Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarVel
    31. Ožujak 2023. 19:36

Draga trudnice,
    rodila sam curicu prošle godine u lipnju pa sam se sjetila ljetnih beba. Rado bih proslijedila robicu moje bebe, odnosno bodiće, tutice, hlačice, majčice, itd... za prvih par mjeseci. Sve je vrlo malo nošeno i naravno očuvano (kupovala sam sve novo) pa ako je netko zainteresiran neka mi se javi. Idealno bi bilo da je netko iz Pule, no mogu i poslati. Poklanjam! - da ne bi bilo zabune.
    Lijepo je kupovati novo, i sama se katkada teško suzdržavam, no sad vidim da to baš i nema smisla jer je skupo, a prerastu u trenu.
    Želim vam divne trudnoće do kraja, a također i porode! 

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

Lemon
    31. Ožujak 2023. 19:44

Chicco ulosci su baš jeftiniji nego u DM ili na Notinu pa to i ja budem uzela, mrez.gace isto. 
    Jel je bolje skroz tvrda podloga za presvlačenje ili one šire i mekše što su 85x72? Te mi se sviđaju, ali nezz jesu dobre 🤔

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

MarVel
    31. Ožujak 2023. 19:50

Lemon

Chicco ulosci su baš jeftiniji nego u DM ili na Notinu pa to i ja budem uzela, mrez.gace isto.
    Jel je bolje skroz tvrda podloga za presvlačenje ili one šire i mekše što su 85x72? Te mi se sviđaju, ali nezz jesu dobre 🤔

Sorry što upadam rodila sam lani, ali ne mogu se suzdržati. Kupi što veću, beba raste munjevito i odjednom shvatiš da udara glavom u rub podloge. A kad se počne okreteti... jao... dakle, veća!

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

Ally007
    31. Ožujak 2023. 20:53

Mateja111- i ja isto nakon duljeg stajanja (a naročito na kraju dana) osjetim pritisak u donjem dijelu trbuha, doslovno kao da beba sjedne na nesto. Nekak sam mislila da je to normalno. Nemam sad neki osjećaj da je uroinfekt, mozda se varam.
    Karmela- nadam se da ce sve biti ok i da će te brzo pustiti doma.
    Ja sam danas otišla na sajam, zadržale smo se nas 3 ukupno 4h. Fakat je ogromno. Na kraju sam osim kolica, košare, kinderbeta i madraca kupila još hrpu stvari. Čak su jako dobri popusti bili na ovim manjim štandovima, s platnenim plahtama, tetricama itd. Na uglu ima jedan mali štand Nipcom, navodno neka firma iz splita, imaju bodije po 3 eura, hlacice po 2 eura. A 100% pamuk, I to baš mekani. Tamo sam se nakupovala jer baš nigdje nisam jeftinije te stvari našla. Ja sam uzela Aventovu ručnu izdajalicu, da se mogu izdojiti i ostaviti mužu da nahrani dijete ako idem negdje na 2-3h, dosta ljudi s kojima sam pričala je bilo zadovoljno s njom. Zao mi je pare na električnu bacati, nekako se i dalje nadam da ću primarno dojiti. Mislim da je to sve na kraju individualno, kako kome paše na sisu.

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

bambi27zg
    31. Ožujak 2023. 23:23

Evo i mene sa Sajma 😅 Danas mi je bas dan sa 101 aktivnosti, izmedu ostalog i depilacija prije kontrole 😄 - leda ubijaju 🙄 
    Mi smo uzeli ergobaby evolve svijetlo sivu, ali je vise nema uzivo (danas u 18) da ponesemo pa ce nam dostaviti (jos bolje) i Cutie krevetic (stize kroz 2-4 tjedna) i plahte i zastitu za njega (dada i rocco 12 komada) - to nam je najveci i najbolji ulov 💰 
    Od “sitnica” smo uzeli adaptere u MB (koje nismo kad smo kupovali kolica jer su rekli da imamo sve 🙄), i tvrdu prematalicu (imamo komodu iz Ikee, a ucvrsiti cemo je ovako), chico uloske (gaca jos imam od operacija) i haaku u BC. Haakuu sam naravno doma isprobala 🙈 i fakat stoji sama od sebe 😁 Elektricnu cu dobiti posudenu pa cemo vidjeti 🍼 
    Etherel sam htjela majcu, ali su im ostale samo do 40 na sajmu pa cu online naruciti (i jos par stvari koje sam isprobala tamo teksturu). 
    Vidjela sam dva standa s “kozmetikom”: Pampers i to.to, ali nisam vidjela da nesto reklamno dijele 🤔 Ima dosta kolica i AS i tih “vecih” stvari. Kroz cijeli donji kat su, meni ovak ok, nista sad special, ali ovo sto smo isli ciljano sam zadovoljna. 
    *
    Netko je pitao razliku bubamare i izdajelice haakaa. Bubamara ima njezniji vakum, nju se stavi u grudnjak curi mlijeko da ga skuplja i ne potice izdajanje mlijeka. Izdajalica stoji sama i pomocu jaceg vakuuma potice izdajanje mlijeka, a i skuplja  koje curi. Nije nuzno da je beba na drugoj sisi da radi 😄 Frendica u 2.trudnoci nabavila nju (u prvoj imala elektricnu) i veli da je njoj bolje i praktocnije, elektricnu je koristila samo kod mastitisa 2 dana. 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Meli18
    01. Travanj 2023. 06:24

MarVel

Draga trudnice,
    rodila sam curicu prošle godine u lipnju pa sam se sjetila ljetnih beba. Rado bih proslijedila robicu moje bebe, odnosno bodiće, tutice, hlačice, majčice, itd… za prvih par mjeseci. Sve je vrlo malo nošeno i naravno očuvano (kupovala sam sve novo) pa ako je netko zainteresiran neka mi se javi. Idealno bi bilo da je netko iz Pule, no mogu i poslati. Poklanjam! - da ne bi bilo zabune.
    Lijepo je kupovati novo, i sama se katkada teško suzdržavam, no sad vidim da to baš i nema smisla jer je skupo, a prerastu u trenu.
    Želim vam divne trudnoće do kraja, a također i porode!

Pozdrav 😊 jako lijepa gesta... Pa eto, ako si sigurna da ti vise nece trebati, ja bi to preuzela ako nitko drugi se ne javlja... Inace nisam iz Pule ali bas danas idem pa ako vidis poruku, nekako cemo se dogovoriti..da mi napises mail ili broj u opisu mozda, pa da te nazovem 😊

Meli18
    01. Travanj 2023. 06:28

Pricate o tim obrtima za djecu.. pa ste me zaintrigirale i morala sam traziti koliko to kosta kod nas, ako npr nasa nece upast u jaslice... 350eura mjesecno, rade od 6 i 30 do 17 i svi obroci su domace proizvodnje... Skupo...
    Jel netko zna okvirno koliko su jaslice? 😅 Nigdje ne nadem tu informaciju a htjela bi znati ranije..

• Robin_Daggers
    01. Travanj 2023. 09:33

Flowerson

Hvala ti puno💓 Odmah sa sljedećim ciklusom nakon missed ab smo ostvarili plus i ovaj put je hvala Bogu sve uredno.😊

Cestitam ti od srca, zelim ti zdravu, divnu dugica bebu ❤️

Flowerson 🌸
    01. Travanj 2023. 10:13

Robin_Daggers

Flowerson

Hvala ti puno💓 Odmah sa sljedećim ciklusom nakon missed ab smo ostvarili plus i ovaj put je hvala Bogu sve uredno.😊

Cestitam ti od srca, zelim ti zdravu, divnu dugica bebu ❤️

Hvala ti puno! 🤗❤️

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Landy
    01. Travanj 2023. 10:39

Hej, moje mišljenje je da je to od žene do žene.  Meni osobno nikad nije curilo samo od sebe, tako da nisam ni one blaznice koristila ni ništa, čak sam običan grudnjak nosila, a imam košaricu D,🤷🏻‍♀️

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.