Sretna nova svima 🥰🎉🥂
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Ja sam radila kombinirani sa 11+3, a panoramu krv vadila sa 12+1. Kazu da se od 9tt nadalje moze radit prenatalni, tako da 11 tt ti je taman. ja sve radim kod svoje gin pa mi ona sama daje termine.
Joj ima preludih ideja na instagramu. Moja sestricna je trazila ginekologicu da joj na papiric napise da ne vidi i onda je odnjela u shop s balonima i dali su joj za prvu trudnocu one konfete za ispaljivanje, a za drugu su busili onaj crni balon.
Joj ja sto dalje vrijeme odmice se nekako ulovim da si zamisljam deckica, a prije smo i muz i ja oboje samo zamisljali da imamo dvije curice, deckic ni u peti 🙈. Nemogu docekat da dode nalaz… nekako ga ni ne ocekujem cijeli iduci tjedan zbog praznika.
A možda imaš neki predosjećaj 😊😊😊
Ja uvijek drugima pogodim, nekako dosad nisam fulala s tim, pa i sebi sam čak u prvoj trudnoći zamisljala djevojčicu. Sad samo čekam da prodje ovo 1.trom da se malo opustim, jer sam u ovim tjednima izgubila prošlu trudnoću pa se samo molim Bogu da bude sve dobro ❤️
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Cure, sretna nova godina! ❤️ Neka bude zdravlja, sreće, ljubavi i puno pozitivnih vijesti ovdje!
Meni je moja godina počela vrhunski, 10 min prije ponoći je stigla vjestica, 38.dan ciklusa. Nikad joj se nisam više veselila 😍
Flowerson draga, sretna ti Nova i vidim da imas FET u drugom mjesecu i zelim ti jako jako da se ovaj put primi i ostane💪💖 Pratim te na temi Spontani , bas mi je zao zbog svega sto ti se dogodilo 🤗🤗
Hvala ti puno!💖 Probat ćemo mi u kućnoj radosti prirodno ovaj ciklus, možda se desi čudo 😁 Ako ne, sljedeći ciklus idemo u FET pa možda bude sreće 😊
Mila, želim ti najsretniju ovu Novu godinu...da prirodnjak urodi plodom i da ti se sve želje i snovi ostvare 💗💕
Također želim i svim curama ovdje sretnu i blagoslovljenu Novu, da se duuugo družimo i da sve sretno dočekamo termine i mališane ❤️🥂🥂😃🎉
Cure, sretna nova godina! ❤️ Neka bude zdravlja, sreće, ljubavi i puno pozitivnih vijesti ovdje!
Meni je moja godina počela vrhunski, 10 min prije ponoći je stigla vjestica, 38.dan ciklusa. Nikad joj se nisam više veselila 😍
Žao mi je, neka ti dragi Bog da snage 💔
Sretna nova godina svimaaa nije me bilo danima pa mi je trebalo vremena da sve pročitam, ali koliko vidim sve je OK sa svima što me veseli
divno i za dobre nalaze prenatalnih testova i što ste spol saznali
Thinkpurple vidjela sam da imaš u pdf-u neke knjige za trudnoću i kasnije pa ako mi možeš poslati na iva1991@windowslive.com
.
Ja idem na pregled 12.1., a prije toga neke pretrage trebam napraviti, ali toliko sam mirna da mi uopće nije problem čekati. Bilo mi je čudno što mi je trbuh jednako velik kao i prije mjesec dana, ali pripisujem tu prethodnu napuhnutost Duphastonima. Iako ih još koristim, ali kao da me manje napuhuju. I pročitala sam da je jetrene enzime dobro napraviti ako se koriste dugo pa ću to tražiti doktoricu sljedeći put. Svašta korisno se ovdje može pročitati
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Isprike ne koristim Duphaston nego Utrogestan. Mozak mi je još na godišnjem
Al kad sam već kod njega može mi netko reć jel problem da umjesto 3x2 od 100 mg koristim 3x1 od 200 mg?
Mislim riječ je o istoj količini, ali samo u jednoj tableti. Ionako ih koristim vaginalno u isti trenutak... Doktorica mi je slučajno poslala 2 paketa od 100 mg i 2 paketa od 200 mg pa da ih iskoristim ...
Ja bi rekla da nema nikakve razlike, ali evo trudna sam pa radije da čujem mišljenje nekog iskusnijeg.
I već danima imam glavobolju, nije neizdrživo, ali je tu negdje. Mogu li ti isto prepisati dužem korištenju utrogestana?
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Jutro cure,znači budim se i kao i svako jutro dem se primiti za trbuh a oni ispod pupka kao neki tvrdi balon ,čim sam ustala na wc i vratila se nestao je... O čemu je riječ ja sam toliko neiskusna da se to riječima nemože opisati
Jutro 😁. Za Utrogestan zbilja nisam sigurna, mislim da nema nikakve razlike jer je ista gramaža na kraju 🤷♀️
Jel vi sanjate išta? Ja tako realno sanjam da se probudim i razmišljam jel to bio san ili je stvarno tako 😆😆
Jao kad vas čujem da vas popuštaju ti simptomi, odmah samu sebe tješim da će brzo i kod mene tako 😁😁😁
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Jao cure tak mi je drago cuti da vas popustaju simptomi pa mi je nekako lakse cekati jos te tjedne da prođu. Ja sam danas 6+4, imam grozne mucnine a jutros mi se tako zacrnilo par puta, mislila sam da cu se skljokat, dobro da sam brzo legla. Valjda mi je ujutro tlak nizak, a vrijeme je zivi uzas tako da moguce da je i zbog toga. Jel se vama vrti u glavi?
Inace, bas mi je teako na poslu... totalno sam neproduktivna i najgore mi je sto ne smijem reci da sam trudna pa se stalno pretvaram da nije nista, a em muka em vrtoglavica. Uzas. Bar nemam vise smeđkarenje 🙈
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Pozdrav trudnice, prije par dana sam uradila test koji je bio pozitivan isto tako betu koja je odgovarala dobi (budući da sam je vadila prije nego trebam dobiti) naravno na UZV nema ništa ipak sam 4+ 5. Imam jedno pitanje ova bol u stomaku kao za dobiti do kad to traje i da li je uopće normalno da boli već 3 dana? 😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji