Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    29. Prosinac 2022. 21:16

gluglu

Cure koje su upućene na temu prenatalnih testova, da li je Qualified ( BioSave) test pouzdan jednako kao i ostali ili ima neki test koji se preporucuje najvise koji obuhvaća vecinu trisomija?
    Dr mi je rekla da ona radi Qualified

Ja cu raditi Qualified 360 paket i pored Panorame trenutno je najpouzdaniji i naksveobuhvatniji test. Pretpostavljam da si iz Bih cim spominjes Bio Save. Imas i opciju Initiative uz njega testiraju i tvoj dnk na neke nasljedne bolesti…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Vanilla Diva
    29. Prosinac 2022. 21:32

Bok svima! Ja sam danas bila na prvom ultrazvuku, 5 mm, srce kuca, danas sam 6+1 🤰
    Razmisljam sad o prenatalnim testovima i ne znam za koji se odlučiti i raditi li uopće? Za koji mislite da je najbolji? 

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Pahuljka
    29. Prosinac 2022. 21:37

Ev da javim da kod mene ni B156 ne bi pomogao 😂 Popila cak 2 u nekom razmaku od 4h i logy povratila i njih 😎 Ali nemojte se obeshrabrivati jer ja i imam dijagnozu, meni bez igle u veni nema spasa. Danas rekord 8 🤮

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

melani32
    29. Prosinac 2022. 21:43

Cure, koristim Utrogestan zbog malih hematoma. Danas sam 14 tjedana. I slučajno sad nešto gledam uputu i piše da se koristi samo u prvom tromjesečju, nakon toga ne jer može uzrokovati nuspojave od strane jetre. Pregled mi je tek 11.01, a gin mi je rekao koristiti do pregleda. Pa da pitam ako neka od vas koristi i dalje nakon prvog tromjesečja?

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• IvanaH4
    29. Prosinac 2022. 21:45

Vanilla Diva, baš smo dosta spominjale prenatalne pa možda najbolje da pročitaš malo temu. Cure su pisale koji su izabrale i zašto. 

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

• gluglu
    29. Prosinac 2022. 21:46

SAYuRI hvala a brzom odg 😉
    Nisam, iz Splita sam, dobila sam letak za Qualified piše na njemu BioSave 🙂.
    Isto bih radila 360, ima i Qualified Focus Plus cijena je ista kao i 360, samo se rade veci opseg ispitivanja, pa cu vidjeti sa Dr.
    Ovo mi je bilo bitno da znam da je najpouzdaniji i najsveobuhvatniji,tnx🙂🌹

Barbi30
    29. Prosinac 2022. 22:15

melani32

Cure, koristim Utrogestan zbog malih hematoma. Danas sam 14 tjedana. I slučajno sad nešto gledam uputu i piše da se koristi samo u prvom tromjesečju, nakon toga ne jer može uzrokovati nuspojave od strane jetre. Pregled mi je tek 11.01, a gin mi je rekao koristiti do pregleda. Pa da pitam ako neka od vas koristi i dalje nakon prvog tromjesečja?

Ja sam 17+1 i koristim Utrogestan vag i Duphaston oralno..kontrolu imam sljedeći tj. Utrogestan se koristi čak i do 33-34 tj trudnoće uz redovne kontrole. Ja sam prošli tjedan izvadila jetrene enzime i svi su ok. Ako gin procjenjuje da se i dalje koristi onda se koristi samo traži kontrolu enzima 💪

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

Hannica0 👧
    29. Prosinac 2022. 22:55

Radila nifty, 2puta nisu uspjeli izvuci dovoljno fetalne frakcije i test nije uspio. Vratili novac. Otisla na amnio jer je to kao bila indikacija i amnio dosao uredan. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

SAYuRI
    29. Prosinac 2022. 22:56

Pahuljka

Ev da javim da kod mene ni B156 ne bi pomogao 😂 Popila cak 2 u nekom razmaku od 4h i logy povratila i njih 😎 Ali nemojte se obeshrabrivati jer ja i imam dijagnozu, meni bez igle u veni nema spasa. Danas rekord 8 🤮

Hahahahahah 🥴💪 
    Joj tebe niko nece uskoro nagovoriti na jos jednu trudnocu 😜

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

SAYuRI
    29. Prosinac 2022. 22:59

gluglu

SAYuRIhvala a brzom odg 😉
    Nisam, iz Splita sam, dobila sam letak za Qualified piše na njemu BioSave 🙂.
    Isto bih radila 360, ima i Qualified Focus Plus cijena je ista kao i 360, samo se rade veci opseg ispitivanja, pa cu vidjeti sa Dr.
    Ovo mi je bilo bitno da znam da je najpouzdaniji i najsveobuhvatniji,tnx🙂🌹

Mozes slobodno, Bio Save je prije Qualified testa radio Harmony koji je isto tako bio jako pouzdan, medjutim medicina i dalje napreduje pa je ovo sada jos napredniji test i pouzdaniji, ovaj otvara cijeli genom. Cak se radi i kad u slucaj “ nestajuceg blizanca”. Uglavnom da te ne peglam, dobar si test odabrala…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.