Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lena1897
    20. Travanj 2023. 20:11

Veliki pozdrav. Ja sam s jesenjskih beba. Izvinjavam se što ovdje kvarim radosno čavrljanje, ali meni treba neko sa dužim trudničkim iskustvom da mi kaže je li imala možda povećane neutrofile/granulocite, a snižene limfocite? 
    Prepala sam se užasno kad su mi poslali nalaz iz laba, a sada nalazim i neke info na netu da je to normalno u trudnoći iako je znak da se moze razvit u preeklampsiju ili gestacijski. Ne mogu dočekat pregled kod doktora pa pitam ovdje. 🌼

Butterfly00
    20. Travanj 2023. 23:12

Lena1987 ja sam na zadnjem nalazu krvi kod doktorice imala takav nalaz, ali nisam mu baš pridavala pozornost jer je dr rekla da je to sve normalno u trudnoći. 🤷‍♀️ limfociti su mi 18 (ref.vr. 25-40) a neutrofili 72 (ref.vr. 50-70). 

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

SAYuRI
    21. Travanj 2023. 00:05

Thinkpurple moram te jos nesto pitati. Ja sam veceras inhalirala Ventolin i dosta je pomogao, medjutim cudne reakcije jmam, malo ubrzalo srce i tremor ruku. Da li se tebj to desava? 🫣🤔 Inace prvi put sam ga u zivotu stavila u inhalator sebi, djeci jesam ali sebi nisam. 1ml sam sa 2ml fizioloske. Jesam oretjerala, koliko ti uzimas? 🤯

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

melani32
    21. Travanj 2023. 00:49

Sayuri kod mene isto i dalje grozan kašalj. Sinoć do povraćanja i kružni ligamenti me ubijali. Pogotovo kad legnem spavati krene jako. Morat ću na polusjedeći čini mi se. Sutra idem doktoru i nek mi izvoli dat šta god samo da ovo prestane. 
    Inače malenom sam ovih dana inhalirala sa Pulmicortom i fiziološkom zbog kašlja. Piše da bi smjele i trudnice. Ima li neka možda iskustva s tim?

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Meli18
    21. Travanj 2023. 06:08

Hvala Sayuri, onda cu kupiti samo 2-3 od 50, cisto za sigurnost ako se bebi bude zurilo 😂 
    I hvala vam cure na savjetima 😊
    ...
    Jucer sam i ja obavila ogtt i sve je proslo u redu, nije mi bilo slabo uopce 😅 stigli nalazi i sve je ok 😊 
    Jedino su mi leukociti (preko krvi) malo poviseni, je li to u redu u trudnoci?

Meli18
    21. Travanj 2023. 06:11

Citam tu i tamo kad stignem i bas mi je zao sto vas je toliko bolesnih 😷.. Ni ja ne volim kasalj i nadam (kuc kuc) da se necu prehladiti 🙄 ne znam kako bi izdrzala... 🙄
    Samo hrabro cure, mozemo mi to 💪
    Jedva cekam ponedjeljak da vidim moju malu, sigurno je narasla puno 🌷

• AM13
    21. Travanj 2023. 08:09

Jao zene jesam se nasmijala. Nije me bilo jer me uhvatila frka i panika oko nabavke svega sto mi je jos ostalo za nabavit, pranja robice, spremanja, pakiranja torbe za bolnicu itd i udem procitat vas i vidim da o tome pisete, bas sam se fino nasmijala kad sam skuzila da nisam jedina. 
    Nadam se da ste sve dobro, a vi koje ste bolesne/prehladene da cete brzo ozdraviti!
    I cestitke na prvoj bebici na nasoj temi! Prekrasne vijesti 

Mia2023
    21. Travanj 2023. 08:55

Ja nisam još ništa krenula prati ni pospremati. Prvo trebamo neke radove napraviti u sobi, a to nikako da se krene. Sad kad sve pišete da već perete i spremate me uhvati panika iako sam ja nakon vas uglavnom, ali svejedno 😅 
    Veće stvari imamo doma po kutijama. Još su ostale sitnice, higijenske potrepštine i trebam vidjeti jel imam dovoljno robice, ovako kad mi je sve po kutijama i vrećicama ni ne znam koliko toga ima 😆
    .
    Nadam se da ćete svi brzo ozdraviti. 🥰 Kašalj mi je oduvijek bio katastrofa jer nikako ga se riješiti kad krene. 

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Ally007
    21. Travanj 2023. 10:03

SAYuRI

Thinkpurplemoram te jos nesto pitati. Ja sam veceras inhalirala Ventolin i dosta je pomogao, medjutim cudne reakcije jmam, malo ubrzalo srce i tremor ruku. Da li se tebj to desava? 🫣🤔 Inace prvi put sam ga u zivotu stavila u inhalator sebi, djeci jesam ali sebi nisam. 1ml sam sa 2ml fizioloske. Jesam oretjerala, koliko ti uzimas? 🤯

Sayuri- to ti je normalna reakcija na Ventolin. Nekome srce više lupa, nekome manje. Meni svaki put + mi se malo manta. Radi to sjedećki. 1 ml bi trebalo biti 5 mg, a za odrasle je preporučena doza 0.5-1 ml razrijeđeno do cca 2.5 ml sa fiziološkom. Znaci možeš probati i sa 0.5 ml, pa da vidiš ako ti ta doza pomaže da imaš učinak, a manje nuspojava. 
    I svima koji se brinu oko krvnih nalaza-predlažem da ne paničarite ako imate odstupanja, a ginići kažu da je ok. Trudnoća se ne zove bezveze drugo stanje, cijela fiziologija trudnice se mijenja. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Meli18
    21. Travanj 2023. 13:49

Ally , pitala sam za leukocite posto sam dobila nalaz na e gradani. Kod ginekologa idem tek u ponedjeljak. Ali, hvala ti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.