Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    18. Lipanj 2023. 15:48

Cvit pa cestitke 💐💐🎉🎊🎊🎊🥰 Bome si izdrzala do cilja, svaka cast. Kako se snalazite sa curkama? Imena su prekrasna💖
    Afrodita cestitke takodje. 🎉💐🎊 Zao mi je zbog bolnice ali eto proslo i to, ja sam jos pod rizikom za preklampsiju pa vidjet cemo..
    Takodje ostale cure koje su rodile sve najljepse i bebama i roditeljima, ne stignem sada sve unazad procitati 😩 
    Ima li nam lightblue ikako? 🧐 Nadam se da se bebe drze 🤞
    Ostale cure vidim da smo manje vise sve polako u nekim sigurnim tjednima, jos malo i ovaj dio je gotov ide ljepse 🫶
    Ally vidim da te muci krvarenje, ali i da se rodi sada ima jednake sanse da bude skroz ok kako i beba sa 40 tjedana…
    Vanilla tokoliza je gadna stvar ali eto proslo i to, vazno da je pomoglo 💪 
    Cure koje iscekuju porod ovih dana, drzim fige da krene prirodno 🤞 
    Kod nas sve isto, borim se sa dvoje monstruma, trbuh poveliki ali ne dam se. Pritisak se regulisao, trbuh se spusta polako, i ocekujem iduci tjedan komisiju i tacan datum carskog, ja pretpostavljam oko 7-8.07 🥰😎 Sve spremno sto se tice opreme i stvari, samo lagane setnje i kafice po ljetnim bastama …. 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

SAYuRI
    18. Lipanj 2023. 15:51

Thinkpurple kako je malecka, kako deveras, znam da si ti stvarno svega prosla, nadam se da djevojcica prihvata dolazak bebice, znam da ne spavate i sve… drzi se 💪
    Bambi cini mi se da je i tebi trece kako meni jelda? Kako ti izlazis na kraj sa njima?

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

SAYuRI
    18. Lipanj 2023. 15:52

Ili sam pobrkala sa mareikate?🫣😂 
    Jao zene jel jos neka sve zivo zaboravlja???

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

lalaland1991
    18. Lipanj 2023. 16:46

Cure, je li normalno da mi je od 25.tjedna dolje onako nateceno? Npr, kad piskim, zaboli me kad zaustavljam mokracu, kao da smo upravo imali ludi sex? 🤣
    Nije mi se nitko na jesenskim bebama javio s tim problemom, dr mi se isto cudila i rekla mi da je mozda zbog niskog polozaja bebine glavice (iako mi do sad nije to spominjala kao neki "problem").

PS Cestitam novopecenim mamama 🤍

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Vanilla Diva
    18. Lipanj 2023. 17:23

Ally drzi se! Bas mi je zao sto imas ta krvarenja i stalno nesto... ali stvarno si dogurala daleko, drzim fige da bebica ostane jos bar neko vrijeme unutra na sigurnom iako si u super tjednu i sve ce biti okej i ako se vec sada rodi.
    .
    Mene bi sutra trebali pustiti doma iz bolnice, jedva cekam pregled i razgovor s doktorom. Kontrakcije su mi sr smanjile do danas popodne... cijelu noc i jutro nisam imala nijednu i onda sad popodne nekoliko zescih, bas kao menstrualni grcevi. Brinem se jako... dolje mi je dosta pritisak i ta moja nesretna probava. Nemam zatvor ali sva sam napuhnuta i napeta i nelagoda mi je u probavi i stvarno mislim da mi to puno utjece na situaciju s kontrakcijama 😞😞
    Ugl... vidjet cemo sutra stanje. Ako se nista nije promijenilo, idem doma na mirovanje pa brojim dane do nekih boljih tjedana. 🤞🏻

Curka 🎀🎂 19.08.23.

bambi27zg
    18. Lipanj 2023. 17:32

SAYuRI

Thinkpurplekako je malecka, kako deveras, znam da si ti stvarno svega prosla, nadam se da djevojcica prihvata dolazak bebice, znam da ne spavate i sve… drzi se 💪
    Bambi cini mi se da je i tebi trece kako meni jelda? Kako ti izlazis na kraj sa njima?

Nisam ja 😅 mislim da je prije MareiKate 😁
    *
    Evo ja danas jos dopunila nesto u torbu (nesto i maknula) i nadam se da to vise ne diramo i da niti nju ne diramo do sljedece kontrole 4.7. 🤞🏼😁 To mi je nekako taman da “odradim” sto sam jos zamisla prije dolaska 👶🏻  i oke po tjednima (37+5 bi tada bilo)

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

lalaland1991
    18. Lipanj 2023. 20:06

Thinkpurple, Miracle puno hvala, da vise ne brinem dal je to normalno 🫠
    Sretno vam svima 😘

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

MareiKate
    18. Lipanj 2023. 20:29

Sayuri ženo nek si se javila i nek je sve ok!
    Meni je treće, kako izdržavam... Kako kad. Nama je sreća na stvarno velikom dvorištu i prirodi, imaju trampolin, tobogan, pijesak, čudesa... Uvijek je negdje hlad, ali svejedno, ima dana kad su super a ima dana kad se kolju za svaku sitnicu. To naravno ovisi i o meni, kad je meni ok dan lijepo ja njih posložim, ali kad mene živci operu i neispavanost onda valjda i na njih prenesem pa i oni polude. Jutros je recimo dan krenuo da sam mislila da ćemo do kraja dana svi završit na psihijatriji, ali smo se nekako resetirati poslijepodne i evo preživjeli dan 😅
    Cure u bolnici, držite se 💪 
    Mi smo u petak morali uspavati psa, koma nam je to bilo i još je. Tako da nam je vikend bio u nekom depra raspoloženju. Sutra pregled napokon, jedva čekam vidjeti stanje cerviksa 😅 nadam se da me neće šlogirat 🤣

mom.I
    18. Lipanj 2023. 21:19

lalaland1991

Cure, je li normalno da mi je od 25.tjedna dolje onako nateceno? Npr, kad piskim, zaboli me kad zaustavljam mokracu, kao da smo upravo imali ludi sex? 🤣
    Nije mi se nitko na jesenskim bebama javio s tim problemom, dr mi se isto cudila i rekla mi da je mozda zbog niskog polozaja bebine glavice (iako mi do sad nije to spominjala kao neki "problem").

PSCestitam novopecenim mamama 🤍

I meni je već dulje vrijeme natečeno, baš zna bit neugodno i bolno. S vremena na vrijeme se povuče. A već 10+ tjedana je beba okrenuta glavicom prema dolje pa je uz natečenost prisutan i pritisak skroz nisko. 😅 Čari trudnoće 

L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
    V 💙 2023. | we made a wish and you came true |

Takica
    18. Lipanj 2023. 21:36

Thinkpurple hvala na info 🤗, a bitno da je sve spremno i da su ti matorci uspjeli uletiti sa curicom koja je uskoro starija seka🤩
    SAYuRI e zeno nek si se javila da si  jos 2u 1 zabrinuli se svi . Jos da nam se lighblue javi da je sve ok.
    Lalalend nisam draga imala tih problema a meni je bebica od 25 nedelje glavicom dole i nisko a sad se poslije 30 nedelje podigla i ona i posteljica 🥰pozz za sve na jesenjim bebama vi ste sledece nakon nas a vidis kako imamo vec puno ovdje bebica.🥰
    Miracle ista situacija i kod mene trutic pravi , nisam malo kg ni dobila- 9 do sada ali mene muci znojenje...bas se intenzivno znojim sto ranije nije bio slučaj a sjecam se da su se zenice ranije zalile na slično..  al bar je sad toplo pa mokre kose izadjem vani pa mi lijepo🤣 
    Bambi27zg nek si ti spakovala sve da je na mjestu. Meni je cilj to završiti sledeci vikend. 
    MareiKate zao mi je zbog psa nadam se da i vi i klinci to dobro podnosite..ja i sad kad vidim sličicu svoje kujice koja je uginula zbog torzije želuca se rastuzim a proslo je 5 godina. Bive sve dobro sutra na pregledu i cervix ce biti ok🤗
    Vanila jbm misa pa pored svega sto te muci jos i ta probava nikako da se reguliše, ali bitno da ima manje kontrakcija drzim fige da sve bude ok. Jesu radili cervikometriju sta kazu koliki je cervix? 
    Ally draga sta kazu kod tebe za zrelost posteljicekolocinu plodne vode?  Kad je meni bila p.previa na pocetku svako malo sam imala krvarenje i smedjarenje koje je bilo  posljedica položaja posteljice i tako su se stvarali hematomi tu. Znam da je smor i vruće i tesko u bolnici ali tu imas najviše sanse za dočekati svoje ciljne nedelje🥰🥰
    Mom mi imamo dva imena od početka koja krijemo od svih🤣 jer imam bliske prijatelje u okolini koji su cijelu trudnocu govorili jedno ime i na kraju dali drugo jer im bebica ne lici na to ime pa zato cutimo🤭🥰

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.