Greškom uđem u krivu temu i mogu pomoć 😂😂
Rezervne dijelove za Avent sam naručivala od tvrtke Kadulja, baci pogled na Kadulja.hr.
Stigli vrlo brzo. Čak nije bila tako pregledna stranica pa sam zeni na mail opisala što trebam 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Upitnica_Split puno hvala na informaciji, baš ću ih pogledati 😉
Eh, da, meni je isto baš koristilo ovo podsjećanje na dojenje, baš se dosta toga zaboravi
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Cure, znam da ste vec pisale o djecoj robici za prve dane ali nisam upamtila. Kako da znam koju velicinu uzeti za novorođence? Npr najmanja u H&M-u je 40 i nesto? Pa 50? Da uzmem jedno i drugo za pocetak pa cemo vidjeti kolika curka bude ili? Mislila sam uzeti i duge i kratke rukave i isto tako duge i kratke hlacice pa kombinirati... isto tako, sto tocno da uzmem za izlazak iz rodilista? Treba kapicu imati ali sto tocno obuci?
E i na tecaju su spominjali da se vise ne koriste oni jastuci za bebe, ali u baby centru sam vidjela bas fora neki koji je vise kao neki poplun/dekica pa se beba zamota.. to mi izgleda dobro za staviti je npr na kauc ili tako negdje, sta vi mislite?
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Cure evo dobili smo na mail popis stvari za novorodence, tehnike disanja i neke brosure pa vam stavljam tu ako hocete pogledati…
https://ibb.co/GHn5yjf
Super, hvala! Baš lajkam što su naveli platnene pelene i nosiljka/marama/sling 😍 ali mi se odjeće čini puno premalo 🙈
Potpisujem sve što su cure gore napisale, imam jedino savjet da su najpraktičniji bodiji koji se kopčaju ili vežu, znači oni da se ne moraju oblačiti preko glave. Kasnije će biti svejedno, ali za baš baš tek rođenu bebu, kad ne znaš s tom malom glavicom, ovi su mi bili bolji, posebno za tate kad ih presvlače
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
E super, hvala na savjetima. Sad mi je jasnije
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Cure, ne znam da li sve vidjele ali, u baby center imaju ovaj set za njegu pupka tako da ne morate sve posebno kupiti 😊 samo octanisept i ja mislim da drugo ne treba 😊 https://www.babycenter.hr/to-to-komplet-za-njegu-pupka-komplet-za-njegu-pupka-16229-64230.html
....
Imam pitanje za zene koje su vec rodile. Da li, kada ste rodile, imale samo spavacicu ili i grudnjak za dojenje/potkosulju (i blazinice)? Citala sam da u nekim bolnicama "zabrane" da se stavi grudnjak, zbog mlijeka? Kako ste vi bile obucene? 😅
I da, dobila sam jedan kompletic za bebu kada budemo izasle iz bolnice 😅 ali, velicina 56 iz c&a. Mislite da ce to biti preveliko? 😬 Rekla mi je mama da kad sam se ja rodila, bila sam 47cm i da sam imala bodic od 56 i nije mi bilo preveliko 😅 pa sad ne znam, strah me da se stvari nisu promijenile, odnosno te velicine 😂 i da ce mojoj maloj biti preveliko to 😅 a tako je slatko 🥺
Kod mene ja sve velicina 56-62… kontam bolje i da je malo komotnije, nista ne fali i da ne malo duze i sire ali ce duze iskoristiti a nikad se ne zna , moze beba biti 50cm ali deblja pa hajde ti sad znaj… predugo malo zavrnes i rijesen problem.
Thinkpurple cijeli dan si mi u mislima, uhvatio me stravican kasalj, sirup je pomagao u pocetku ali vise ne, hripam ko da pusim 50 godina 😶🌫️ Veceras cu inhalirati Ventolin pa cemo vidjeti. Uzas, rebra me bole od napinjanja cak imam osjecaj da misici ispod rebara pucaju..
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Cure, ne znam da li sve vidjele ali, u baby center imaju ovaj set za njegu pupka tako da ne morate sve posebno kupiti 😊 samo octanisept i ja mislim da drugo ne treba 😊 https://www.babycenter.hr/to-to-komplet-za-njegu-pupka-komplet-za-njegu-pupka-16229-64230.html
….
Imam pitanje za zene koje su vec rodile. Da li, kada ste rodile, imale samo spavacicu ili i grudnjak za dojenje/potkosulju (i blazinice)? Citala sam da u nekim bolnicama "zabrane" da se stavi grudnjak, zbog mlijeka? Kako ste vi bile obucene? 😅
Iako set nije skup, prodavanje je magle 😅 kupiš u ljekarni sterilne komprese za 1 euro, dječje štapiće za uši ćeš svakako kupiti (vjerojatno, trebat će ti i više od toga što je u setu) a vate/dječje blazinice valjda imaš neke doma, a ako ne, kupi (https://www.dm.hr/babylove-blazinice-p4058172458712.html) to se isto troši u početku (meni je to osnovno za kupit jer u početku često s tim umijem bebi lice ili čak brišem guzu s vodom). Koliko vidim to je to što ima u setu, preplaćene sitnice.
Nikad čula da itko gleda kako su žene obučene u bolnici. Na sv duhu nosiš što ti paše 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji