Jao ja vec sad muku mucim s tim kolicima 😂 ne znam sta bi uzela kad kod nas nema bas nekog izbora i zelis ih probati uzivo... Preko interneta bi uzela jedino kada bi mi netko 100% preporucio nesto da je dobro, da su kolica lagana i da cijena ne prelazi 650-800 eura 😂
Think purple, evo moga iskustva.
Next to me je kratakoročno rijesenje, mi tada nismo imali prostora pa je eto dobro doslo dok nismo preselili. Ali nije to krevet, nakrivi se, i vec za par mjeseci moras kupiti pravi krevetic...
Prematalica je za mene isto ne bas rijesenje.. mozda prvi mjesec dva, ali cim beba naraste i pocme se malo micati vise mi nije prakticna, blazeni krevet..
sto se kolica tiče cure, pogotovo one s vecim bebma, must M4 su savrsena, ja sam ih kupila na preporuku frendice, i stvarno rasturaju.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ružica bas sad gledam mast m4 i mora se kupiti posebno kolica i kosara.. i raspolozivo samo u ZG 😑 Kod mene postoji samo baby center.. Sve druge trgovine sa opremom za bebe, odnosno kolica su online 😮💨
Bambi uzeli smo songesand s 3 ladice. Preporucam ako mozes da odes uzivo vidjeti koja ti pase vise po visini kad stanes uz nju. Mi smo htjeli hemnes jer imamo i taj krevet i ormar na tu temu ali nam nije odgovarala visina kad stanes uz prematalicu, morala bi se malo saginjati pa bi otisla leda. Nemogu se sjetiti koja je bila malo previsoka, mozda cak malm s 4 ladice, tako da je nama izbor pao na ovu.
.
Vidis kak smo podjeljene oko prematalice, netko ju koristi mj dana a netko skroz… a mislim ko i sve ostalo, ovisi o djetetu i roditeljima sta ti odgovara.
Ruzica pa da, tak i ja imam dojam da je to jako kratkorocno rjesenje pa mi je to zadnje… plus kcer bi se lako mogla objesit za to i sve potrgat i srusit bebu i sve. Mora bit cvrsto po meni… kcer se pocela s 3 i pol mj okretati s leda na trbuh sama, a sa 7 mj se dizala u stojeci polozaj pa smo morali spustat i podnicu kinderbeta. Kazem, ovisi i o djetetu al po iskustvu s prvom ja bi sve cvrsce 🙈
Isprobali uzivo i Malm nam je ok jer smo oboje visi ;)
Jeste gore samo stavili onu plastificiranu spuzvu ili i onaj drvebi dio? Ako drveni koji? Tnx!
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Vidim da se dosta piše o namještaju i kolicima pa da i ja podijelim svoje mišljenje. Za kolica zapravo nisam u ništa sigurna, ali kupili smo maxi cosi plaza plus jer eto bila su mi lijepa i čine se dosta čvrsta. Pitali smo u dućanu koja kolica imaju najviše reklamacija te nam je žena koja tamo rekla da su to kinderkraft kolica.
Što se tiče kinderbeta, dobili smo na poklon kinderkraft neste up jer mislimo otići na more na mjesec dana pa da možemo uzeti kinderbet sa sobom.
Za prematalicu sam gledala u Ikei onu najjeftiniju da vidim kako će mi se svidjeti jer isto nemamo puno mjesta u sobi koja je predviđena za dijete.
Komodu smo uzeli u Ikei također songesand samo sa 4 ladice i zaista je moja preporuka jer ima jako velike ladice.
Cure koje se malo više razumiju u kolica molila bih da mi jave jesam li jako pogriješila s njima.
👸23
🧒29
Termin 18.06.2023.
Decko 🩵
Vesca, tako sam i ja čula super recenzije i za sad mi se sviđa. Meni se lijepo upije i miris mi odgovora. Za Weleda baby program sam isto čula odlične recenzije, pa ako ides u Njemačku pogledaj. ☺️
Ja ne mislim kupovati prematalicu. Nemamo baš puno prostora a i vidim frendice koje imaju prematalicu da nju na kraju najmanje koriste.
Mene više kolica muce. Vidjela sam da hvalite cybex priam 4. A zanima me imate li iskustva s joolz day+ kolicima?
Jučer sam otišla u Muller (opet u A.mall) i našla sam sve za mame i bebe. Bit će samo da sporo pune police kada ponestane... Imaju ulje za strije i sva ona čudesa za masiranje. za bebe je uvijek bilo za kupiti, sestra koristi samo njihove kreme i mali nikad nije dobio osip. Prvi put ga je dobio kad je teta u vrtiću koristila neku kremu od druge djece (vjerojatno becutan ili niveu). I to baš se jako osuo.. sada paze da koriste samo njegovu kremu.... znam da puno ljudi vjeruje reklamama i misle si da kad je za djecu proizvod da je dobar, ali stvarno nije takav slučaj.... treba paziti. Naježim se kad vidim da u poklon paketima za djecu dijele neke proizvode, ali dobro. Svakom svoje.
Prematalicu moja sestra stalno koristi - preko godine dana, a i ja kada idem malenoga presvući, tako da je to za mene must have komad. Jedino ne znam hoću li uzeti baš prematalicu ili komodu pa gore onu spužvu staviti. To ću jedan dan u Ikei pogledati. Mislim da će biti obična komoda na kraju
Ja sam naslijedila kolica Foppapedretti iz 2016 godine. U super su stanju, samo je jaju istekao atest. Al sad me muči kako njih povezati s novim jajom koji planiramo kupiti.... na kraju ću morat i kolica zametnuti
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Vidim da se dosta piše o namještaju i kolicima pa da i ja podijelim svoje mišljenje. Za kolica zapravo nisam u ništa sigurna, ali kupili smo maxi cosi plaza plus jer eto bila su mi lijepa i čine se dosta čvrsta. Pitali smo u dućanu koja kolica imaju najviše reklamacija te nam je žena koja tamo rekla da su to kinderkraft kolica.
Što se tiče kinderbeta, dobili smo na poklon kinderkraft neste up jer mislimo otići na more na mjesec dana pa da možemo uzeti kinderbet sa sobom.
Za prematalicu sam gledala u Ikei onu najjeftiniju da vidim kako će mi se svidjeti jer isto nemamo puno mjesta u sobi koja je predviđena za dijete.
Komodu smo uzeli u Ikei također songesand samo sa 4 ladice i zaista je moja preporuka jer ima jako velike ladice.
Cure koje se malo više razumiju u kolica molila bih da mi jave jesam li jako pogriješila s njima.
I mi smo ta kolica uzeli (zelena) 🤗 po recenzijama sam vidjela da su ljudi zadovoljni, od svojih frendica mama isto dobila pozitivna misljenja, narocito za jaje/autosjedalicu. Uzeli smo onu family bazu da i kasnije AS mogu na nju, a uspjeli smo sve ugrabiti na 20% popusta pa je prilicna usteda obzirom da su malo skuplja sve skupa.
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Pahuljka možda nama 16ti tjedan donese olakšanje, thinkpurple mi ulijeva nadu.
Meni je najgore što su cjelodnevne, radije bi i 2 sata povraćala pa da sam mirna nego cijeli dan muči pa muči i onda navečer najgore. Pomaže jedino kad zaspem, ali dok namirim djecu ispatim se...
Joj ta kolica... Ja sam do sad posuđivala od seke, imam svoja kišobran koja su mi super i sad trebam kolica sa košarom i jaje koje paše jer sekaa radi na bebi i računam kupit ću ja nova pa onda dati njoj jer sam njena ionako izraubala 🤣 ali taj izbor, cijene... Meni se vrti u glavi od toga 🤣 cure su mi dale par ideja ovdje pa sam se malo koncentrirala na nekoliko modela... Ali gledam uzeti neka na koja može ići onaj neki nastavak gdje može stati starije dijete. Jer kad se sjetim kad je mlađi imao par mjeseci, ja sama s njih dvoje u zoološkom, jedna kolica i nosiljka (kao za rezervu neku, srećom ponijela)... Vraćali smo se doma tako da je ona sa svoje dvije i pol godine sjedila u košari za novorođenče a on je bio u nosiljci 😅
Cure, jel neka ima iskustva sa Cybex balios s lux? Jesu ona narocito za grad ili moze i po neravnim terenima (npr makadam)? Ako koja zna, hvala 😊
.
Meni su se mucnine napokon smirile, nije bas bajno i sjajno ali imam vise energije ujutro pa mi bude mucno "samo" popodne do navecer.. i vratio mi se apetit 🤭
Mi imamo ikea smastad s 3 ladice, 2 plitke i 1 duboka, u prve dvije sam imala bodije carapice, hlacice, pidamice, u dubokoj pelene itd, gore sam uzela uzu spuzvu pa sam sa strane imala jos dosta mjesta za postaviti sve sto mi treba (na pocetku posudica s vodom, vatice, kremice, vlazne maramice itd). Mi planiramo urediti dnevni boravak kao djecju spavacu sobu di bi preselila stariju negdi na prolice, a beba bi onda bila s nama. Dnevni cemo prebacit u drugu sobu. Krevetic od male bi isao s njom, ja sam planirala uzeti oni mali uz krevet za bebu pa negdje kad bude imala 6 mj uzet nazad od starije krevetic, a starijoj uzet pravi djecji krevet.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji