Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    16. Lipanj 2023. 11:31

Ajme bambi pa to je prava velika beba😊. Iako su to sve procjene i znaju pogrijesit i za par sto grama, ali i dalje ce to bit velik bebac🥰.
    Ally i Vanilla nadam se da ste u ponedjeljak obje kuci da se malo oporavite, mogu mislit kako je tesko sam sa svojim mislima lezat nepomican i odbrojavat sate i dane. Ali sta cete, snazne ste mame, izgurat cete nekako i bit ce bolje!
    Cvit cestitam od srca, bas sam sritna radi vas i stvarno curke imaju predivnu kilazu i uspjela si dogurati do lijepih tjedana, nadam se da ce brzo izic iz inkubatora da se mazite konacno❤️❤️❤️. I bas su mi lijepa imena🥰.
    Cure kojima je termin i presle su, drzim fige da se ubrza i do kraja tjedna da rodite!
    Thinkpurple totalno kuzim, prvo taj plusic pa kasnije odbrojavanje. Ja sam u manjim tjednima nego vecina cura ovdje, ali evo svejedno stalno nesto odbrojavam, prvo 30 pa 32 pa evo sad cekam 34 i onda 37 da sam u terminu😅. Hoces uskoro povuc malu iz vrtica da ti bude sad zdrava pred porod? Nadam se da ce se stvari promijeniti kad rodis i kad mala vidi seku. Drz se jos malo. 

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Mia2023
    16. Lipanj 2023. 11:37

Nefertiti ajme koje iskustvo. Očito je žena stvarno mislila bila već na GO. Super da ćeš ići do svog ginica jer stvarno si već dugo bez pregleda. Meni je već na ovom zadnjem gledao protoke.
    Bambi i Vesca bome već lijepe buhtlice. Vesca ti još maaalo očito i stiže 😍😍
    Ally i Vanilla 🤞da što prije idete kući i bude sve super 💪
    Cvit i meni zasuzile oči kad sam pročitala. Baš mi je drago da su se rodile i da je sve kako treba. Imaju i dobre kilaže. Sad se oporavi dok se malo ne zbucaju pa da se možete maziti 🤗 čestitaaaam mamaaa ♥️
    .
    Malo ste me zabrinule sad s tim osjetom grebanja. Ja isto ima već tjedan dana da osjetim dolje kao da me grebe noktićima. Nije to valjda neki znak da nešto kreće? Imam ja još do sigurnih tjedana 😮

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• cordis00
    16. Lipanj 2023. 11:41

Ja nisam osjetila grebanje ni prosli put ni sad, ali meni je beba jos visoko i skroz sam zatvorena, mislim da mi se nije spustila ni prosli put do poroda pa se spustala kroz trudove. Mene muci zdjelica, simfiza, teze sam pokretna, zna me malo probadati prema mjehuru i imam nesto cesce bolnije bh kontrakcije, nista strasno, ali sve je drugacije nego prije 2 tjedna recimo. Ja se nekako nadam rodit s oko 38 tj😅

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Lemon
    16. Lipanj 2023. 12:15

Cvit čestitam, prekrasna imena i dobre kilaze za tri curke 😍
    Ja mislim da to grebanje ne otvara, jer ja nisam otvorena, ali nosim nisko i po pokretima osjetim da je sve niže, mislim da je to sve ok dok nema trudova 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

lalaland1991
    16. Lipanj 2023. 13:09

Cvit pozdrav s jesenskih beba (a sjecam te se jos s mpo teme kada si saznala da ih je troje), i meni su zasuzile oci na tvoj post 🥰 cestitam, svaka cast, tako velike bebice 😍🎉👏😍 i puno strpljenja ti zelim dalje, mi zene mozemo sve! 😉

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Nefertiti
    16. Lipanj 2023. 13:50

Cvit čestitke!!!! 🥰 Predivno ❤️
    A ja sam bila kod svoga na pregledu, curica je preko 4 kile, dosta i duga prema bedrenoj kosti. Šokiran je zvao u bolnicu i dogovorio mi odmah danas dr. Bilandžiju. Ona me primila, pregledala, napravila ctg.... Znači napokon sam danas imala pošteni pregled. I ona procjenjuje preko 4 kile, očitava i kao lagane kontrakcije. Korigirala mi je i datum i tjedne, pita se kako to nitko nije vidio do sad, tako da sam po njoj danas 38+3. Naručila me u utorak da dođem ujutro i u srijedu će mi raditi carski. Kaže da se nema šta čekati. Ako slučajno osjetim bilo kakve bolove da nek' dođem odmah.
    Eto, cure, slušajte sebe, šta da vam kažem, očito nisam jučer bespotrebno paničarila. Kaže da nema šanse da bih ja izdržala do pregleda u onaj tamo petak kak su mi jučer rekli

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Nefertiti
    16. Lipanj 2023. 14:04

Da.... Nisam još svjesna da ću je u srijedu imati u rukama 🤗

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

MareiKate
    16. Lipanj 2023. 14:18

Nefertiti

Cvitčestitke!!!! 🥰 Predivno ❤️
    A ja sam bila kod svoga na pregledu, curica je preko 4 kile, dosta i duga prema bedrenoj kosti. Šokiran je zvao u bolnicu i dogovorio mi odmah danas dr. Bilandžiju. Ona me primila, pregledala, napravila ctg…. Znači napokon sam danas imala pošteni pregled. I ona procjenjuje preko 4 kile, očitava i kao lagane kontrakcije. Korigirala mi je i datum i tjedne, pita se kako to nitko nije vidio do sad, tako da sam po njoj danas 38+3. Naručila me u utorak da dođem ujutro i u srijedu će mi raditi carski. Kaže da se nema šta čekati. Ako slučajno osjetim bilo kakve bolove da nek' dođem odmah.
    Eto, cure, slušajte sebe, šta da vam kažem, očito nisam jučer bespotrebno paničarila. Kaže da nema šanse da bih ja izdržala do pregleda u onaj tamo petak kak su mi jučer rekli

Ne mogu vjerovati koji fail je ova jučer napravila 🤦🏼‍♀️
    Super da si danas sve riješila i dogovorila 👍

Vesca
    16. Lipanj 2023. 14:27

Nefertiti bitno da si ti odreagirala pa makar da je na kraju i ispalo da nisi u pravu. Ajme evo tvoje bebice ❤️ komad curke 😍

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• Memi
    16. Lipanj 2023. 16:10

Iskrene čestitke na rođenju bebica 🎉🎉😃a mamama brz oporavak 😃
    Danas sam podigla nalaz za bris i u redu je, a bila na zadnjem pregledu u utorak kod svoje gin.i beba je procijenjena na 2 i pol kile...netko je napisao da je kao u pms-u e točno tako se i ja osjećam od jučer...nervozna, živčana a i za naljutiti  ne treba puno...pripisujem tome što nisam očekivala da je posteljica već sada 3.stupanj...protoci su za sada u redu, idem 23.u TA i nekako imam osjećaj da će me ostaviti u bolnici a to mi nekako teško pada ali dobro šta je tu je, mislim da neću dočekati 37.tjedan i još me opralo nešto da ću završiti na carskom...joj baš sam nešto u totalnom bedu..do sada sam bila mirna i baš sam uživala...do petka nadam se da ću se smiriti i da će mi sjesti što god mi rekli i odlučili 🙃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.