Evo me 😎 Kuci sa terapijom 🫶🫶
Kontrola u bolnici za 2 tjedna, do tada terapija , odmor, zabranjen mi je posao 😂😂, i kontrolisana ishrana, jos se i secera boje… taman da pripremim sve, pa nek dodje i za 2 tjedna to je vec skoro terminska beba …
Joj thinkpurple kod tebe bas ludnica sa malom, pa sta se to desava preko noci, da nije malo reakcija sto dolazi beba?
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sayuri super da si kuci, cuvaj se.
ThinkPurple, sto se dogada s malom?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Thinkpurple ma sad smo samo neke sitnice tipa ona kanta i dodaci za prematalicu, vrecice, organizatori za Malm, isla isprobati fotelju, inace smo uzeli Malm za prematanje i ormar (ali normalni odjel, ne djecji)…
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Thinkpurple o boze, jel stvarno sad oko bebice sou ili sta se desava? Moja mala inace dobro spava, al ako se probudi usred noci, gotovo, pod zadnje joj pelena propusti i budi se mokra, neku noc je plakala valjda pola sata, pa sam iducih pola sata sjedila na podu usred noci i drzala ju za ruku pa se sva pokocila i uspjela lec na pola sata i opet krenio plac. A ne mogu je stavit u krevet jer muza sad nema i past ce mi s njegove strane kad ga krene trazit. Pa sam dovukla krevetic do svoje strane i drzala ju tako za ruku i zaspala polu na trbuhu i probudili me bolovi. Nadala se da ce bar mala produzit, ma kakvi, u 5 40 se probudila. A to je jedna noc takva. Bila sam sva slomljena. A vama je tako stalno, pa grozno. Jel u svojoj sobi, zaboravila sam sta si rekla?
Nas ceka isto pituravanje te nase sobe na sta nikako da se odlucimo jer moramo ic u dnevni svi spavat i mala ce se onda pocet budit jer je druga soba, brine me. A moramo to cim prije jer nas nema vecinu 6.mj, u 7.mj mi je kasno za to sve jer je plan prebacit malu u dnevni da se do bebe navikne bit sama u drugoj sobi, a dnevni prebacit u pomocnu sobicu zasad.
——
Sayuri bas mi je drago da idete kuci u komadu! Pa 34 tj su super! Samo polako i nadam se da cete izgurati pa mozda i duze, ako te i zadrze s 34, da te bar ne porode odmah.
Kako su cure u bolnici? Mame trojceka i blizanaca kako se drzite?
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sayuri super da si kući, samo nemoj sad pretjerivati sa pripremama. Samo lagano!
Thinkpurple a baš mi je žao da vam je trenutno tako. Vjerojatno mala osjeti da stiže bebica jer više ne možeš s njom koliko bi ona htjela. Nadam se da će se ipak primiriti 🤗
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Bok cure, da se i ja malo javim. Sayuri, drago mi je da ti je bolje i da si doma. Nadam se da će sve biti ok i da ćete biti u komadu još neko vrijeme. Ja obavila pregled kod soc gin.. kaže malo mi to željezo nije bas najbolje kako sam i mislila pa mi je dala Ferrum tablete za žvakanje da uzmem ujutro s vitaminom C. Išla sam još jednom vaditi krv jučer za detaljniji nalaz i i dalje sve nešto nisko, čekam sad da mi se odgovori na mail sa svojim mišljenjem, tak mi je rekla da joj se javim.
Inače dalje utrogestan i malo mirnije sve. Iako se ja toga bas i ne držim, jer su mi se te kontrakcije smanjile a imam posla još oko stvari za bebu, pola nismo kupili… ali ja sam već sad na istom dometu jedna obaveza u danu. Isto neki dan bili u Ikei, navečer me toliko užasno bolila glava, nisam mogla spavati od glavobolje, sve mi muka došla tako da sad par dana mirnije. Za vikend idemo u svatove, bliska prijateljica se udaje, ne bi htjela propustiti iako mislim da ću minimalno to… i planiramo kod muževih roditelja u Istru tamo oko Tijelova (8.6.), ali vidjet ću kako će mi biti… oni u zgradi bez lifta plus ljeto stiglo.
.
Beba je dobro, moja je sad na 1 kg i to mi je najvažnije. Ja ću sve izdržati samo dok se ona ovako slatko rita i prevrce po trbuhu (vidjet ćemo kaj ću reci kad postane snažnija i veća 😁)
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Sayuri super da ideš doma! 🥳
Thinkpurple, super sam ti ja to sve jučer izdržala, i bilo je stvarno super na eventu ali danas... Evo upravo sam dušu ispovraćala. Valjda umor a kako imam stalno te neke mučnine, prebacilo me na rigoleto 😒 a danas nas pakiram za svadbu i more i sutra put 🤦🏼♀️
Cure sa klincima, i moj mlađi isto.ima suze, nikad nije gore spavao nego sada. Sinoć sam došla doma iza 23, on je mene čekao budan, znači zaspao je oko 23:30 i probudio se jutros u 4:30 i to je bilo to od njegovog spavanja 😵
Cure citam vas s klincima i stvarno skidam kapu, svaka cast kako sve hendlate iako mislite mozda da i ne radite najbolje. Meni je nezamislivo da jos moram te tantrume todlera hendlat. Thinkpurple nemam ti kaj za reci, osim izdrzi i srrtno! Nadam se da ce je proci uskoro. Sigurno ima neku krizu, ta dob je bad osjetljiva... puno toga vec znaju u kuze, a opet mali su i ne znaju se nositi isto s hrpom toga. Ja imam puno mlađu sestru i sjecam se svih drtalja nejzinog odrastanja, od kad je bila beba do sad i sjecam se da su te godine bile bas kriticne (3-5). Nisu svi klinci isti, neki imaju i neki karakter, cudljivo reagiraju i stvarno ti nije jasno nekad zbog cega bas tako. Sigurno ju nesto muci, mozda nije svjesna da dolazi seka, bebica ali sigurno vidi i osjeca neke promjene kak si i sama rekla, ne mozes vise s njom kao inace igrati se itd. Mozda ne bi bilo lose da joj kupite npr lutku malu brbu i objasnite da ce i mama dobiti uskoto bebu pa da skupa svaka o svojoj treba brinuti pa mozda joj dati neke zadatke kak da brine o svojoj brbi ili tako nesto. Malo da joj se odvuce paznja od svakodnevice na nesto novo i da joj se neki "posao".. dajem samk prijedlog, ne znam stvarno kako pomoci ali znam da je jako tesko. Izdrzi!
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Ajme, nema me par dana i hrpa postova😃, više ni ne znam tko je što pisao.
Muslim da mi je ostalo da je Afrodita napisala da je i dalje dobro i pokretna i pije kavu u gradu. Baš je lijepo to tako čuti malo za promjenu, tako bi trudnoća i trebala izgledati.
Thinkpurple, ne znam što da ti kazem osim da si uopće ne mogu zamisliti kako ti je i da se samo nadam da će je ta faza proći prije dolaska novog djeteta pa da ćete onda naći neku novu rutinu i mir.
Sayuri, super da su te doma pustili, I imala sam bas neki dobar osjećaj da će kod tebe to tako ok zavrsiti.
Nas plan je robicu oprati na 60/40, valjda ovisno o etiketi. Još mužu moram reći da kupi te chicco deterdžente. Jel to tekuće ili u prahu? On će sigurno to htjet i peglat. Mama mi je tekstilac i kaže da svi ovi novi deterdženti ubiju dobrano bakterije i na nizim temp, a frend kojem su starci vlasnici praonice za kemijsko ciscenje/peglanje itd kaže da su istraživanja pokazala da, ako se želi nešto sterilizirati ili u potpunosti "ubiti sve bakt" da se zagrijana pegla mora na istom mjestu držati 3 min. A svaka roba bi od toga progorila. Tako da se time tjesim. Al dobro, kazem, muž je frik i misli da sve treba bit ispeglano pa nek pegla 🙄
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji