Flowerson ispratila sam te na jesenskim bebama, a sad ti i tu čestitam, baš mi je drago!
Cure, šta je na kraju s tim popustima u Baby Center? Jel vrijede online ili ne? Ja jučer stavila neke stvari u košaricu, reko danas ću još pročekirati i ništa.. nema ni stvari u košarici, a bome nema ni popusta više. Pa mi sad više ništa nije jasno
Draga trudnice,
rodila sam curicu prošle godine u lipnju pa sam se sjetila ljetnih beba. Rado bih proslijedila robicu moje bebe, odnosno bodiće, tutice, hlačice, majčice, itd… za prvih par mjeseci. Sve je vrlo malo nošeno i naravno očuvano (kupovala sam sve novo) pa ako je netko zainteresiran neka mi se javi. Idealno bi bilo da je netko iz Pule, no mogu i poslati. Poklanjam! - da ne bi bilo zabune.
Lijepo je kupovati novo, i sama se katkada teško suzdržavam, no sad vidim da to baš i nema smisla jer je skupo, a prerastu u trenu.
Želim vam divne trudnoće do kraja, a također i porode!
Pozdrav 😊 jako lijepa gesta… Pa eto, ako si sigurna da ti vise nece trebati, ja bi to preuzela ako nitko drugi se ne javlja… Inace nisam iz Pule ali bas danas idem pa ako vidis poruku, nekako cemo se dogovoriti..da mi napises mail ili broj u opisu mozda, pa da te nazovem 😊
Pricate o tim obrtima za djecu.. pa ste me zaintrigirale i morala sam traziti koliko to kosta kod nas, ako npr nasa nece upast u jaslice… 350eura mjesecno, rade od 6 i 30 do 17 i svi obroci su domace proizvodnje… Skupo…
Jel netko zna okvirno koliko su jaslice? 😅 Nigdje ne nadem tu informaciju a htjela bi znati ranije..
Draga Meli19, baš mi je drago da si se javila. Evo ti moj broj, ako je moguće ostaviti broj tu: 0925025592, javi se pa ćemo se dogovoriti za jedan dan jer danas ne mogu. A mogu ti i poslati, nije mi problem.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Flowerson ispratila sam te na jesenskim bebama, a sad ti i tu čestitam, baš mi je drago!
Cure, šta je na kraju s tim popustima u Baby Center? Jel vrijede online ili ne? Ja jučer stavila neke stvari u košaricu, reko danas ću još pročekirati i ništa.. nema ni stvari u košarici, a bome nema ni popusta više. Pa mi sad više ništa nije jasno
Ja sam jučer naručila online i bili su normalno popusti. 🤷
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Draga trudnice,
rodila sam curicu prošle godine u lipnju pa sam se sjetila ljetnih beba. Rado bih proslijedila robicu moje bebe, odnosno bodiće, tutice, hlačice, majčice, itd… za prvih par mjeseci. Sve je vrlo malo nošeno i naravno očuvano (kupovala sam sve novo) pa ako je netko zainteresiran neka mi se javi. Idealno bi bilo da je netko iz Pule, no mogu i poslati. Poklanjam! - da ne bi bilo zabune.
Lijepo je kupovati novo, i sama se katkada teško suzdržavam, no sad vidim da to baš i nema smisla jer je skupo, a prerastu u trenu.
Želim vam divne trudnoće do kraja, a također i porode!
Pozdrav 😊 jako lijepa gesta… Pa eto, ako si sigurna da ti vise nece trebati, ja bi to preuzela ako nitko drugi se ne javlja… Inace nisam iz Pule ali bas danas idem pa ako vidis poruku, nekako cemo se dogovoriti..da mi napises mail ili broj u opisu mozda, pa da te nazovem 😊Pricate o tim obrtima za djecu.. pa ste me zaintrigirale i morala sam traziti koliko to kosta kod nas, ako npr nasa nece upast u jaslice… 350eura mjesecno, rade od 6 i 30 do 17 i svi obroci su domace proizvodnje… Skupo…
Jel netko zna okvirno koliko su jaslice? 😅 Nigdje ne nadem tu informaciju a htjela bi znati ranije..
Draga Meli19, baš mi je drago da si se javila.Evo ti moj broj, ako je moguće ostaviti broj tu: 0925025592, javi se pa ćemo se dogovoriti za jedan dan jer danas ne mogu. A mogu ti i poslati, nije mi problem.
Poslala sam ti poruku 😊
Ja sam jučer naručila online i bili su normalno popusti. 🤷
Trenutno stoje popusti na proizvodima, ali kad se stave u kosaricu cijena je bez popusta 😔
Am13moras se uclanit u klub ili ako vec jesi moras bit ulogirana da bi se popust primijenio u kosarici.
Evo vidi (ovo sam bezveze prvo kliknila)
https://ibb.co/RhFB0sh
https://ibb.co/BfNGWcq
Ma ulogirana sam..
https://ibb.co/5MvM7Hj
https://ibb.co/sm2YWwG
I tak mi je kaj god da poklikam 🤦🏼♀️
Bas cudno🤷♀️. Sad sam ja probala istu tu i obracunat mi je popusthttps://ibb.co/R9408J9
Nemam neku ideju osim onoga sto svaki put iT pita na poslu- jesi probala upali ugasi/reset🤣🤣
😂😂 nekad davno sam ja bila ta koja je svakodnevno pitala “jeste li gasili i palili ruter?”
Spojila sam se na kraju na laptop, i uspjela naruciti 🥳
Ja sam isto skoknula do babycenter i kupila haakaa izdajalicu i tommee tippee staklenu bocicu nek se nade, jedna mi je dosta.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
E zaboravila sam pitat koje dude ste mislile narucit? Meni prva ima bibs, al sad je vec skoro godinu ipo, ima ju tokom noci i sad me strah da joj se je iskrive zubici, pogotovo jer su joj prvo izvile dvojke pa onda tek jedinice gore tako da su joj vec sad dvojke malo ukrivo jer se nisu imale po cemu ravnati. Pokusala sam dat nuk anatomsku plosnatu dudu, al nema sanse, samo pljune. A ne bi joj uzimala sad, mozda s 2 godine, kad i seka dode i malo se stabilizira od stresova, ocito joj jos treba sad.
A s drugom ne bi odmah tu plosnatu da ne dode do konfuzije bradavice ( i s prvom sam dudu uvela tek nakon 2 mj jer me bilo strah da cemo napravit problem u dojenju ).
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Dobro jutro cure 😊 kako ste?
Mi smo jucer obavili bas dobar shopping, jako sam zadovoljna.. Nisam se umorila ali me dosta boljelo dole, sigurno jer smo puno hodali.. ali, cim sam legla, mala se pocela micati kao luda 😂 i njoj je bilo dosta 😅
Kupila sam si haakaa izdajalicu od 100ml i cvjetic, nadam se da ce biti dovoljno ta od 100 😊
Dudice sam kupila od Nuka, te mi je preporucila jedna zubarica (koja radi najcesce sa djecom) a bocice sam uzela Mam anti-colic 😊
.
Cure, imate za preporuciti stranicu za kupiti haljinice za sad, jeftine? U sinsay sam nasla samo dvije 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji