AM13, moja frendica ima Babyzen Yoyo I prezadovoljna je. Jako su lagana, sto je njoj bitno jer živi na 5.katu bez lifta. Jedino što imaju male kotačiće pa su za asfalt. (al to je navodno mana svih tih manjih kolica). I relativno su cijela mala, njoj je curica isto sitna pa joj odgovaraju.
Ja se dvoumim između MAST M4 i MAST m2x. Trebala bi mi neka koja bismo s košarom mogli od rođenja voziti, da su relativno lagana jer živimo na 3.katu bez lifta, a da opet imaju malo veće kotače jer smo pored savskog nasipa pa bismo se uglavnom šetali po šljunku. E, sad, MAST 4 su malo veća, teza (8kg) i čine se čvršća, ali me zanima ako je netko imao MAST m2x model jel ih probao po šljunku nositi? Nekako mi na ruku bolje pašu ta malo manja.
Pa kod mene je zapravo svugdje asfalt, nemam bas neke puteve gdje mislim da tak neka kolica ne bi funkcionirala. Hvala ti! 🥰
Ally, ja sam imala 4 ora kolica, Must M4 su mi top topova i ponudi kolica. Prezadovoljna.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Joj, kad smo birali prva kolica muz je gledao sto vece kotace, da ima amortizere, cak je razmisljao o gumama da ih pumpamo i odrzavamo , ko da cemo po najvecem makadamu ic 🙄 jel moram rec da se nismo makli s asfalta iz kvarta s njima?? 🤣
Am13 poznanici imaju yoyo kolica jer voze ww polo i zive u 30 kvadrata i zadovoljni su. Isto su imali curku mrvicu pa im je bilo taman. Neznam kak ak je beba veca…
Jesam ja izgleda jedina koja skace i divlja sa djecom po razno raznim terenima???? Mi smo sada cak i skije montirali umjesto prednjih kotaca 😂😂😂 A sta cu kad je kod nas veliki snijeg i stalno hodamo po planinama…..doduse vozim Suv pa mi moze stati pola kuce 😂😂😂
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Ružica, jesu vam bila teška M4 za nošenje? Jel idu ok po šljunku I jeste bili zadovoljni košarom (ako ste je imali)? Ja bih volila neka kolica koja mogu od rođenja pa dokle god će se voziti, da ne kupujem svakih par mjeseci nova.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Joj, kad smo birali prva kolica muz je gledao sto vece kotace, da ima amortizere, cak je razmisljao o gumama da ih pumpamo i odrzavamo , ko da cemo po najvecem makadamu ic 🙄 jel moram rec da se nismo makli s asfalta iz kvarta s njima?? 🤣
Am13 poznanici imaju yoyo kolica jer voze ww polo i zive u 30 kvadrata i zadovoljni su. Isto su imali curku mrvicu pa im je bilo taman. Neznam kak ak je beba veca…
Jesam ja izgleda jedina koja skace i divlja sa djecom po razno raznim terenima???? Mi smo sada cak i skije montirali umjesto prednjih kotaca 😂😂😂 A sta cu kad je kod nas veliki snijeg i stalno hodamo po planinama…..doduse vozim Suv pa mi moze stati pola kuce 😂😂😂
Nisi nisi, mojih isto bude po planinama i svuda ali ne vole kolica da ih ježiš! Zato ću sebi za koju godinu morat montirati novo koljeno ili kuk 🤣
Cure trebala bih info. Da li je bitno kad se ide na komplikacije, početak ili kraj mjeseca? Imam još g.o. ali da se ne zeznem.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Cure trebala bih info. Da li je bitno kad se ide na komplikacije, početak ili kraj mjeseca? Imam još g.o. ali da se ne zeznem.
Poslije place ili pocetkom mjeseca, provjeriti u racunovodstvu 😅
Ugl nama je placa 9.u mjesecu, u 11/22 sam dobila placu za listopad. Otisla na kompl 24.11.i ta placa mi nije ulazila u prosjek (sto mi je utjecalo jer su bila neka povisenja i prekovremeni 🙄)
Da sam isla u prosincu usla bi, ali nisam vise mogla (niti smjela jer radim s kemikalijama) s time da nisam mogla koristiti 2 dana GO koja su mi ostala jer MZO neda 😒 Kod nas je bas specificna situacija po tom pitanju, i po povratku nema koristenja starog godisnjeg u potpunosti, samo 2 tjedna…
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Nema veze početak ili kraj mjeseca jer je ovako definirano:
Naknada za rodiljni dopust se utvrđuje prema prosjeku plaće isplaćene 6 mjeseci prije mjeseca u kojem rodiljni dopust počinje. Iznosi 100% prosječno isplaćene plaće u tom razdoblju...
Pobjegla mi poruka, dakle ni na koji način ti ne može u prosjek ući plaća mjeseca u kojem ideš na komplikacije/porodiljni
Kada odlaziš na komplikacije računovodstvo izdaje R1 obrazac (potvrdu o plaći) posljednjih 6 mjeseci prije mjeseca u kojem započinješ bolovanje. Što bi značilo da nije bitno hoće li biti kraj mjeseca ili početak.
👸23
🧒29
Termin 18.06.2023.
Decko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji