Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    24. Veljača 2023. 11:21

Mi smo rezervirali Straško kamp na kraju, stvarno je najpovoljniji a mislim da je super sa sadržajima. 27.5. smo na nekom vjenčanju u Istri i iza toga ostajemo tjedan dana u kampu...
    Baš sam si nadobudna kako sam to rezervirala sa trenutnom dijagnozom prijetećeg pobačaja 😅 nema veze, živjela pozitiva!

Karamela22
    24. Veljača 2023. 12:36

Mame, do kad bi mogla izbivati iz Zg ako mi je termin 15.08? Ne znam koliko prije krenu kontrole u bolnici i koliko su česte (ako je npr sve uredno)? Voljela bih što duže biti na moru. Jedino me frendica malo prepala kojoj se beba okrenula dok je plivala u moru (leđno) pa je na kraju na carski išla. 
    A nakon poroda bi isto voljela na more ali to ćemo vidjeti bez nekog forsiranja. 

Jel koja primjetila onaj pregnancy glow? Ili je to mit 😂
    Ja se i dalje osjećam ko vreća krumpira. Više ne povraćam ali i dalje nisam sva svoja. I dalje su neke mučnine tu.

Takica
    24. Veljača 2023. 12:38

Pozz ženice...🤗🤗
    Kao i Cordiso ni ja jos ne osjetim ovu moju curicu jos. Kako vidim najmanje smo trudne od svih vas 🥰
    Meni je prva trudnoća pa vjerujem da ce mi i biti teže procijeniti dal su crijeva ili bebica ribica kako je skoro svi osjecate. 
    Bila na pregledu prije 2 dana sve super cak mam je mahala rukicom 😍 muz se bas raznijezio.  
    Posteljica se fino podigla. 
    Plan je 16.03 da idem na ekspertski UZV a prije toga mozda pregled ali to ja interno se čujemo sa dr pa dogovorimo..kad ja poludim ako ima nekog jačeg zatezanja ..
    Ono sa čim imam problema je pritisak koji se spušta i do 80/40mmHg i glavobolje koje su bas jake.
    Trudim se da pijem bar 2L tečnosti ali slabo pomaze. 
    Sad malo vise šetam pa manje pisem ali vas čitam redovno.
    Sve savjete usvajam, za kolica za nameštaj tako da juce smo isli u bebi radnju kaze muz ti si bas temeljna sve znam sta pitati i koja marka se ne gleda uopste🤣🤣🤣
    Vidjela sam da MareiKate ima glupavi hematom sve te razumijem do prije 3 nedelje je i kod mene bio prisutan i iako sam mirovala max bez ikakvog napora opet je bilo malo jace krvarenje i tad sa u 11 nedelji zavrsila na ginekoloskoj prijemnoj. Cim je bebica veca i manji je rizik. Nedaj se🤗🤗
    Vidim pišete o putovanjima meni kako je bolje sad razni scenariji se prave (a inace smo oboje samo da guzica vidi puta) planiram u Novi Sad ima i stručni kongres i malo da s e šetam uz Dunav. Vidjecu sta kazu ginekolozi 😍

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Ally007
    24. Veljača 2023. 12:51

thinkpurple

Ma jasno sve, pratimo mi oglase, znam valjda cijeli zg sve sta se nudi zadnje 3 godine 🤪 a gledam jer npr ni moja mama nije vozac pa da moze doc uskocit kad treba javnim prijevozom i sl. Ugl prije 2 godine smo nasli sve sto trazimo i to u kvartu 2 ulice od nas sad, doslovno je bilo uzmi stvari i useli bez ikakvih radova, nismo mogli vjerovat, ono to je to, i jedni su isto zagrizli isto kad i mi i ponudili puno vise od trazenog iznosa sto mi tada nismo mogli si priustiti i ostali bez kuce. Doslovno smo se nadmetali ko ce dat vise, mi izvisili… Pa se sve nadamo da ce opet bit takva neka prilika iako svjesni smo da je to vjerojatno bilo samo jednom. Mi smo zg zapad odma ispod brda na ravnom pa.gledamo.i te kucice malo u brdo al nismo jos nasli nesto sto bi nam odgovaralo.
    .
    U javnim bazenima se ne kupam trudna, nebi bas neku bestiju navukla dolje… u moru sam se kupala, samo sam mjenjala donji dio odma cim bi izasla iz mora. Ako je uredna trudnoca mozes do kraja.
    Sto se tice kupanja i odlaska na put nakon poroda, mislim da to stvarno nemozes planirat unaprijed, svaki oporavak je drugaciji… evo moj primjer, rodila sam na carski, u bolnici 2.dan mi se otvorila rana koja se nikako nije htjela zatvoriti, trebalo je 10 tjedana da zaraste i toliko se nisam smjela kompletno ni tusirati nego parcijalno (nisam smjela ni one flastere). Drugo, lohije su mi trajale 8 tjedana, ugrusci, krv, zuta tekucina, svega… nemozes tampon stavit dok to ne prode zbog infekcija… onda mastitisi koji su se zaredali i odlasci na hitnu na antibiotike… plus mala nije spavala sekunde i vristala je zbog grceva skoro 4 mjeseca. Tak da ja kazem ak mi uspijemo u 9.mj otic na more bit ce dobro 😅
    A znam da ima zena koje rode ko da su prdnule 🤪 velim, fakat ovisi…
    .
    Vidjela sam na fejsu da spominju da ce sajam beba i trudnica bit zadnji vikend u 3.mj.

Thinkpurple, sad si me baš bacila u depru 😭😭😭. Ma ja već znam da ću morati na carski, al nekak sam mislila da se ipak za 2 tj oporavim. O lohijama, naravno, nisam ni razmisljala 😔. A nis, sam neka bebač bude živ i zdrav pa će valjda nekad biti i mora. Moji su iz Karlovca, plan mi je u 6. I 7.mj se kupati na rijeci, ako s trudnoćom sve bude ok. Mislim da ću poluditi ako ću stalno u Zg pod klimom morat biti. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Mia2023
    24. Veljača 2023. 13:35

Meli123

Mia2023

Mi živimo na moru i more nam je doslovno 10min pješke tako da nećemo nigdje s malim putovati na more kad se rodi, ali si razmišljamo da bi išli do mojih na selo na tjedan-dva, ali vidjet ćemo kako meni bude bilo i hoćemo li imati grčeve i sl. To je oko 1h vožnje tako da nam je blizu.
    Ima li koja cura da je iz Istre?

Ja sam 😊

A baš smo tu negdje i s tjednima 🙃
    Jesi sjever ili jug? 😂
    Hoćeš ići u bolnicu u Ri ili Pu? Ja sam skroz dolje pa ću u Pulu ići. 

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

ivana.s
    24. Veljača 2023. 13:52

Mia2023

Meli123

Mia2023

Mi živimo na moru i more nam je doslovno 10min pješke tako da nećemo nigdje s malim putovati na more kad se rodi, ali si razmišljamo da bi išli do mojih na selo na tjedan-dva, ali vidjet ćemo kako meni bude bilo i hoćemo li imati grčeve i sl. To je oko 1h vožnje tako da nam je blizu.
    Ima li koja cura da je iz Istre?

Ja sam 😊

A baš smo tu negdje i s tjednima 🙃
    Jesi sjever ili jug? 😂
    Hoćeš ići u bolnicu u Ri ili Pu? Ja sam skroz dolje pa ću u Pulu ići.

Ja necu roditi tamo, ali da se ubacim ovako kao padobranac 😂 ja sam rodom iz Rijeke, a sad me dijeli 240km. Sretno moje istarske cure 😁😁 
    Imam jedan prijedlog, ja sam nova skroz ovdje, ali bilo bi jako simpaticno da napravimo nasu listu s imenima i terminima. Sorry ako vec ima od prije nisam sigurna, al eto jedna ideja pa ako ste za... 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

bambi27zg
    24. Veljača 2023. 14:16

Karamela22 - meni je vec sad rekao da zadnjih mjesec dana se opet vidamo u bolnici (bila sam bolnica, sad kod njega privatno idem) tako da rekla bih do sredine srpnja tebi? 🤔
    Renata lista vec postoji 😉 Sayuri je vodi, mislim da je jucer stavila najnoviju verziju
    *
    I dalje nista od osjecanja malca (ili i dalje ne kuzim) 🙈 
    A sto se tice glow - ten mi je super, kosa isto, osjecam se vise ko nasukani tuljan 🦭 (isijas i dalje), ali je miz prije koji dan komentirao da mu zracim (ne znam je li fakat ili cisto da 🦭 da kompliment 😁)

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

ivana.s
    24. Veljača 2023. 14:24

bambi27zg evooo nasla sam ju na 405.str, hvala za informaciju 😁🤗

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

Karamela22
    24. Veljača 2023. 14:45

Tako sam i mislila da bi zadnjih mjesec dana trebala biti u Zg ali nisam bila 100% sigurna. 

Haha ja od glowa ni g. Jedino mi se kosa ne masti uopće. Mogu valjda 10 dana da ne perem 😂 a ostalo katastrofa. 

Vesca
    24. Veljača 2023. 14:57

Ja ne vidim taj glow, al me komplimentiraju na poslu stalno. Kako sam im preslatka, da zračim i da baš izgledam sretno, sviđa im se trbuščić koji se već fiiino zaokružio, žene poludile oko mene..... A osjećaj u meni je : super da se ne vidi išijas, hemeroidi, pospanost, počinje me žgaravica hvatat i u plusu sam 8 kila (koje se još ne vide i to mi nije jasno).... Al da, dugo smo pokušavali pa mislim da sam podsvjesno sretna i kad se tako ne osjećam. Muž redovito komplimentira, al to nije nikakva novost, kolege su mi novitet 
    *
    Inače je netko rekao da više vjeruje vodi u svom bazenu nego moru, a ja to gledam skroz obrnuto. Te kemikalije koje idu u vodu da se bazen održi čistim su mi prestrašne tako da me bazen ne bu vidio, ali more svakako ako se budem dobro osjećala  ja se nadam u petom mjesecu malo i možda početak lipnja, a kasnije ću morat bit u ZG čekat porod. I onda opet u rujnu ako sve bude dobro.

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.