Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lemon

Broj poruka: 966

Prijavi adminu

Vidim da nas sve isti problemi muče, ja se češće dižem zbog začepljenog nosa nego wca, sto puta dnevno ga čistim i pomaže mi aquamaris. Isto se ograđujem jastucima pa mi padaju po podu 😂
    Pregled mi je prošao dobro, cura ima 700g, posteljica se digla. Upalio je 4d ali imala je ruke na licu i ništa od slike. Ipak idemo zajedno na 4d gdje može i muz I nadam se da će se vidjeti nešto bolje. 
    ..
    Kako su vam bebe okrenute? Ona je meni od početka glavom desno dolje i točno osjetim ili tamo pokrete rukama ili iznad pupka gdje su noge
    Sto na sat sam u zadnje vrijeme, a trbuh raste, i dalje mi je fascinantno da se tako tijelo mijenja ☺️
    ..
    Muž nije za nikave  njihaljke ali ja sam zapela za Nunu Leaf jer ju dijete može i poslije koristiti a bome i ja jer ide do 60 kg 😁 Ako netko ima iskustva s njom i s još nekom drugom za usporedbu baš me zanima je li se isplati 

💔💔💔💔
    18.10. FET 1 blastica, 7dpt +, 13dpt beta 1734, 6+6 ❤
    06.07.23.

Jana25

Broj poruka: 909

Prijavi adminu

AM13

Trebam savjet za ovu AS -https://www.babycenter.hr/cybex-autosjedalica-i-size-40-105-cm-i-size-sirona-m2-granite-black-934506.html [babycenter.hr]
    Mi necemo biti tako cesto u autu, pa racunam da mi je ovo zgodno jer je do 4 godine, da ne kupujem svako malo novu. A na ADAC testiranju ima bas dobru ocjenu i dolazi skupa s bazom. Znam da svi govore da je jaje prakticnije, al koliko znam dijete se ne moze bas dugo voziti u njemu, na kolicima jel, a uzimam BabyZen YOYO kolica bas zbog prakticnosti i tezine itd, tako da ce meni AS cijelo vrijeme bit u autu, a bebu cu prenasati u kosari.

Pozdrav, tu i tamo vas pročitam i čekam da mi pošteno zakasni i da mi još potamni crta na testu pa da se prodružim jesenskim/zimskim bebama.
    Mi imamo tu sjedalicu. Jako smo zadovoljni. Lagano pričvršćivanje, lagano se okreće za 360°, u pravilu sve si pročitala,ali smo ju kupili tek kad je malac napunio 8 mjeseci. Onda je već sam sjedio i glava mu je virila gore iz jajeta.
    Mislim da se umetak za novorođence prodaje odvojeno, ali moje iskreno misljenje je da je sjedalica u pre velikom sjedecem polozaju za tek rođenu bebu. Pa i onda kad se napravi nagib za ležanje. 
    Kad smo došli kupiti sjedalicu u baby centar isprobali smo ih nekoliko….stavili smo malca unutra i gledali kako sve izgleda i da nema iza leđa prostora. Najbolje mu je odgovarala sirona s2 i eto, laka odluka.

🤗

Mama🙋🏼‍♀️27
    Tata🙋‍♂️31
    K🧒 💙 09/21
    Baby boy👶 💙 28.11.2023. ⏳️
    [tickerfactory.com]

Meli18

Broj poruka: 161

Prijavi adminu

Cure, evo cijeli popis izlagaca na sajmu 😊
    https://danibeba.com/47-dani-beba-djece-i-trudnica/izlagaci/ [danibeba.com]

Coming soon ⏳ Baby girl 💗
    [tickerfactory.com]

Ally007

Broj poruka: 92

Prijavi adminu

https://ibb.co/rvnjt25 [ibb.co]
    Evo i našeg malog, drzi se za glavu 😂.
    Mi još ništa osim next to me krevetića nismo uzeli. Probat cu da sad do 5.mj to sredimo.
    Ja sam bez ikakve viroze uspjela izdržati cijelu zimu i sad me satrla neka hunjavica. A i inače se svako jutro budim potpuno pocepljena od tog trudnickog rinitisa. Baš je interesantno vidjeti kako smo svi tu negdje sa simptomima. Što se slatkog tiče, upravo sam smazala Nesquick čokoladne pahuljice s mlijekom za doručak. Mozda da i ja malo pauziram 2 tj prije OGTTa… E, jel znate budu li popusti i online na ovom sajmu? Tipa da mogu naručiti kinderbet i kolica za dostavu, da ih ne moramo tamo osobno uzimati? 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
    [tickerfactory.com]

• ružica

Broj poruka: 1510

Prijavi adminu

Bambi, kako se ostvari taj dodatan popust od 5%u Baby centru? Ide s onih 15 %?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• cordis00

Broj poruka: 225

Prijavi adminu

Cure divne su vam slikice, dode i meni da se narucim.
    Takica a evo kako koji dan, malo emocionalno, zaokupirana sam s malom sto je i normalno, al uopce ne dozivljavam ovu bebu koliko bi volila i onda me to nekad bas malo rastuzi. Pretp da su hormoni😂. Vec ju dosta ositim, puno je zivlja nego prva beba. Imam i dalje mucnine vecinu dana, slabije doduse al su tu, tako da jedem li la, previse svakako, dosta sam se nadebljala i osjecam se sva troma. Plus standard za ovu fazu, lose spavanje, bocno pa vrtenje ka na raznju, bole leda, isijas, isto me muci nos ka druge cure plus i bradavice bole vec neko vrijeme, proslu trudnocu sam bila ka zmaj, jasno mi je da je ova teza, al nekako mozda malo patim i za tim vremenima. A bit ce bolje😂. Bar da malo bebica poraste pa da ju vise osjetim pa cu bit i zadovoljnija. Kako si ti? Nadam se bolje nego ja😁.
    Ja svakako idem na dijetu od ponedjeljka, ali stvarno moram jer cu do kraja trudnoce nabit 30 kila i porod i oporavak ce bit nemoguci. Tako sam i proslu trudnocu nabila sve kile u prvom dijelu zbog mucnina i zderanja i bilo mi je bas tesko, preporodila sam se kad sam se dovela u red, povrce voce laganije, hodanje plivanje. Spas.
    Mi jos nismo nista nabavili jer vece stvari imamo, al moramo malo renovirat stan, preselit svoj krevet u drugu sobu i sredit tu zidove i tako, da se odvojimo od male, velik posao nas ceka. A kroz par mjeseci nadam se selimo u podstanarstvo i rusimo ovu kucu i gradimo🙉.

👩31 👨31👶 1.5
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, stiže curica💜
    Idući pregled 01.06.
    [tickerfactory.com]

bambi27zg

Broj poruka: 269

Prijavi adminu

ružica

Bambi, kako se ostvari taj dodatan popust od 5%u Baby centru? Ide s onih 15 %?

U Mali zakladi je ovo 15+5, ne baby centar. 😉 
    *
    Ally mislim da na sajmu samo dogovoris/uplatis, a dostave idu kasnije. Nama su za Cutie kinderbet rekli da se ceka cca 6 tjedana, nije da cemo ga odmah dovesti doma 😅

👩🏽33 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️31 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF (Gonal); 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blastica, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼
    🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
    [tickerfactory.com]

bambi27zg

Broj poruka: 269

Prijavi adminu

Etherel ima 20-40% popusta na asortiman, dobila sam preporuku za njihove tetrice da su i poslije 4,5 godine koristenja izgledom kao nove i mekane. Popust je povodom Dana oceva pa ne znam do kad traje, ja upravo punim kosaricu 😄

👩🏽33 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️31 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF (Gonal); 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blastica, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼
    🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
    [tickerfactory.com]

thinkpurple

Broj poruka: 793

Prijavi adminu

bambi27zg

Etherel ima 20-40% popusta na asortiman, dobila sam preporuku za njihove tetrice da su i poslije 4,5 godine koristenja izgledom kao nove i mekane. Popust je povodom Dana oceva pa ne znam do kad traje, ja upravo punim kosaricu 😄

Njihove tetre i krpice imam od kceri vec preko 3 godine i i super su i dan danas. Bas sam ih neki dan izvadila da vidim u kojem su stanju i dal cu trebat nove. 

👩 35 🧔 38 👧🏼 3
    Termin 11.07.
    Curka 💓
    [tickerfactory.com]

Miracle2023

Broj poruka: 248

Prijavi adminu

bambi27zg

Ja taman kliknula naruci. Ode 60€ 😆 Dosta je bila shoppinga za ovaj mjesec, bas sam pretjerala. 🤣🤣

🎀 Mala princeza 🎀
    [tickerfactory.com]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.