Cure da se javim malo, mi obavili pregled. Bebica ima oko 500 g, sve je dobro. Imam malo grceve kao menstrualne i stvrdne mi se trbuh ali sam zatvorena i cerviks normalan pa doktorica kaze da uzmem magnezij. Inace sam dobro, samo me zgaravica ubija, nocas me probudila nisam mogla spavati, doslovno sam htjela povracat koliko me mucila. I danaa cijeli dan.. inace mi pomaze soda i mineralna, al sad doslovno nista. Imate neki savjet?
Do sljedeceg pregleda trebam obaviti ogtt i senzibilizaciju opet i iduci pregled mi je 24.5. Makar idem ja u međuvremenu 15.5. privatno da vidim bebicu malo u 4D jer mi je danas npr pokazala malo glavu i noge na 3 sekunde i dala mi neku sliku na kojoj uopce nije beba... sve mi zao sto sam bila na takvom ultrazvuku kad nista nisam ni vidjela hah.. ali bitno da je beba dobro. Osjetim je sada dosta, pogotovo ujutro i navecer i cak se tak mrdulji da se i vidi izvana (meni je to novo i jer sam 22 tjedna i jer mi je posteljica naprijed).
Cure koje su bolesne, Sayuri i Thinkpurple jeste bolje? I Thinkpurple jeste se rjesili uši kod male?
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Bok ženice, evo i mi obavili pregled. Danas smo 26+1 i nabrao je već lijepih 930 grama. A na ultrazvuku vidjeli kako zijeva i rasteže se, presmiješno je bilo. Puno je aktivan, mislim da mi je sve organe ispremještao.
Ogtt nam dobar, jedino opet tsh narastao pa sam od toga (i ovog vremena) sva nikakva, valjda bi pola dana prespavala da mogu.
Svima bolesnima želim da ozdravite čim prije.
Tko god je pitao za žgaravicu, meni jedino pomogne mlijeko 🤷♀️ ja se više borim s refluksom, sva hrana mi se vraća i baš zna bit jako neugodno.
Ima neka da je možda nosila onaj pojas za trudnice, jel pomoglo što malo za donji dio leđa?
*idući pregled 22.5.
Bravo za dobre preglede 🥰🥰
Moje su aktivne stalno, razvlace me ko kiflu 😄
Samo me uhvatilo neko bezvezno raspolozenje, zadnja 2-3 dana me ledja bole (izmedju lopatica, pomogne mi dok se naslonim, al tesko mi je navecer nac pozu za spavanje)...crijeva me muce jer sam pojela sama cijeli lonac tjestenine 🙈 i jos sam si osvijestila danas da imam kao neki iscjedak, bezbojni..
Moguce da ga imam i inace, znam slinavit jos od utrica, al bas mi se sad skupilo nekako pa overthinkam jel plodna voda ili sta, hvata me panika jer mi torba nije spremna i takva veselja.
Do sad je sve islo ok, sad kako smo usli u te neke tricky tjedne kao da cekam sta ce poc krivo..
.
Casperka drzim palceve da ostanete zdravi i da se cim prije druskate 🤞🤞 kakvo je stanje?
.
Ally jesi ti ok?
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Vanilla Diva i mene žgaravica ubija. Strogo moram paziti šta jedem iako ni to nije neka garancija. Meni pomaže stalno grickanje badema i prije i poslije svakog obroka mineralna. I najbolja mi je Radenska 🙈
Cure koje ste bolesne, nadam se da ide na bolje ❤️
Cure super za dobre preglede. Lijepo bebice rastu 🥰
Vanilla meni je ginić bio preporučio da uzmem Rennie, a znam da se i Reflustat smije u trudnoći. Mene je 2x do sad ulovila, ali su mi bademi pomogli pa nisam ni probala s ovim.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
I mi smo danas obavili pregled, mala ima 585g i sve je ok 😊 slijedeci pregled isto kao i Vanilla, 24.5. 😊
I meni je bilo cudno sto se dosta vidi izvana kako se mice posto mi je isto posteljica sprijeda 😅
.
Cure, brzo ozdravite, ali i da vam djeca budu zdrava 🥺😊
Ja se ponavljam za žgaravicu. Ako me lagano ulovi onda pojedem 2-3 badema ili popijem malo Donata/Mivele. Ako je baš jače onda pomaže Rennie iako ih malo teže nalazim u zadnje vrijeme. Ali super su i može bez problema i u trudnoći. Ima ih u ljekarnama i u DM-ovoj ljekarni isto.
Soda bikarbona je isto opcija ako si doma, ali bademe i Rennie imam uvijek u torbi
👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!
Curke, super za dobre preglede!
Ja sam na dane super na dane mi teško... Žgaravice nemam, ali povremene mučnine da, ovisi o dobu dana i što pojedem.
Radim dosta zadnjih tjedan dva neke stvari oko kuće i vrta i nekako uopće ne mislim puno o ničemu.
Thinkpurple, ja sam oboje rodila dosta brzo, već sam pisala da se bojim da ovaj put neću stići niti do bolnice. Kad sam rađala drugo mama mi je došla tjedan dana prije termina i čekala skupa samnom, i sad planiram tako i molim Boga da me ništa ne iznenadi jer sad ih je dvoje a mojoj mami treba 2 sata do nas autom, ali ona ne vozi a busevi rijetko idu, dakle u slučaju neke hitnoće ja nemam kome ostavit djecu nego da je muž s njima a ja se sama snalazim. Moji roditelji su razvedeni i u lošim odnosima, klinci obožavaju i mog tatu koji bi se vjerujem u slučaju neke hitnoće najbrže mogao dovesti do nas, ali on sam s njima ne bi izdržao dulje od sat dva 😅 tak da uzdam se u Boga. O tome da moram ostati dulje u bolnici zbog nekih komplikacija uopće ne želim ni razmišljati. Mlađi je toliko vezan za mene da je to strava, ona je isto bila jako vezana za mene kad sam išla njega rodit ali ne toliko koliko on sad... 😐
Ja planiram malenu voditi svekrvu i svekrvi bas da me uhvati u noci jer su oni u mirovini, a muz ujtro neka je vodi u jaslice. Ne planiram jaslice prekidati, a poslijepodne ce je moji preuzeti dok muz ne zavrsi s poslom, oni isto rade i poslijepodne su slobodni.
Voli biti i kod jednih i kod drugih i svi su nam srecom blizu pa ce se nekako rasporediti.
Tesko mi je o tome i misliti jer si mislim kako ce i sto ce i do sada je nisam nikom tako ostavljala na koji dan 😞
I da, ja sam danas 36 tjedana. Zaboravila sam danas uzeti, ali od sutra krecem s datuljama. Kazu da su odlicne za skracivanje vremena poroda i da pomazu pri lucenju oksitocina koji pomaze prirodnom startu poroda. Zeljela bih ovaj put izbjeci inducirani 🫣
Sortiraj odgovore
Najstariji