Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    31. Prosinac 2022. 12:07

Samo da vam pozelim svima Sretnu Novu godinu, defintivno ce biti posebna jer ce doci nase bebare 🎊🎊🎊🎊🎄🎄🎄💖💖💖

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

MomM.94
    31. Prosinac 2022. 12:21

Pozdrav ljetnice. 😊 Evo i mene medu Vama, mozda vise jesenskim bebama pripadam, ali posto bi trebala na carski u 37.tj  zbog prosle rupture maternice, odlucila sam se Vama prizdruzit. Imam veliki strah od ove trudnoce zbog svega sto se izdesavalo u prosloj da se nikako ne mogu opustit. Nadam se da ce sve na kraju dobro zavrsit. 🤞❤️
    Mene muce u ovoj trudnoci hemoroidi, ima netko neki dobar savjet s cim mazat?

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Vanilla Diva
    31. Prosinac 2022. 13:36

MomM.94

Pozdrav ljetnice. 😊 Evo i mene medu Vama, mozda vise jesenskim bebama pripadam, ali posto bi trebala na carski u 37.tj zbog prosle rupture maternice, odlucila sam se Vama prizdruzit. Imam veliki strah od ove trudnoce zbog svega sto se izdesavalo u prosloj da se nikako ne mogu opustit. Nadam se da ce sve na kraju dobro zavrsit. 🤞❤️
    Mene muce u ovoj trudnoci hemoroidi, ima netko neki dobar savjet s cim mazat?

Pozdrav! Za hemeroide imam savjet, a to je atrix krema (svijetlo zelena s narctanim cvjetićem kamilice). Imala sam hemeroide prije, ne sad u trudnoći, još mi je rano... ali mazala sam se s atrix kremom i prošlo mi je. Imaš je doslovno svugdje za kupiti. To mi je inače savjet dala baka koja je probala sve moguće fensi kreme prije i jedino su joj od ove prošli

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Pahuljka
    31. Prosinac 2022. 14:23

I od mene sretna nova, da je provedete bez muke i povracanja, bez krvarenja i smedjarenja, sa punim apetitom i ko moze nek dobro djuska 🙋🏼‍♀️ Vjerujem da ce nam 2023 donijeti najvecu ljetnu srecu 🎊❤️

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

SAYuRI
    31. Prosinac 2022. 15:04

Jao cure , moj djecak me od jutros gnjavi da napravim “ gender reveal” zabavu za sve. Valjda gledao na filmovima. Kaze kad saznam spol, da uradimo tortu koja ce u sredini biti roze ili plave boje i da na zabavi prerezemo i saznamo svi 🥳🥳💪💪 I tako objavimo… meni je super ideja…💖

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Butterfly00
    31. Prosinac 2022. 16:25

I ja svima želim sve najbolje u novoj godini i da nam bude najljepša 🥰
    Za taj gender reveal, meni je to bas zanimljivo. Mojoj maloj je bilo super kad smo bili kod djevera i njegove zene, oni su pucali balon pa me pita stalno hoćemo li i mi pa cak mislim da i hoćemo ako sve prodje dobro naravno 😀

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

SAYuRI
    31. Prosinac 2022. 17:19

Butterfly00

I ja svima želim sve najbolje u novoj godini i da nam bude najljepša 🥰
    Za taj gender reveal, meni je to bas zanimljivo. Mojoj maloj je bilo super kad smo bili kod djevera i njegove zene, oni su pucali balon pa me pita stalno hoćemo li i mi pa cak mislim da i hoćemo ako sve prodje dobro naravno 😀

Da da ima tih ideja dosta. Mene su pitali iz Bio Save-a gdje radim prenatalni da li zelim za spol da mi posalju balone na adresu 😂😂 Te male fore su mi super stvar, nekako razbija rutine i svakodnevnice 💪
    Hehehe sad sam se cula sa svojimm doktorom koji me porodio oba puta i treci se akoBogda, i kaze mi da cugnem malo veceras 😛🥴 Kaze prirodna tokoliza 😁 Ipak ja necu naravno , ali cu se najesti ko krme…pa nek i povratim…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Vanilla Diva
    31. Prosinac 2022. 17:47

Cure sretna vam Nova godina! 2023.koja će nam svima nadam se donijeti veliku srecu na ljeto! Proslavite danas kako mozete, bez mucnina i ostalih divota koje nas prate! 🍷🍾🍾🍾🍾

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Pahuljka
    01. Siječanj 2023. 10:13

thinkpurple

Sretna Nova godina cure! 🤗
    Ova ce nam svima biti za pamcenje, a ja svima zelim samo puno zdravlja i da sve iznesemo trudnoce do kraja bez komplikacija i rodimo zdrave bebice ❤️

Jeste li otkrili maloj, kako je reagovala 🥰🎊

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Casperka
    01. Siječanj 2023. 10:21

Drage moje nek nam godinica koja dolazi bude zdrava,vesela i puna nove ljubavi 🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.