Cure ak se bojite bakterija na robici, imate u dm za kupiti sredtvo za dezinfekciju rublja koje je i za bebinu i djecju odjecu. Ja sam to u koroni pocela koristiti i koristim i dan danas jos, mozda ne za svako pranje.
https://www.dm.hr/denkmit-sensitive-sredstvo-za-dezinfekciju-rublja-p4066447016536.html
A inace perem ves vec valjda preko 5 godina s ovim Frosch aloe vera jer muz ima neurodermitis
https://www.dm.hr/frosch-tekuci-deterdzent-za-pranje-rublja-aloe-vera-22-pranja-p4001499159510.html
A od kad se kcer rodila sam prala s ovim:
https://www.dm.hr/frosch-tekuci-deterdzent-za-pranje-rublja-21-pranje-p4009175941794.html
Ja sam isto dodavala taj za dezinfekciju i opeglala robicu pa ne vidim potrebu za dva pranja. Mora malo i bakterijama biti izložena. Sumnjam da ću kasnije sve peglat, a pogotovo ako Bog da pa budem imala još djece... Inače sam i denk mit deterdžent kupila jer je kao dobrog sastava (za frosch znam da super sastav, a valjda je točno i za Denk mit). Za Chicco stvarno ne znam ništa o sastavu, a ni nemam kako provjeriti pa se držim ovoga...
.
Cure s klincima držite se, nemam ništa pametno za savjetovati, ali sigurna sam da nije u vama problem i da sve radite kako treba. Jednostavno je faza takva i treba preživjeti 😅
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Svaka cast curama koje jos imaju i djecicu, meni je prva beba pa ne mogu ni zamisliti kako je to. Vezano za to, imate li kakve savjete za nas prvorotke, vezano za porod, prilagodbu na zivot s bebom. Meni iskreno vec sada najvise stresa nabijaju tuđi savjeti i komentari, smatram da cu sve shvatiti usputno, a ako zelim neciji savjet pitati cu. No, mozda su to i hormoni🤣 Koju ste velicinu kupovale za pocetak, mi imamo nesto 50 i vecinu 56, ponesto 62, pa se sada bojim da bi trebali uzeti jos 50 a ne zelim uzimati previse...
Sretno svima i lijep vikend vam zelim ❤️
Termin 27.07.2023.
👣💙
Svaka cast curama koje jos imaju i djecicu, meni je prva beba pa ne mogu ni zamisliti kako je to. Vezano za to, imate li kakve savjete za nas prvorotke, vezano za porod, prilagodbu na zivot s bebom. Meni iskreno vec sada najvise stresa nabijaju tuđi savjeti i komentari, smatram da cu sve shvatiti usputno, a ako zelim neciji savjet pitati cu. No, mozda su to i hormoni🤣 Koju ste velicinu kupovale za pocetak, mi imamo nesto 50 i vecinu 56, ponesto 62, pa se sada bojim da bi trebali uzeti jos 50 a ne zelim uzimati previse…
I meni je takodje prva trudnoca pa mozda nisam relevatna za odgovor ali evo napisat cu ono sto ja smatram da je dovoljno. 50tke skoro pa i nemam, mozda jedan bodi, jer ako bude terminska beba a nadamo se tome obzirom da je do sad sve ok bilo, nece nam niti trebat. Tata je poprilicno visok a i beba je uvijek mjerama bila veca za sedmicu do dvije. 56 imamo 5 bodica 5 donjih dijelova i nisam sigurna ali mislim 3-4 gegice. Ostalo je vecinom 62-68. S tim da ovi od 62 nisu svi isti, ima ih manjih i vecih iako je isti broj. Budemo vidjeli jel nam to dovoljno od malih velicina pa onda lahko kosaricu napunimo i narucimo. Opcenito ne volim gomilat stvari, neki stres mi stvara kad vidim da je sve puno, pa iz tog razloga nisam previse nabavila.
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Thinkpurple zato i kažem budem dok ću moći tako, a trebalo bi mi malo da popustim oko toga jer nekad sama sebe izludim ako nesto ne očistim ili operem kako sam si zamislila. I kad je čisto, ako ja imam osjećaj da nije ribaj ponovo 🤦♀️🤦♀️
Ja sam kupila Chicco deterdžent, a još ću uzeti i Frosch i oct koristiti umjesto omekšivača. To sredstvo iz dm za dezinf.ja isto od korone koristim, ali nekako mi se čini previše to stavljati i za bebu 🤔 možda je bolja para iz pegle..
Što se veličina tiče ja imam većinu 56, nešto sam uzela i 62 i to je sve dugi rukav. Lako kupim kratki kad ću vidjeti kakvo će biti vrijeme i koja veličina. Samo par pidžama imam malu veličinu iz Nexta, ako će trebati 50 to se stigne naručiti i dođe za par dana.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Super za sve dobre vijesti! Neka tako i ostane 💪🏻 a vi zenice s djecicom drzite se, bude proslo sigurna sam!
Ja dobila nalaz brisa na streptokok i pozitivan je, doktor je rekao da nema panike, antibiotik na porodu i tjt, a ja u glavi ludim 😂 procitala sam da je moguce da mi se od toga onda cerviks skracivao 🤷🏼♀️ nikad kraja drami, al valjda bude sve okej
Svaka cast curama koje jos imaju i djecicu, meni je prva beba pa ne mogu ni zamisliti kako je to. Vezano za to, imate li kakve savjete za nas prvorotke, vezano za porod, prilagodbu na zivot s bebom. Meni iskreno vec sada najvise stresa nabijaju tuđi savjeti i komentari, smatram da cu sve shvatiti usputno, a ako zelim neciji savjet pitati cu. No, mozda su to i hormoni🤣 Koju ste velicinu kupovale za pocetak, mi imamo nesto 50 i vecinu 56, ponesto 62, pa se sada bojim da bi trebali uzeti jos 50 a ne zelim uzimati previse…
I meni je takodje prva trudnoca pa mozda nisam relevatna za odgovor ali evo napisat cu ono sto ja smatram da je dovoljno. 50tke skoro pa i nemam, mozda jedan bodi, jer ako bude terminska beba a nadamo se tome obzirom da je do sad sve ok bilo, nece nam niti trebat. Tata je poprilicno visok a i beba je uvijek mjerama bila veca za sedmicu do dvije. 56 imamo 5 bodica 5 donjih dijelova i nisam sigurna ali mislim 3-4 gegice. Ostalo je vecinom 62-68. S tim da ovi od 62 nisu svi isti, ima ih manjih i vecih iako je isti broj. Budemo vidjeli jel nam to dovoljno od malih velicina pa onda lahko kosaricu napunimo i narucimo. Opcenito ne volim gomilat stvari, neki stres mi stvara kad vidim da je sve puno, pa iz tog razloga nisam previse nabavila.
Ista je situacija kod mene, beba mjeri vise i za sada lijepo napreduje zato smo sve i uzimali odmah za pocetak vecinom 56, pogubila sam se u tim velicinama kada sam pocela usporedivati stvari iz npr c&a i sinsaya ili pepca, ista velicina a nesto mjeri cak za broj manje... I to sto kazete uvijek se moze uzeti kasnije sto bude trebalo, bas ne zelim skupljati previse stvari za bezveze.
Termin 27.07.2023.
👣💙
Sayuri baš mi je drago da si doma i da imaš terapiju, sad polako nema žurbe 😄😄😄😄
Thinkpurple jao ženo, baš ne znam šta da ti kažem. I ja imam slično takvo dijete, od rođenja Drama Queen, uvijek sve po njenom.
Mislim da sad tokom trudnoće i mirovanja, osjeti da se to promijenilo. Nema veze što je tvoja jos mala, osjeti ona da mama vise nije tu za nju koliko je ranije bila i onda je to neki protest jer ne zna reći svoje osjećaje. Nastoj se ne nervirati, jer vjerujem da će takvih ispada bit sve dok ona ne shvati da je se situacija promijenila. Mislim da je to samo ta faza. Izdrži ❤️❤️
Što se tiče te robice, imam 10ak bodija 56 veličina dugih rukava, 10ak kratkih, nešto majica i hlačica, i gegice za spavanje. Nadam se da je za prvu ruku dosta, ne bih gomilala jer i tako taj broj najmanje i nose. A uvijek se može odletiti kupiti, oprati I to je to. Od peglanja sam odustala, prat ću sve na 60, i u sušilicu. Vjerujem da je to dovoljno 🤣🤣
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Helllouuu cureeee….
Danaaas nam je divaaan daan,stigao je moj little man🩵
Rodila za 15min,prvorotka sam🙈
Ne boli me nista,popucala sam malo,beba je supeeer…mazimo se🩵👼
I zeelim kucii🥰
Aaaaa čeeeestiiiitamm😍😍😍😍
Brz oporavak i još brži odlazak kući na uživanje ♥️♥️♥️♥️
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Helllouuu cureeee….
I zeelim kucii🥰
Jaoo divno,divnoo! Stigla jos jedna bebica na temi, aa pocinjemo,polako 😊😊 Cestitam mama, da ste zivi i zdravi, i da sto prije podjete doma, i uzivate jedno u drugome. I svaka cast za tako divan porod, s obrizom da si prvorotka, ih,milina. Eto konacno i ovih lijepih vijesti! 💙💙💙
Helllouuu cureeee….
I zeelim kucii🥰
Čestitaaaaam. Predivno ♥️ Sad se mazite i oporavite. I super da se nisi mučila, 15 min wow 🤗
Jesi dobila bila trudove ili kako je sve krenulo?
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji