Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nefertiti
    16. Lipanj 2023. 21:00

Hvala vam svima cure na lijepim riječima i podršci. 🥰
     A kako je to kad znate kad vam stiže beba? Ne znam ni ja sama, nisam još svjesna. Razmišljam o svemu što se još mora obaviti, pripremiti i slično. S tim da se moram malo pripaziti, jer me baš znaju povremeno uhvatiti neke kontrakcije, pa da me ne bi krenulo prije utorka/srijede. A i imam jako puno stolicu (čitaj proljev 🙈) još od jučer (govorim o 10-15 stolica dnevno, više mi nema šta ni izaći, samo me napinje), ne znam je li to to čišćenje ili nervoza ili viroza... A i glava me danas baš boli, možda i od vremena.

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Takica
    16. Lipanj 2023. 21:07

Cvit draga cestitam od srca, zajedno smo bili na temi potpomognute pa se isto sjecam tvog posta nakon UZV 🥰 neka su ti djevojcice žive i države i da se stolarije grlite u kućnim uslovima. Imena koja ste im dali su prekrasna 🤩 znaci druge dve curice istog minuta rodjene ma jooooj sreca beskrajna nek ih prati.
    Nefertiti draga ne opterecuj se pojedinim  stručnjacima nego slusaj dva dobra ljekara čiji se nalazi poklapaju u potpunosti.  Ti ćeš roditi terminsku bebu sa divnom kilazom. Srecno.. tu sam da ispratim sve.
    Vanila sad odmor od tokolize i polako. Nije los savjet da se obratim zbog nemanja stolice njima da ti i to rijese dok si tu. Ili nek pozovu nekog od GIT stručnjaka da daju svoju preporuku sta je sigurno u tvojoj situaciji. Sigurno si u pravu da ti i to moze pogoršati i pritisak a moguće i kontrakcije.
    Cordiso draga moja terminuso 😅 jesmo nas dve među zadnjim u redu za porod ali taman ce mo ih sve lijepo ispratiti i nacestitati se posteno dok mi dodjemo na red. 
    Ja danas bila na pregledu sve ok, dobila dozvolu za trudnicki pilates, protoci dobri, kilaza 1780 gr. Ja zadovoljna jer je od početka receno da ce biti sitnija. Plodne vode kaze ima dovoljno tako da sam sprasila na produženi vikend i svadbicu al ipak bez igranja kola🤣. 
    Lighblue i Sayuri nam se ne javljaju, za njih i vas ostale zenice🤗 

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Takica
    16. Lipanj 2023. 21:08

*žive i zdrave autokorekt 🤭

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• Robin_Daggers
    16. Lipanj 2023. 21:13

Cvit, cestitam na djevojcicama prekrasnih imena. Odlicno ste dogurali, gramaze su super i sretno za dalje ❤️
    Nefertiti, ova cesta stolica mozda moze biti i od nervoze?! Ja kad god mi je doktor na pregledu rekao da sam blizu i da je sve spremno za porod, odmah me od nervoze uhvatilo ciscenje. U obje trudnoce.
    Cure gore, zaboravila sam nickove, kakve gramaze vam djecica imaju, wow 💪

Butterfly00
    16. Lipanj 2023. 23:32

Cvit od srca čestitam na 3 curice 🥰🥰🥰 baš mi je drago da si ovoliko izdržala i da su se cure rodile u lijepom tjednu 😁😁
    Nadam se da su Sayuri i Lightblue isto tako dobro 🙏🏼
    Danas mi je dan kaos, neka sparina je u zraku, ja odlučila malo popodne prošetati vani, i dok sam silazila niz stepenice drzeci se za ruku s malom, osjetila sam tako snažnu bol u podno stomaka i tako mi je nekako zlo došlo, mantalo mi se, mislila sam da ću se srušiti. Izašla sam na zrak,i sjela doslovno na pod da dođem do sebe, srećom imala hladne vode pa ju popila i zalila se malo. Užas ,ja ne znam kako ću do kraja 😭😭😭

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

Vanilla Diva
    17. Lipanj 2023. 07:50

Pozalila sam se za to za probavu i zatvor pa su mi rekli da ce mi dati nesto ako ne budem imala stolicu do danas ujutro. Ali imala sam jucer hvala bogu napokon.. muz mi donio psilijum prah i probioticke jogurte pa sam se radije time nasopala nego sirupom ili necim, ipak je prirodno, a i bilo me strah tog nekog sirupa da ne bi proljev dobila pa opet grceve probavne itd. 
    Ugl, definitivno mi ta probava pogorsava sve, tu sam slaba kak imam IBS i sad beba jos dodatno sve stisce.
    .
    Nakon tokolize dolazim k sebi, imala sam malo kao neke mucnine i omamljenost ali bit ce oke. Kontrakcije su se smanjile ali nisu posve nestale. Brinem se zbog toga, ali opet ne mogu na to utjecati. Tako mi tijelo radi. Od lezanja sam se malo pokocila sva i nekako imam osjecaj u nogama cudan, kao da ce mi poceti oticati. I sve me boli u preponama, pritisak mi na trbuh i sve. Ma zivi uzas... u pon bi trebala biti pustena kuci i mislim da cu se bolje osjecati doma jer je ovdje psihicki bas tesko za biti. 
    Naravno, uz uvijet da je to sigurno i za mene i bebu i da nisam previse otvorena. Iskreno, bas me toga strah jer osjecam dolje pritisak dosta. 
    Citala sam da zene znaju imati te kontrakcije i biti malo otvorene pa opet prenijeti trudnocu tako da se trudim biti maksimalno pozitivna. Definitivno ima dosta toga kako si postavimo u glavi.. ovdje u bolnici sam se bas jako uplasila i bila negativna i u strahu cijelo vrijeme, ali sta od toga imam. Gledam se sad maksimalno opustati, biti pozitivna i razmisljati samo o tome da beba dolazi u kolovozu i nikako ne ranije. 

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Nefertiti
    17. Lipanj 2023. 09:07

Vanilla Diva pozitivan um čuda radi... A za ovo da su se žene otvarale rano, pa opet prenijele trudnoću je živa istina. Imam frendicu koja je rodila prije mjesec dana. Od 33.tjedna se počela otvarati i imala kontrakcije, na kraju prenijela trudnoću za 5 dana. Ali je stvarno strogo mirovala doma i slušala sve što doktori kažu 

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Ally007
    17. Lipanj 2023. 12:35

Vanilla- čestitam, ja sam tek nakon 2 Portalaka i danas glicerinskih čepića uspjela otic na wc. Jucer sam mislila da ću se raspuknuti. Ma ako je sigurno i ako ces moc mirovati onda će ti bit bolje doma. Ja svom malom isto tako svaki dan prijetim da nema izlaska ranije 😂

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Mia2023
    17. Lipanj 2023. 12:54

Vanilla treba misliti pozitivno, to stvarno pomaže! Iako vjerujem da to u bolnici nije lako, ali gledaj na taj način da si tamo zato što vam bolnica trenutno pomaže da što duže budete 2u1. 
    Belinda haha očito joj je lijepo u trbuščiću 🤗
    Miracle ja kupujem datulje u Tvornici zdrave hrane od Nutrigolda, ful su mi fine.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Landy
    17. Lipanj 2023. 12:58

Možda je bila tema pa sam profulala, ali zna li netko do kad se tolerira da je bebač na zadak prije dogovora oko carskog? Na prošlom pregledu je bio na zadak iako je do sad stalno glavicom bio okrenut, i sad sam do 27. Na iglama da vidimo jel se vratio na glavicu🙄

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.