Hvala vam cure 😊 znam da je super ici na privatne preglede, mirnija si nakon privatnog pregleda jer znas da si dobila odgovore na sva pitanja ali mi si to jednostavno ne mozemo priustiti..ali eto, bar jednom cemo ici 😊 da imamo i drugo misljenje pa se nadam da ce biti sve ok 😊
---
Mi zivimo na 5 min od mora 😅 tako da ne vjerujem da cemo igdje ici... Ako da, negdje gdje nema mora, tipa gorski kotar 😅 mozda bas zato sto nam je more blizu, zelimo malo pobjeci od guzvi.. cak ne volimo ici na more. Idemo jedno 8-10 puta (ako i toliko..) i to je to 😅 imamo bazen pa nam je lakse. Doma smo, na miru 😊
Ijaoo more 🥰🥰 ne spominjite jedva cekam… 😫
Proslu trudnocu sam isla na more u 7 mjesecu a bila sam 6 mjeseci trudna, ove godine idemo krajem 8 mjeseca, rezervirali smo od 24.08 do 02.09 😋 Inace tradicionalno smo vec skoro 7 godina redovni gosti hotela Medora Auri u Podgori, bukvalno pljunes u more sa balkona odmah je plaza ispred hotelska sa lezaljkama i svime. O hrani da ne govorim kad je polupansion. Iskreno ja sa malom djecom preferiram hotel, iako je skuplje, nama vrijedi jer nas ide sad vec petero, plus higijena i ne volim ako sam na odmoru da cistim kuham i razmisljam sta cu jesti… ako je odmor onda je odmor… A Medora ima i svoj kamp sa tim kucicama odlican je takodje uz more odmah… zove se Medora Orbis Podgora…
Ja danas samo spavam 🫣🫠
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
joj jedva cekam toplije vrijeme 😍 mi zivimo na moru tak da o tome ne moram misliti gdje cemo, ali da vas pitam nakon koliko vremenski nakon poroda mogu s bebicom na plazu, van opcenito po tim vrucinama, znam da trebam izbjegavati naravno najtopliji dio dana
🤰27 ⚽️ 29
Lorkaa, moja prva cura je zimska beba, i mi smo 5. Dan bile vani 😁 držala sam se riječi od patronažne da radim kako se osjećam, ako sam spremna za van nemamo zašto biti zatočene u stanu. (Naravno nismo išle po kiši ili nekim većim minusima, ali skoro svaki dan smo bile vani)
Sad će mi s ovim bebanom biti drugačije,em je ljeto,em smo preselili u kuću pa možemo u dvorište kad god, savršeno je pozicionirana pa je sunce samo u podne😂,. Ali budući da smo mi u Slavoniji već me strah borbe s komarcima🤦🏻♀️
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Landy ako nije problem..odakle si? Nisam primjetila do sada Slavonke tj. mislila sam da sam jedina...ako ima još Slavonki pišite od kuda ste 😀
Mi ove god.ne planiramo na more ali zato sam nam uzela ogroman bazen sa metalnom konstrukcijom, također smo u svojoj kući i imamo svoje dvorište tako da mislim da nam neće biti loše doma, pogotovo jer ovo nam je 1.veliki bazen sa pumpom, ljestvama...do sada su to bili mali dječji...
Ja evo zadnja 2 dana bas lijepo osjetim bebu kao malo veću ribicu i moram priznati da mi nekako ponekad nije ugodno, imam osjećaj kao kad diraš pupak pa osjeti se ona nelagoda od pupka do dolje samo sa unutarnje strane pupka...pošto mi je prvi puta da mi je posteljica sprijeda definitivno sam mislila da ću bebu osjetiti više prema dubini tako da me ovo dosta zbunilo i iznenadilo...nadam se da neće biti tako nelagodno do kraja, u prošloj t jedva da sam bebu osjetila..baš je bila mirna i nisam nikakvu nelagodu osjećala nikad 😅 baš me zbunilo 😅😆
Naknada za 3 mjeseca bolovanja (mirovanje)
Curke, je li koja na 3 ili dulje mjeseci na cuvanju (znaci bolovanje na teret HZZOa)? Zanima me za onu naknadu koja ide nakon 3 mjeseca tj.90 dana neprekinutog bolovanja treba li im se posebno javiti ili ide automatski 🤔 Hvala!
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Naknada za 3 mjeseca bolovanja (mirovanje)
Curke, je li koja na 3 ili dulje mjeseci na cuvanju (znaci bolovanje na teret HZZOa)? Zanima me za onu naknadu koja ide nakon 3 mjeseca tj.90 dana neprekinutog bolovanja treba li im se posebno javiti ili ide automatski 🤔 Hvala!
Ja mislim da im se treba posebno javiti ali, nisam sigurna. Ja sam bila na bolovanju i onda sam morala ispuniti zahtjev za isplatu place (komplikacije), poslati sve, osobnu, onaj obrazac r1 sto ti daje poslodavac (zadnje 6 place), tekuci racun...
Najbolje da nazoves hzzo ali, nisam bas skuzila..ti nemas onda otvorene komplikacije, nego obicno bolovanje? Zasto ti gin.nije odmah otvorio komplikacije, tako da dobijes 100% place a ne samo 70% 😊
Jutro cure, nema naknade za 3 mjeseca komplikacija, to je samo za obicno bolovanje.
Meli, kako mislis 100 posto place, pa komplikacije su 4275 max....
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Jutro cure, nema naknade za 3 mjeseca komplikacija, to je samo za obicno bolovanje.
Meli, kako mislis 100 posto place, pa komplikacije su 4275 max….
Ružice, tu naknadu isplaćuje poslodavac a ne HZZO, i ovisi kakav ti je ugovor. Ja sam prije par godina dobila za komplikacije, nije samo za obično bolovanje.
Ali da, komplikacije su 4275 😐
Meli, kako mislis 100 posto place, pa komplikacije su 4275 max….
Pa da, ne dobijes 70% place nego 100% prosjecne place (bez putnih troskova, nagrade itd..) a max je 565eura ili 4.257,28 kuna 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji