To je taj krevet, meni je ovo extra..
https://ibb.co/5RvKyth
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Evo ja prijavljujem uredan nalaz Panorame i još jednog dečka
Imamo starijeg sina od kojeg imamo svu opremu pa za sad ništa ne kupujemo.
Ma mozes uvijek jaje uglaviti u sportski dio kolica, ne mora ici direktno na adaptere, imaju pojasevi koji to fino fiksiraju..
Joj cure ja nikad nisam koristila tu prematalicu, ne znam jel do mene ali meni je fakat lakse na krevetu presvuci bebu 🤪 Komoda mi ne treba imam dovoljno ladica u plakaru..
Krevetic koristimo putni sa mrezom okolo, i on ima na dva nivoa, istih je dimenzija kao drveni , unutra ubacim kvalitetan madrac i cao… nisam fan drvenih krevetica, meni su strasni ti udarci u one sipke okolo pa zapne noga ruka ma bjezi…
E ovo mi je tek science fiction.... hahhha
kako? Položim sportski dio u ravni položaj i stavim na to jaje pa nekako učvrstim s remenjem za bebu? Ima negdje uputa kako se to napravi ili je to više DIY projekt iskusnih mama?
Joj Bože tek kad krenem istraživati vidim koliko ne znam i koliko je ogroman izbor svega. Do prije par dana nisam znala da ne može svaka sjedalica u svaki auto, da treba pogledat nagib sjedala... majko mila koje komplikacije.
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Čestitam elly, drago mi je da je sve u redu
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
mi imamo od curke Nuna triv kolica i uz njih cybex aton5 jaje koje je kompatibilno s njima tako da samo nastavljamo
sluze mi i dalje kao kisobran za stariju kcer jer cesto ne zeli hodati po vani pa uzmemo kolica :) dosta su lagana i to mi je nekako bio prioritet kod izbora
za nju gledam nabaviti mozda onaj neki univerzalni nastavak pa da se vozi uz kolica al to cu vidjeti u hodu
komoda iz ikee/prematalica je i dalje u funkciji i ona mi je spas za ledja tako da samo nastavljamo i dalje sa bratom :)
jedino sam sad uzela za kcer ormar pa moram njezinu odjecu preseliti u ormar da oslobodim komodu za bebicu,
krevetic isto imamo od prije, standardnih dimenzija 120x60 i njega cu uz svoj krevet drzati za pocetak
babybjorn isto imamo on mi je super i hranilica oribel coocon koja ide u 0 polozaj mislim da ce ona biti super sad za bebicu kad sam u kuhinji ili radim nesto da mi je pri ruci, sa kceri sam ju kupila tek kad je krenula dohrana, a trebala sam i ranije, posluzila bi mi sigurno
Čestitam elly, drago mi je da je sve u redu
Hvala, evo jedva se dočekala rezultata.
Mi imamo peg perego siesta hranilica, inace je stvarno odlicna, udobna, isto se fino spusta i naslon da moze leci, po visini ide, navlaka je navodno da se ne moze zaflekat, pere se rucno, al ja u masinu stavim na sensitive, pladanj se lako stavlja/skida i moze se gornji dio maknut i oprat u masini. Ima kotacice, ne zauzima previse prostora kad se sklopi, ali je meni uvijek rasklopnjena. Meni je jedino mana dio za nogice sta ne ide po visini nego se samo moze ispravljat kao za sjedenje/lezanja. Po tome manje bebice sa 6-7-8 mj nemaju dobro uporiste za nogice, ali za vece bebe je dobra.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cestitam na dobrim nalazima. Pisonje i dalje vode😁
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Elly cestitke 🤗
Vesca evo i meni prvi glas da se moze jaje vezat na sportsko sjedalo 🙈
Ja nisam nikad koristila opciju jaje na kolica, neznam…
Ima cure nacina , mogu se posebno kupiti remenovi za fiksiranje AS u kolica ako nema adaptera ( poput ovih https://bombigear.com/products/car-seat-adapter), a neke mame jednostavno uglave AS u sportski dio, ja to ne volim ali ako imas kolica koja su ne bas cesta i popularna onda moras improvizirati nazalost…..
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Cure, jel neka ima iskustva sa Cybex balios s lux? Jesu ona narocito za grad ili moze i po neravnim terenima (npr makadam)? Ako koja zna, hvala 😊
.
Meni su se mucnine napokon smirile, nije bas bajno i sjajno ali imam vise energije ujutro pa mi bude mucno "samo" popodne do navecer.. i vratio mi se apetit 🤭
Ima ja. Odlična kolica . Isprobana. Imam bebicu od mjesec dana i mašem sa zimskih beba.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore