Lijepe kilaze cure, vi ste spremne za porod 😊
Sad sve redom što trebate raditi da krene 🤗 Ali kao što je moj dr.rekao da beba prati mamu pa tko je veći normalno da je i beba veća i da je to sve normalno. Mi smo oboje niski i sa 37 tt je bila 2750g i to je taman za mene.
..
Pije li netko čaj od lista maline? Znam da nije na otvaranje i da služi za jačanje tonusa maternice, ali sam negdje pročitala da ako imamo BH kontr.da ga se ne pije pa sad nisam pametna
Ja sam probala u prvoj trudnoći ali meni je taj čaj grozan a učinak upitan tako da sam odustala. A tada sam imala BH kontrakcije ceste i nisam znala da se kao ne bi smjelo.
Tako sam pročitala na više mjesta pa mislim da odustajem i od toga. Vjerovat ću dr.da kad krene da će nekako normalno ići posto mi je već sve omekšano
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
MareiKate ajme pa ne mos vjerovat da nije ocitao tako jake trudove 🫣
Moram ponovit ctg jer je beba bas 'cudna za snimanje' kaze sestra 😂 nije se prestala vrpoljit. Al uz dorucak sam pojela par napolitanki da ju probudim i bome sam uspjela u naumu. Sad cekam opet red.... Sjedim u cekaoni u Petrovoj, hrpa cura ima u cekaoni, a ja sam mislila da je manja guzva sad kad obnavljaju....
Thinkpurple isto onako kako smo pricale vec, samo puno češće. Oni su cak i u nekakvom redovitom razmaku (5 i 3 min).
Sluzni cep je definitivno poceo ispadat. Izgleda kao gusta gusta (onako kao sluzavac) rastezljiva masa bijele boje (nije puknula kad sam ju potezala) . Malo s primjesom zuckaste boje. Na dodir nije ostajalo na prstima- nije ljepljivo. Posjetilo me (da oprostite) na najgušću balu iz nosa ikad 😂 sinoc i jutros nakon pregleda mrvicu smeckasto sam nasla na gacicama. Al to pripisujem vaginalnom pregledu. A danas sam mislila putovat u VK na dvije svadbe za vikend 😂
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Jutro cure, ja sam i dalje u bolnici. Terapija tokolize mi je zavrsila sinoc u 23h.. imala sam malo kontrakcije po noci opet ali valjda bude to oke, nisu bile jake, kao menstrualni grcevi malo. Najvise me ta probava muci jer sam sva nekak napuhnuta i osjecaj napetost i pritisak u trbuhu i kao da mi onda to potice kontrakcije.
Danas imam specijalisticki ultrazvuk, a ostajem u bolnici do ponedjeljka. Nadala sam se da danas idem doma, ali eto.. kaze dr da me jos malo imaju na oku.
Od te tokolize mi se i probava usporila valjda i imam neke nuspojave malo ali ok.
.
Inace, ovako biti u bolnici je bas uzasno deprimirajuce... samo sam sa svojim mislima i trzam na sve, svaki pokret bebe, osjecaj.. doma sam barem malo distraktana sa svim i svacim pa ne razmisljam toliko o svim ishodima mogucim. Ugl... drzite fige cure da se smire kontrakcije jos i vise i da doma onda mirujem do sigurnih tjedana. 🤞🏻
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Vesca moglo bi to biti to kod tebe 😁
Lemon ja sam pila zadnji put, ne znam jel za sto pomoglo 😄 ali evo planiram opet pocet piti kroz par dana.
MareiKate mislim da smo sve vec lagano nestrpljive i osluskujemo sve i vise nismo sigurne u nista 🤷♀️
Da... Ma ja imam tako ludi tempo s klincima i stalno neki stres i sad bi samo još barem dva tjedna da izdržim. Baš me panika uhvatila, iako sam u relativno ok tjednima, barem još 2 tjedna nek beba raste pa onda kako bude...
Vesca i Belinda - ajme kakve dvije velike buhtlice od bebe, to je tako lijepo za čuti!
Ovdje u bolnici se svi hvataju za svaki gram da bude samo što više, a ovo je bas divno kad znaš da će doći mala okruglica 😍
Vanilla - i ja sam i dalje na tokolizi i ležim. Rekla sam dečku da mi knjigu donese jer očito da neću tako skoro doma. Tokoliza + ležanje i sve ti usporava probavu, ja sam im danas napomenula da vec 5 dana nisam bila na wc-u (a što je najbolje osim te napuhnutosti od jucer ni nemam podražaj) pa su mi prepisali Portalak sirup 2x/dan. Sad sam ga uzela pa ćemo vidjeti. Bojala sam se da mi ta napuhanost opet ne pojača kontrakcije. Zadnji put su mi dali glicerinske čepiće. Pa im probaj rec, jer će ti bit sve teže ic na wc što dulje čekaš.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Hej, evo ja bila na plodnu vodu danas - uredna, i cekam ctg jos. Danas mi je termin ali izgkeda nista🤣
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Drage zene, u zaostatku sam s nekoliko stranica, nadoknadit cu ovih dana 💓
Danas na 34+1 u 8.42, 8.43 i 8.43 rodile su se nase tri curice, Marcela 2080g, Ema 1900g i Sofija 2200g..
U inkubatoru, na potpori kisikom, ali dobro su 😊
Ja sam prodisala, oporavljam se 🙃
Sretno svima koje imaju preglede i termine ovih dana, cestitam lavicama koje su rodile zadnjih dana ♥️♥️♥️
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Drage zene, u zaostatku sam s nekoliko stranica, nadoknadit cu ovih dana 💓
Danas na 34+1 u 8.42, 8.43 i 8.43 rodile su se nase tri curice, Marcela 2080g, Ema 1900g i Sofija 2200g..
U inkubatoru, na potpori kisikom, ali dobro su 😊
Ja sam prodisala, oporavljam se 🙃
Sretno svima koje imaju preglede i termine ovih dana, cestitam lavicama koje su rodile zadnjih dana ♥️♥️♥️
Cvit draga evo suze mi navrle na oči 😊 čestitke od srca, brz oporavak ti želim i neka curice čim prije ojačaju da se mazite i čuvate ♥️
Cvit čestitke od srca ❤️ prekrasno, čuvajte se i navijamo da se brzo zbucaju i da idete kući.
Svi curama koje samo što nisu sretnooo. Začas se mazimo s bebicama. Bome i ja jedva čekam, lagano mi dosta
Cvit od srca čestitam, nek curke brzo izađu iz inubatora da se možete maziti u miru ❤️ predivno, baš sam sretna zbog vas 🎉🎉🎉🎉
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sortiraj odgovore
Najstariji