Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    30. Prosinac 2022. 15:56

Žene, mene danas gotovo kontinuirano boli trbuh, ne jako ali nije zanemarivo. Čudno mi je to. Danas sam 8+3. Jel to normalno?

SedamOdDevet
    30. Prosinac 2022. 16:02

Barbi30

melani32

Cure, koristim Utrogestan zbog malih hematoma. Danas sam 14 tjedana. I slučajno sad nešto gledam uputu i piše da se koristi samo u prvom tromjesečju, nakon toga ne jer može uzrokovati nuspojave od strane jetre. Pregled mi je tek 11.01, a gin mi je rekao koristiti do pregleda. Pa da pitam ako neka od vas koristi i dalje nakon prvog tromjesečja?

Ja sam 17+1 i koristim Utrogestan vag i Duphaston oralno..kontrolu imam sljedeći tj. Utrogestan se koristi čak i do 33-34 tj trudnoće uz redovne kontrole. Ja sam prošli tjedan izvadila jetrene enzime i svi su ok. Ako gin procjenjuje da se i dalje koristi onda se koristi samo traži kontrolu enzima 💪

Dokad ti je reklo Duphastone, ja sam na 3x1, al citala sam do 20 tjedna da samo daju njih :/

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;31/st/20230611/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/2d61/preg.png

Afrodita06
    30. Prosinac 2022. 16:25

Hannica0 👧

Radila nifty, 2puta nisu uspjeli izvuci dovoljno fetalne frakcije i test nije uspio. Vratili novac. Otisla na amnio jer je to kao bila indikacija i amnio dosao uredan.

Hvala ti što si podijelila svoje iskustvo jer do sada nisam čula da se ovakvo što može dogoditi pa sam bila prestravljena. 
    Hvala Takice i svim ostalim curama na podršci.
    Za biopsiju korijenskih resica se nisam raspivala ali ako se ne varam čini mi se da sam negdje pročitala da je opasnija od amnio. Možda sam nešto pomiješala.
    Slijedeći tjedan je pregled pa ćemo vidjeti što i kako dalje. Danas sam imala poduži razgovor s gđom iz Panorame gdje mi je dosta toga objasnila pa i to da ne trebam nalaze shvatiti kao da odmah nešto nije uredu. Očekivala sam samo da će mi taj prenatalni test donijeti mir a na kraju je ispalo sasvim drugačije. 

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

Mia2023
    30. Prosinac 2022. 16:31

Jel imate možda preporuku za neku dobru knjigu vezano za trudnoću za pročitati? Može preporuke i za bebe ako imate koju? 🥰

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Mia2023
    30. Prosinac 2022. 17:29

thinkpurple

Mia2023

Jel imate možda preporuku za neku dobru knjigu vezano za trudnoću za pročitati? Može preporuke i za bebe ako imate koju? 🥰

Ja ti imam na engleskom u pdf jos od prve trudnoce - what to expect when you're expecting i what to expect in first year od heidi murkoff, dosta su detaljne pa ako netko hoce stavite mail pa posaljem. I kad krene dohrana imam u pdf beba voda dohrane ko se odluci za to a ne za kasice 🙂

Jooj može, pošalji što god da imaš. Volim čitati 🙃
    Evo mail: mia112060@gmail.com
    Hvala 🥰

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Butterfly00
    30. Prosinac 2022. 17:52

Pozdrav cure 🥰
    Ja bih se pridružila ako me primate. 🙃🙃
    U 10.sam tjednu dugoželjene trudnoće. 
    U 5mj ove godine sam imala spontani pobačaj i imam curicu od 4 godine. Od simptoma su mi bolovi u želucu i jaka glad u kombinaciji s mučninama. Trenutno smo svi neku virozu/gripu pokupili pa više i ne znam šta je 🤰 a šta nije. Samo se nadam da će brzo proći 😀
    Htjela bih još samo poželjeti svakoj od vas mirnu i školsku trudnoću 🥰

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

SAYuRI
    30. Prosinac 2022. 18:15

MareiKate

Žene, mene danas gotovo kontinuirano boli trbuh, ne jako ali nije zanemarivo. Čudno mi je to. Danas sam 8+3. Jel to normalno?

Vjerovatno crijeva , jesi naduta? 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

SAYuRI
    30. Prosinac 2022. 18:17

Butterfly00

Pozdrav cure 🥰
    Ja bih se pridružila ako me primate. 🙃🙃
    U 10.sam tjednu dugoželjene trudnoće.
    U 5mj ove godine sam imala spontani pobačaj i imam curicu od 4 godine. Od simptoma su mi bolovi u želucu i jaka glad u kombinaciji s mučninama. Trenutno smo svi neku virozu/gripu pokupili pa više i ne znam šta je 🤰 a šta nije. Samo se nadam da će brzo proći 😀
    Htjela bih još samo poželjeti svakoj od vas mirnu i školsku trudnoću 🥰

Dobrodosla 💐💐💐
    Takodje zelim ti mirnu i urednu trudnocu 😘

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Butterfly00
    30. Prosinac 2022. 19:15

MareiKate

Mene dosta boli cijeli trbuh od želuca pa do donjeg dijela, samo šeta gore dole😆. Bila sam na pregledu pa sam pitala ginekologa rekao je da je to sve normalno, da je i probava usporena i svakakve bolove kao možemo osjetiti. Ali ako se krv pojavi ili neki baš jaki bolovi, onda naravno na hitnu. 

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

SAYuRI
    30. Prosinac 2022. 19:38

thinkpurple

Ma joj, bolovi 🙄 nema kakve nisam imala.. evo danas jeli grah, ja si prvo mislim kaj me sad tak boli sve dolje onda se sjetim da sam napuhana od hrane plus maternica i sve nis cudno 🙄 meni gin isto rekla da su svi bolovi koji se daju izdrzat normalni i ako nema jakih neprekodnih bolova i krvarenja da je ok i da je normalno. Pomicu se organi, kosti, siri se sve…
    A i rez od carskog me bas zna zabolit… jel ima koja da je rodila vec na carski, jel to kasnije vise boli il se naviknes ili sta?

Draga, ja imala dva carska, ovo ce mi biti treci 😜
    I mene nekada zigne na momenat pa prodje, ali kasnije ce to biti malo izrazenije pogotovo kad krenu Braxton Higs 🥴 Ali nemoj se brinuti, koliko ti je proslo od zadnjeg reza?

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.