Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00

Broj poruka: 225

Prijavi adminu

Jeste mislile narucit kakvu vrecu za spavanje? Ja sam starijoj uzela baobaby, bila sam zadovoljna, kao dupla tetra, al imala je oko 8 mj, ne znam jel treba nesto deblje za skroz malu bebicu?

👩31 👨31👶 1.5
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, stiže curica💜
    Idući pregled 01.06.
    [tickerfactory.com]

thinkpurple

Broj poruka: 793

Prijavi adminu

Pa nezna ni sama u cem da ljetna beba spava 🙈🙈
    Prva zimska je bila u onom jastuku 2 mjeseca i to mi je bilo super i onda sam ju nakkn toga u vrecu stavila. A sad stvarno nisam pametna…
    Ak ju samo prekrijem nekom tetrom ili muslin dekicom bojat cu se da si ne prebaci preko glave.
    Cure koje ste imale vec ljetne bebe kak ste vi te prve dane/tjedne?

👩 35 🧔 38 👧🏼 3
    Termin 11.07.
    Curka 💓
    [tickerfactory.com]

bambi27zg

Broj poruka: 269

Prijavi adminu

cordis00

Jeste mislile narucit kakvu vrecu za spavanje? Ja sam starijoj uzela baobaby, bila sam zadovoljna, kao dupla tetra, al imala je oko 8 mj, ne znam jel treba nesto deblje za skroz malu bebicu?

Misla sam ljetnu vrecu. Za tetricu/dekicu me frka da se ne prekrije kao sto thinkpurple kaze 🫤 narocito za nocna spavanja (jos zivim u uvjerenju da cemo po noci svi spavati u isto vrijeme i bez problema 🤭😁) 

👩🏽33 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️31 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF (Gonal); 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blastica, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼
    🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
    [tickerfactory.com]

Miracle2023

Broj poruka: 248

Prijavi adminu

Ja necu uzimati vrecu, nije mi to bilo prakticno. Ja sam svoju pokrivala tankom dekicom, ali do pola trbuha, ucvrstila uz tijelo, a rukice su bile uvijek vani. Spavali smo uz svijetlo, ali slabo sam spavala u pocetku. Em se ona budila za dojenje, em i kad je spavala, ja nisam mogla spavati jer sam stalno gledala jel ziva. Tako da, ne vjerujem  da ce sada biti nesto drugacije.

🎀 Mala princeza 🎀
    [tickerfactory.com]

Ally007

Broj poruka: 92

Prijavi adminu

Čini mi se da su sad svi odlučili dati neke popuste prije samog sajma, ne kuzim logiku.. 
    Kad smo se dotakli tih stvari - što ćete kupovati od posteljine? Ja sam mislila samo plahte za krevet (ne znam jel 4 dosta) I onu Dada i roco zaštitu za rešetke za kinderbet. I nepromocivu plahtu za ispod obične plahte. Jel to dosta? I da, ni ja ne znam u čemu će spavat dijete. Bodi s dugim rukavima, neke hlačice (ili ono što ide na kopčanje do nogu) + deka pamučna? A gdje da uopce kupim te deke, a da nisu sintetika? I kako si ih ti, Miracle, pricvrscivala? Mene isto strah da si ne prebaci preko glave.
    I koja je razlika između onih mekanih i tvrdih podloga za presvlačenje? Vidim da su obje u ponudi. Hoćete li kupovati kadicu s onim umetkom za novorođenče? I ima li itko preporuke za kadicu? (ne bih ništa extra fensi jer mi se cini nepotrebno, al da se može relativno dugo koristiti jer nemamo tuš kabinu).
    Jel mi dosta kupiti 20 tetrica? I gdje ćete ih vi uzimati osim ethereal? 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
    [tickerfactory.com]

Vesca

Broj poruka: 273

Prijavi adminu

Vanilla Diva

Vesca koja je to kozmeticarka u zgu gdje ne boli, da idem i ja :D
    I nezz jel ista bol ali mene od neki dan krenuli kao menstrualni grcevi, ali mislim da se sve dolje rasteze. Trbuh mi je bas iskocio, sad bas izgledam trudno. Ono, u necem uzem se bas jako vidi. I dobila sam 2 kg onak odjednom.

Nikako odgovoriti, vikendi su mi uvijek ludnica pa ponedjeljkom nadoknađujem propušteno  
    Sugared & Co, imaju na dvije lokacije, bila sam na Cvjetnom trgu. Inače na forumu ih dosta hvale i mislila sam si “joj koje pretjerivanje”, ali ipak sam otišla probati… Cijena 100 kuna (kao što je i kod moje kozmetičarke u Velikoj Gorici), ali jednostavno mi je bilo lakše nego ikad. Nikad to neće biti bezbolno, ali definitivno sam im postala redovna mušterija. Od higijene, odnosa prema klijentu, ljubaznosti, brzine dobivanja termina…. Divota za nas koje se uvijek sjetimo zadnji dan naručiti. Znači dovoljno je dan prije nazvati, a kaže mi kozmetičarka da nekad uspiju i isti dan ugurati ako je baš hitno…. Mislim da imaju 6 soba za depilaciju tako da mogu popriličan broj klijentica odraditi…. probaj pa javi dojmove 

👩31 god (Hashimoto/hipo, IR, PCOS)
    🧔 31 god
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH
    3) 6/22 AIH
    9/22 +
    Termin 28.6.23. stiže curka <3
    Sljedeći pregled: 6.4.
    [tickerfactory.com]

Mia2023

Broj poruka: 214

Prijavi adminu

Znači odjavili su me s foruma i cijeli vikend se pokušavam prijavit, slala zahtjev za promjenu lozinke, mail ne dolazi. Na kraju mi je pisalo da mi email nije važeć. To sve preko moba, već sam mislila da ću se trebati na novo registrirati, a evo preko laptopa radi sve normalno. Ne razumijem 
    Meli19 čestitam na curici i urednom nalazu. Baš je slatka fotkica 
    Takica ja za trbuh i grudi koristim bademovo ulje, a za ostalo od Olivala kremu za trudnice. Probala sam i od Biobaze što se dobije od DMa u onom paketu. Biobazina mi super miriši i brže se upije nego od Olivala, ali mi se čini da mi je koža dulje mekša kad se namažem s njom nego Biobazom.
    Ana26 pošaljem ti fotke popodne kad muž dođe doma i otvori mi kutije, nismo slagali još da ne skuplja prašinu bezveze.
    Bambi meni je ginić rekao da OGTT napravim do 24.tj, nikako ne kasnije. Ja ću biti 23. tjedana taman nakon Uskrsa tako da mislim da ću ići napraviti onaj tjedan prije, za svaki slučaj. Jer mamina i bakina kuhinja i kolači 
    .
    Mene baš najviše od svega muče nemirne noge, ne grčevi već baš ono kad moraš hodati, ne možeš mirovati jer te traži da ih mičeš. Naravno da mi to dođe samo navečer kad sam koma i želim odmarati na kauču pa izludim. I inače me to mučilo, ali povremeno, a sad u T mi je to svaku večer. Ništa ne pomaže, tj sve je kratkoročno. Ni masaže, ni hodanje ni tuširanje hladnom vodom. Ima netko neku još ideju dok ne izludim?
    U zadnje vrijeme najljepše spavam na desnom boku. Na lijevom me sve boli nekako, na trbuhu ne mogu.
    .
    Gledam baš ovaj popis izlagača za sajam i jel moguće da nema Magicbaby??  Ili sam ja tuka pa ne vidim 

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙
    [tickerfactory.com]

belinda09

Broj poruka: 405

Prijavi adminu

Pozdrav svima,
     Meli19 hvala na popisu izlagaca.
    Cure koje imate iskustva sa ovim sajmom od prije- dal bas samo ovi ducani/izlagaci stave popust ili i ostali koji nisu na sajmu imaju nesto online? 
    Cekam ga da kupim krevetic koji je u ducanu koji nije na sajmu i sad sam ljuta na samu sebe jer su imali 15% a ja tuka nisam kupila jer kao ima vremena i bit ce sajam s mozda vecim popustom. 
    Mia2023 i ja bi magic baby😫 
    ne znam sto su nemirne noge- ne mogu zamislit taj osjecaj.

Pratim sto cete reci za ljetne vrece za spavanje i u cemu beba spava

🧍‍♀️37; AMH 10,9 pmol/l 🧍40; spermio odlican
    Spontani, rujan 2020, 8tt
    IVF 12/2021: 9🥚🪄3 oplodjena, 2 vratili beta😴
    Blago stimulirani/ 7.2022- vratili 2, beta😴
    Fet 9.2022 ❤️
    [tickerfactory.com]
    www.tickerfactory.com/ezt/d/

Vesca

Broj poruka: 273

Prijavi adminu

Izbacilo mi je jednom na nekoj Instagram stranici za mame fotku kako obući bebu na kojoj temeperaturi pa šaljem. 
    https://ibb.co/mc92qbd [ibb.co]

👩31 god (Hashimoto/hipo, IR, PCOS)
    🧔 31 god
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH
    3) 6/22 AIH
    9/22 +
    Termin 28.6.23. stiže curka <3
    Sljedeći pregled: 6.4.
    [tickerfactory.com]

bambi27zg

Broj poruka: 269

Prijavi adminu

Mia meni je napisao 24.tt, a i na stranici gdje pratim pretrage po tjednima pise 24-26.tt, planiram sljedeci pon/ut kad mi je kraj 24.tt, ionako se pratim uredajem i za sad je sve ok (kuc kuc), a on je rekao da samo na sljedecoj kontroli 3.4.imam nalaze (24+5 je taj dan) Bozic nisam okusila od muke, nadam se barem necemu za Uskrs 😁 
    I meni nekako vise lezi desni bok, onda lijeci pokusavam koristiti dok gledam TV da su ravnopravni 😁 
    Ally misla sam uzeti: 
    Spavanje: nepromociva plahta i jos 3-4 normalne, s time da kupujemo Cutie pa moram isprobati ako se moze navuci i ova obicna normalna ili bas moraju te kruzne plahte ici 😅 one zastite za letvice (ne znam kak to nazvati), uzela sam Etherel ljetnu vrecu jer ce posluziti i kroz jesen, nama je toliko toplo u stanu da opce ne grijemo 🙈 Za “pidzame” za sad imam 2 tipa kombinezon za spavanje neke, a to cu jos vidjeti kakvo ce biti ljeto i temperature. Nije da bebac zna spava li u pidzami ili bodicu i hlacicama 😅🙈
    Kadica evo mi bas uzeli u baby centru ovih dana onu naobicniju od 100cm, nikakva sklapanja i slicno, stalak dobivam od frendice i ono za norovodence za kupanje pa nisam uzimala, ovo mi ona savjetovala da je njoj bila super i da je pateonazna rekla da je najbolja ta velika obicna. Oko 25€ je ta vulgaris kada. 
    Prematalice ove tvrde, barem koliko sam izucila, su stabilnije, narocito ako je komoda kojoj to nije primarno (takvu mi imamo), a mekse su vise da se “uglave” negdje da se ne mrdaju. Kolko kuzim po mama s klincima nije da se dugo daju na njima prematati jer se krenu bacakati i slicno 😅
    Tetrice Za sad sam samo nekih 10ak Etherel uzela, vidjet cu gdje jos naletim na neke koje su finije, za Pepco tetra mi je receno da su grube, ali njihovi rucnici za kupanje da su ok. 
    Cekam jos neke dostave rabljene robe od frendica pa kad izvidim sto imamo kod njih cu jos dopuniti prema potrebi sve skupa. 

Neke stvari znam gdje ima pa ce, ako nista drugo, muz ici kupovati u ljeti da sad ne gomilam, sve ovisno o potrebama i potraznji bebolinca 🤭😄

👩🏽33 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️31 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF (Gonal); 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blastica, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼
    🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
    [tickerfactory.com]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.