Lemon ja sam za rađaonu uzela ručnu torbu (tote bag ili kako već), možeš i obični ruksak, i unutra sam stavila spavaćicu za porod, japanke (ili šlape, šta odabereš), u posebnu vrećicu srednji ručnik za tuširanje, spavaćica, mrežaste gaće, uložak, gel za tuširanje (da sestre ne kopaju). Boca vode, dvije energetske pločice i grožđani šećer (jer sam nakon prvog poroda pala u nesvijest), gumica za kosu, labelo, novčanik, nalazi i vlažni wc papir.
Mi smo jučer bili na pregledu, 29+4, 1500g. Idući pregled 19.5., to nam je zadnji prije TA.
Također tražimo pedijatra, na zapadu zg-a, i čitala sam dobre stvari o Sanji Pek Capan. Ide li netko kod nje?
Cure čitam vas malo na preksokce pa sam vjer nešto preskočila hvala svima...nama je lud dan bio jer se ustanovili da cimerica u sobi ima koronu. Skupio joj i bebac pa je prebačena u fran m a naš dvije iz sobe za sad negativne i nadamo se da ce ostat na tome al to znači da ne mogu do bebacha. Izdajam se svaka 3 h pa mu nose da ima papicu. Svaki dan mrvu po mrvu napreduje. Srećom mlijeka imam dovoljno i sise su se napokon unormalile imala sam 2 dana traume jer su bile jako tvrde I pune al i to je iza nas
Bila sam malo izvan sebe i u strahu jer sam jucer bebacha pokušala dojit pa smo bili u kontaktu. Nažalost još moramo cekat da bi bilo sigurni da nismo poz i zarazne. Dobro je sta je bar tata danas mogao do njega pa bar imam slikice mog miša.
Bila sam malo izvan sebe i u strahu jer sam jucer bebacha pokušala dojit pa smo bili u kontaktu. Nažalost još moramo cekat da bi bilo sigurni da nismo poz i zarazne. Dobro je sta je bar tata danas mogao do njega pa bar imam slikice mog miša.
Ja sam s jesenskih beba. Prvo djete (sina) sam rodila a bila pozitivna na koronu nisu mi ga dali 4 puna dana dok mu nisu sve pretrage obavili a imao i i zuticu pa je dodatno otezalo, peti dan su mi ga donjeli mada sam i dalje bila poz i dojila sam ga samo su mi rekli da imam masku i da ga neljubim jos koji dan.. hvala Bogu nije je pokupio ni u porodu ni poslije. Bit ce to sve u redu,naravno da brines ali sreca u bolnici ste i imate oko sebe strucno osoblje, zelim vam najbolji moguci ishod 😊
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Casperka nadam se da se ipak nećete zaraziti. 🤞To mi je ono najgore. Paziš se cijeli trudnoću i onda u bolnici nešto pokupiš 🤦
Thinkpurple jel mala bolje? Kod vas stvarno stalno veselo 🙈
.
Ja opet ništa nisam spavala. Bit će da imam te periode kad spavam nekoliko dana super, pa onda nekoliko dana ništa i tako u krug 😅
Jučer bio predivan dan, čak previše toplo bilo. Iskoristili smo za dan u prirodi i baš se lijepo opustili 🥰
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Casperka- držimo fige tebi i bebi da vas ipak ne zahvati ta glupa corona. Ma nema pravila, moji mama i tata su zajedno u 50 m2, mama je imala, tata od nje nije dobio. Isto tako ni ja od muža kad je imao.
Ne znam jel već netko spominjao, ali za cure koje dolaze na elektivni carski u Petrovoj traže da donesu bris na covid. Mene kao hitnu nisu brisali (sto me čudilo), a drugu hitno primljenu jesu. Ne znam kakva su im pravila oko toga. Mozda su se previše bojali da cu se poroditi pa su zaboravili.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Anija hvala za info o torbi.
Ja isto ne spavam, ne mogu se namjestiti, a kada se dignem na wc ne mogu zaspati, onda ona počne imati tulum i tako u krug. Danas sam oslobodila komodu i rasirila svu robu i pišem si šta mi još treba jer kad ne spavam onda me panika kako još sve nemam.
Tražim i sušilicu i vidim da samo neke imaju baby program. Na kojem se programu onda suši ako nema te opcije?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Pozdrav zenske,
Nadam se da ste ok, i da su mame i djeca bolje.
I mi smo imali drugi anginu u mjesec dana.
Da vas pitam, ja sam u 32 tjednu, inima par dana osjecam se slomljeno. Doslovno. Ne mogu nista sa sobom. Soduse ne spavam najbolje i s malim dnetetom znate i sami, ali dizem se premorena. Je li to normalno?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Cure koje nose blizance,kolika vam je beta bila u 5 tt?
Naime sestra je vadila betu u nedjelju i iznosi joj preko 500 a po izračunima bi trebala biti oko 240 i sad sumljamo na blizanačku trudnoću.
Pregled joj je tek idući tjedan a malo smo nestrpljive😅🥰
Cure koje nose blizance,kolika vam je beta bila u 5 tt?
Naime sestra je vadila betu u nedjelju i iznosi joj preko 500 a po izračunima bi trebala biti oko 240 i sad sumljamo na blizanačku trudnoću.
Pregled joj je tek idući tjedan a malo smo nestrpljive😅🥰
Nema to nekih pravila izgleda. Moja je 14dpo bila 267 pa su blizanci. A u isto vrijeme je jedna cura imala 500 a na kraju je bila jedna beba.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji