Mi smo isle isto drugi dan vani, cijelu zimu smo setale, u kolicima je uvijek toplo, isle smo oko podne kad je najtoplije i znala sam po dva sata gurat kolica samo da spava😁. Bas smo uzivale, sad ne znam ni ja kako cemo po ljeti po vrucinama, a ili u zoru ili predvecer, morat cemo smislit nesto i obzirom na malu koja ce imat vec skoro pa 2 godine i mora i ona ic vani na zrak i igrati se.
Doduse ja cu roditi u 8.mj i muz ce biti doma neko vrijeme s nama pa vec kroz 9.mj zahladi pa ce bit nekako izvedivo. Samo mi je krivo sta nismo na moru, 8.mj mi je uvijek najljepsi, a tad je i mojoj mami i meni rodendan tako da cemo sad imat 3 rodendana u 8.mj 😁.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Ispravak-4 rodendana jer mi je i sestri (blizanka) rodendan 😂.
Ja jos ne osjecam svoju ribicu. Jedva cekam pregled u ponedjeljak. I imam i dalje mucnine kroz popodne predvecer, slabe skroz, al postojane. Bas sam mislila da ce proci.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Landyako nije problem..odakle si? Nisam primjetila do sada Slavonke tj. mislila sam da sam jedina…ako ima još Slavonki pišite od kuda ste 😀
Mi ove god.ne planiramo na more ali zato sam nam uzela ogroman bazen sa metalnom konstrukcijom, također smo u svojoj kući i imamo svoje dvorište tako da mislim da nam neće biti loše doma, pogotovo jer ovo nam je 1.veliki bazen sa pumpom, ljestvama…do sada su to bili mali dječji…
Ja evo zadnja 2 dana bas lijepo osjetim bebu kao malo veću ribicu i moram priznati da mi nekako ponekad nije ugodno, imam osjećaj kao kad diraš pupak pa osjeti se ona nelagoda od pupka do dolje samo sa unutarnje strane pupka…pošto mi je prvi puta da mi je posteljica sprijeda definitivno sam mislila da ću bebu osjetiti više prema dubini tako da me ovo dosta zbunilo i iznenadilo…nadam se da neće biti tako nelagodno do kraja, u prošloj t jedva da sam bebu osjetila..baš je bila mirna i nisam nikakvu nelagodu osjećala nikad 😅 baš me zbunilo 😅😆
Okolica Osijeka😁
I ja sam baš jučer počela osjećati bebana, i također nije baš ugodno u nekim trenucima 😂
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Ispravak-4 rodendana jer mi je i sestri (blizanka) rodendan 😂.
Ja jos ne osjecam svoju ribicu. Jedva cekam pregled u ponedjeljak. I imam i dalje mucnine kroz popodne predvecer, slabe skroz, al postojane. Bas sam mislila da ce proci.
I mi imamo boom u 8.mjesecu 😂 5 rodendana u 8. (Ja, muz, necak i necakinja i nasa beba) 😂
Sto se tice mucnine. I kod mene ista stvar..slabe ali su opet prisutne i jedva cekam da produ 😊
Naknada za 3 mjeseca bolovanja (mirovanje)
Curke, je li koja na 3 ili dulje mjeseci na cuvanju (znaci bolovanje na teret HZZOa)? Zanima me za onu naknadu koja ide nakon 3 mjeseca tj.90 dana neprekinutog bolovanja treba li im se posebno javiti ili ide automatski 🤔 Hvala!
Ja mislim da im se treba posebno javiti ali, nisam sigurna. Ja sam bila na bolovanju i onda sam morala ispuniti zahtjev za isplatu place (komplikacije), poslati sve, osobnu, onaj obrazac r1 sto ti daje poslodavac (zadnje 6 place), tekuci racun…
Najbolje da nazoves hzzo ali, nisam bas skuzila..ti nemas onda otvorene komplikacije, nego obicno bolovanje? Zasto ti gin.nije odmah otvorio komplikacije, tako da dobijes 100% place a ne samo 70% 😊
Hvala, ali pitam za naknadu za 90 dana neprekinutog bolovanja koja se isplacuje po skidanju s bolovanja(u nasem slucaju mirovanja i prelaska na rodiljni i iznosi 3000 kn ili i malo vise), ne komplikacije kao takve (ovo sve za otvaranje komplikacija sam vec u studenom slala i sad samo doznaku saljem svaki mjesec). 😉
Na mirovanju sam sto ide na racun HZZOa i naknada je 565€ max, ne 100% place (daleko je to i od 70% i od 100% 😅)
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Jutro cure, nema naknade za 3 mjeseca komplikacija, to je samo za obicno bolovanje.
Meli, kako mislis 100 posto place, pa komplikacije su 4275 max….
Ima, kolegice su dobile, samo je jedna slala mail da su joj tri mjeseca, druga nije - zato sam pitala ako je netko nedavno prolazio kroz to koja je trenutno situacija ;)
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Jutro cure, nema naknade za 3 mjeseca komplikacija, to je samo za obicno bolovanje.
Ima, kolegice su dobile, samo je jedna slala mail da su joj tri mjeseca, druga nije - zato sam pitala ako je netko nedavno prolazio kroz to koja je trenutno situacija ;)
Bambi, kako sam napisala gore, to isplaćuje poslodavac, a ne HZZO, poslodavcu se trebaš obratiti...
Bambi, kako sam napisala gore, to isplaćuje poslodavac, a ne HZZO, poslodavcu se trebaš obratiti…
Rjeseno!
Ne treba se nikome nista javljati, sjedne automatski po skidanju s komplikacija (ali su mi zahvalili da vodim racuna o tome 😁) Nama je to regulirano TKU.
🙎🏽♂️34 sve ok
Zdravoo cure. I ja sam pocela osjecati ovog mog pisonju. Doduse vise kao neke unutarnje gasove, ne kao leptirice 😁😁 i stavila sam ruku na to mjesto gdje su 'gasovi' najintenzivniji,i bas se osjetilo,kao dva mala udarca. S obzirom da je ovaj mali na uz bio jako aktivan, vjerujem da me ocekuje veseli period, dok jos malo ojaca 😁😁
Stigli su mi i nalazi briseva, sve je uredno, a pregled imamo sada 3.3. Ide i muz sa mnom, kod mene soc.gin. dozvoljava prisustvo supruga, sto mi je drago i divno, jer i muz isprati sva desavanja u trbuhu 😃😃
Cure, a što mislite kad se s bebacem može uputiti na more? Meni je termin kraj 7.mj,a oko Nina imamo vikendicu i nekak sam si zamislila da do sredine 8.mj budemo dolje. Znam da bebač neće smjeti na plažu, ali bar da ja malo izmedju dojenja trknem do mora ubacit se i pomirisat morski zrak. Plus šetnje rano ujutro i navečer na friškom zraku. Mislite da se bebač od 2 tj može voziti autom 3h do dolje (uz stajanje, naravno)? Tamo kad dodjemo bismo imali i klimu i sve, tako da nekako računam da bi mu bilo bolje nego da smo zbilja u Zagrebu i pržimo se na asfaltu. Al ovo mi je prvo dijete pa u ništa nisam sigurna.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji