Thinkpurple hvala na info, da ovo je baaaš za izluditi🙈😂
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Belinda mislim da se nas dvije svakako vidimo u rodilištu 😉 eto ja ću tamo biti od utorka, a valjda ćeš i ti doći tad kroz koji dan. Morat ćemo smisliti neku šifru za prepoznavanje 😁
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Doktorica G misliš? Meni je ona bila do sad četvrtkom... Rekla je da ide sljedeći tjedan na godišnji i nema je čini mi se do 1.7.
Stiže curica ❤️
Belinda cini mi se kao da si napisala da su ti rekli da se ne moze nista uciniti za pokretanje? Ili sam ja to umislila. U svakom slucaju, ja sam te dane puno hodala, skakutala na lopti, datulje sam isto jela odavno; eto ne znam jel ista pomoglo, ali sam “uspjela” dobit trudove 40+3 u nedjelju i rodila taj dan, a u ponedjeljak me cekao bris za covid i poslije hospitalizacija taj tjedan.
Takica haha da i meni se cini da cemo mi sve ispratit, nekako smo medu zadnjima na temi😁. Na kraju cemo bodrit jedna drugu kad udemo u 37.tj sa skakutanjima. Ne znam zasto, al cini mi se da cu i ovu trudnocu malo produziti. Beba je jednostavno gore visoko i ja sam zatvorena skroz. I bas ti je bebica fino taman, mozda prodes i bez epiziotomije. Jesu ti rekli koliko bi mogla imat pri porodu? Moja je imala s 30 tj 1666 grama😅.
Nefertiti a dr.G nije nista spominjala ljetni GO?😅
Ja sam cijelo vrijeme mislila da cu kod nje ic te zadnje preglede od 20.07. nadalje pa se sad mislim, ako se vraca 1.7., mozda je planirala taman pocetak 8.mj opet ic kad je meni termin🙉🙉. A glupo mi zvati salter, kao da oni znaju kako je koji specijalist zaplanirao GO da se kod nekog drugog upisem.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Aha, kužim, da, nije ista doktorica.
A za inducirani, ne mora biti... Ja sam išla na inducirani i završila sam na carskom, ali zato što se beba iz položaja glavicom tijekom poroda okrenula poprečno. Baš mi je prekjučer susjeda išla na inducirani u Vinogradskoj u 41.tjednu i rodila je vaginalno i to relativno brzo, počeli su ujutro, rodila oko 14 sati
Stiže curica ❤️
Cordisoo znam, da, baš zeznuto. Da ne bi ti završila kao ja, stalno kod nje i onda na kraju "odoh ja na godišnji"... Nije ništa rekla, a sumnjam da ti i oni na šalteru znaju. Meni nisu znali reći za sljedeći tjedan tko ostaje raditi, a tko ode na godišnji
Stiže curica ❤️
Belinda, ostavi se corava posla, rekla sam ti da cemo ti i ja za sime ostat🤣. Najstarije na temi a zadnjebcemo roditi🤣
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Nista😃
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Prijavljujem da je kupljen caj od lista maline, datulje nisam nasla, ananas cu mozda nekad kasnije. Ne znam jel vjerujem u to ili ne vjerujem, ali nista me ne kosta koristiti pa kako bude. Isto i masaza medjice. I pred sam kraj pojacana aktivnost. Bar znam da sam dala sve od sebe da porod prodje cim lakse. Kako vi?
Datulja sam pojela mozda vrecicu, barem 6 ih treba "kao" na dan, ali meni je to previse slatko i nisam uspjela.
Ananasa sam pojela skoro kilu jednu subotu prije poroda, nije upalilo. Ali mozda je bilo nekog efekta jer sam na svaki pregled dolazila sve otvorenija. I da radila sam jedno dva dana masaze dr. Kajinovica iz grupe Prirodan porod. Mozda je i to imalo nekog efekta, kazem, dosla sam u dnevnu bolnicu 5-6 cm vec otvorena i cerviks je nestao.
Onda nemamo istu doktoricu, moja je V.K. Jos mi je bilo cudno po onoj situaciji da je to ona al opet vidla sam je 3 puta nije da je poznam.
——
Cure koje ste rodile jel isla koja na inducirani i dal to onda cesce zavrsi carskim il ne mora bit?
Ja sam isla na prvi inducirani i zavrsilo je prirodnim porodjajem. Ne mora biti da zavrsava carskim
Sortiraj odgovore
Najstariji