Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    07. Veljača 2023. 09:13

Miracle2023

MareiKate

kad se sjetim kad je mlađi imao par mjeseci, ja sama s njih dvoje u zoološkom, jedna kolica i nosiljka (kao za rezervu neku, srećom ponijela)… Vraćali smo se doma tako da je ona sa svoje dvije i pol godine sjedila u košari za novorođenče a on je bio u nosiljci 😅

Haha, ajme, znam da tebi tad nije bilo smijesno, ali sad vjerojatno je kad se sjetis 😄
    Ja sam jednom isla sama u setnju s kolicama i njom u kosari, imala je mozda 3mj i uzela sam nosiljku za svaki slucaj. Kad je ona pocela vristat, ajme. Ja pokusavam nju u nosiljku, nisam imala tad prakse, ljudi su se zaustavljali i pitali jel trebam pomoc 🙉 i onda guraj prazna kolica, jos sam htjela skratit put pa po makadamu, ajme, jedva sam prosla taj dio koliko se to drndalo. Ne bi se vise upustala u takve avanture, bebice nemaju ritam, kasnije je to super kad je sportski dio, kad imaju ritam hranjenja i spavanja, kad su znatizeljni i gledaju okolo. Ali dok su bebice, meni je dvoriste zakon.
    Za kolica svatko ima svoja misljenja, ali meni je van svake pameti davati puno novaca za stvar koja se koristi godinu dana. Nakon toga djeca imaju tricikl, prohodaju i trckaraju okolo, kakva kolica. Ali to je samo moj stav, mi cemo stara iskoristiti max, nis savrsena, ali nisu ni za baciti.
    .
    Stvar za koju sam mislila da nije toliko bitna, a ispalo je da je medju bitnijima je HRANILICA. Puno ljudi preporuca onu najobicniju iz ikee. Ne bi se slozila. Moja mala je u hranilici provela jako puno vremena, prvo polulezeci polozaj, kasnije sjedeci. Hranjenje traje dugo dok su mali, pa kad oni sami pokusavaju papati, to potraje i preko sat vremena. A zamislite 5, 6 obroka tako. Ja sam puno u kuhinji i meni je hranilica bila odlicna stvar. Dok se te kasice pripreme, rucak i sve, dijete te gleda, pricate, igra se s necim itd.

Ma da, moji niti jedno nisu bili nešto od kolica, zato se zgražam na te cijene 😅 ono vidim nešto što mi se svidi, kliknem ono 10 tis kn 🤣🤣 mislim neki roditelji fakat puno i dugo koriste kolica pa onda ajde, ja ne... Meni je nosiljka zakon ali opet do 3 mjeseca najbolje da leže u košari.
    Slažem se za hranilicu. Djeca ispadaju iz ikeinih koliko čujem 😅 iako, starija je duže voljela hranilicu, mlađi je vrlo brzo skužio da je njegova stolica drugačija i inzistirao da sjedi s nama za stolom za većom stolicom...

• cordis00
    07. Veljača 2023. 09:16

Thinkpurple  isto razmisljam o trecim kolicima, muz ce me ubit😂. On nije htio ni druga😅.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Mia2023
    07. Veljača 2023. 09:17

Jutro ☀️
    Mi smo odlučili da ćemo u našoj sobi imati krevetić, a sve ostalo u sobici koja će biti njegova kasnije. Da stavljam i prematalicu bi mi bila prevelika gužva.
    Krevetić mi se svidio Sundvik iz Ikee, ima ga možda netko? 
    .
    Baš sam gledala vezano za prematalice i to mi je tako skupo, a ne znam što bi poslije s tim tako da smo odlučili da ćemo uzeti običnu komodu i samo gore staviti onu spužvu. Mene isto zanima jel treba onaj drveni dio gore ili je dovoljna samo ta spužva? Kasnije nam komoda ostane za stvari i super. 
    A što se tiče kolica, baš sam dosta čitala o njima i na kraju se odlučili za Cybex balios s lux, samo još ne znamo za boju 😅
    .
    Ja imam danas pregled tek popodne, užasno mi je ovo čekanje do tada, za idući ću tražiti jutarnji termin😆

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• cordis00
    07. Veljača 2023. 09:21

Da to je malo nezgodno, recimo nasa je volila kolica i autosjedalicu, spavala i u jednom i drugom. I sad bez problema izdrzi put od 5 sati sa stajanjima, tek pred kraj joj dosadi pa postane malo nervozna. Od prijateljice oboje dice vristali i u jednom i u drugom😅. Tako da se ne moze pretpostaviti😁.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Meli18
    07. Veljača 2023. 09:47

Mia i mi smo se odlucili za Cybex 😂
    Trenutno su na akciji ovdje https://kidily.hr/shop/djecja-kolica/kolica-3-u-1/cybex-balios-kolica-siva-3u1-s-lux-aton-b-i-size-kolica-za-duboko-hodanje-sjedalo-0-13kg-adapteri/?gclid=CjwKCAiAxP2eBhBiEiwA5puhNWxacFVHGFTMOivsh0mbdqhcKz9lEbQ9ta2F1a3-OXDSx7kutaWFShoCNE4QAvD_BwE#

Vesca
    07. Veljača 2023. 10:11

Zna li netko postoji li stranica na kojoj se može pogledati odgovara li neko jaje kolicima? Ili postoji li adapter da se dva različita modela (čak i proizvođača) povežu....

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

MareiKate
    07. Veljača 2023. 10:13

Mia2023

Jutro ☀️
    Mi smo odlučili da ćemo u našoj sobi imati krevetić, a sve ostalo u sobici koja će biti njegova kasnije. Da stavljam i prematalicu bi mi bila prevelika gužva.
    Krevetić mi se svidio Sundvik iz Ikee, ima ga možda netko?
    .
    Baš sam gledala vezano za prematalice i to mi je tako skupo, a ne znam što bi poslije s tim tako da smo odlučili da ćemo uzeti običnu komodu i samo gore staviti onu spužvu. Mene isto zanima jel treba onaj drveni dio gore ili je dovoljna samo ta spužva? Kasnije nam komoda ostane za stvari i super.
    A što se tiče kolica, baš sam dosta čitala o njima i na kraju se odlučili za Cybex balios s lux, samo još ne znamo za boju 😅
    .
    Ja imam danas pregled tek popodne, užasno mi je ovo čekanje do tada, za idući ću tražiti jutarnji termin😆

Mi imamo sundvik kinderbet i meni je super. Inače, imamo i sundvik prematalicu, koja je kasnije kad se preklopi lijep komad namještaja... To mi je najdraža stvar od dječjeg namještaja koji sam kupila, baš mi je lijepa i kvalitetna i iskoristiva. Naša je kupljena 2019, valjda je i dalje ista kvaliteta. Selila se nekoliko puta i stalno se koristi a dan danas je kao novo 😊

Vesca
    07. Veljača 2023. 10:36

thinkpurple

Vesca

Zna li netko postoji li stranica na kojoj se može pogledati odgovara li neko jaje kolicima? Ili postoji li adapter da se dva različita modela (čak i proizvođača) povežu….

Ovo i mene zanima dal postoji na jednom mjestu..
    Ja koliko znam samo na modelu kolica moze pisati s kojim adapterima koja jaja pasu.
    Za ona koja ja znam - Metro + pise - možete postaviti 0+ modele autosjedalica BeSafe, Maxi Cosi, Cybex i Nuna.
    Na ova abc design koja ja imam znam da je bila opcija maxi cosi adapteri za jaje. Al to treba guglat svaka kolica.

Meni je problem kod guglanja što su moja naslijeđena kolica kupljena 2016 i koliko vidim više ih ne proizvode. Našla sam samo snimku upute za korištenje na YT, ali nigdje više ništa. Čak ni na službenoj stranici Foppapedrettija. Nekakav Bikini+ model sam dobila... Super su očuvana  i vrlo su praktična, ali ne znam kako da novo jaje iskombiniram s modelom koji je toliko star  s druge strane beba se ne bi trebala u jaju previše voziti pa nisam sigurna koliko će mi to stvarati problem, ali zgodno je ponekad....

1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Vesca
    07. Veljača 2023. 10:41

Da se ispravim, nisam sigurna jesu li Bikini + ili neki drugi bikini  Bože koji naziv...

1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

SAYuRI
    07. Veljača 2023. 11:04

Vesca

thinkpurple

Vesca

Zna li netko postoji li stranica na kojoj se može pogledati odgovara li neko jaje kolicima? Ili postoji li adapter da se dva različita modela (čak i proizvođača) povežu….

Ovo i mene zanima dal postoji na jednom mjestu..
    Ja koliko znam samo na modelu kolica moze pisati s kojim adapterima koja jaja pasu.
    Za ona koja ja znam - Metro + pise - možete postaviti 0+ modele autosjedalica BeSafe, Maxi Cosi, Cybex i Nuna.
    Na ova abc design koja ja imam znam da je bila opcija maxi cosi adapteri za jaje. Al to treba guglat svaka kolica.

Meni je problem kod guglanja što su moja naslijeđena kolica kupljena 2016 i koliko vidim više ih ne proizvode. Našla sam samo snimku upute za korištenje na YT, ali nigdje više ništa. Čak ni na službenoj stranici Foppapedrettija. Nekakav Bikini+ model sam dobila… Super su očuvana i vrlo su praktična, ali ne znam kako da novo jaje iskombiniram s modelom koji je toliko stars druge strane beba se ne bi trebala u jaju previše voziti pa nisam sigurna koliko će mi to stvarati problem, ali zgodno je ponekad….

Ma mozes uvijek jaje uglaviti u sportski dio kolica, ne mora ici direktno na adaptere, imaju pojasevi koji to fino fiksiraju..
    Joj cure ja nikad nisam koristila tu prematalicu, ne znam jel do mene ali meni je fakat lakse na krevetu presvuci bebu 🤪 Komoda mi ne treba imam dovoljno ladica u plakaru..
    Krevetic koristimo putni sa mrezom okolo, i on ima na dva nivoa, istih je dimenzija kao drveni , unutra ubacim kvalitetan madrac i cao… nisam fan drvenih krevetica, meni su strasni ti udarci u one sipke okolo pa zapne noga ruka ma bjezi…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.