Cure koje su upućene na temu prenatalnih testova, da li je Qualified ( BioSave) test pouzdan jednako kao i ostali ili ima neki test koji se preporucuje najvise koji obuhvaća vecinu trisomija?
Dr mi je rekla da ona radi Qualified
Ja cu raditi Qualified 360 paket i pored Panorame trenutno je najpouzdaniji i naksveobuhvatniji test. Pretpostavljam da si iz Bih cim spominjes Bio Save. Imas i opciju Initiative uz njega testiraju i tvoj dnk na neke nasljedne bolesti…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Bok svima! Ja sam danas bila na prvom ultrazvuku, 5 mm, srce kuca, danas sam 6+1 🤰
Razmisljam sad o prenatalnim testovima i ne znam za koji se odlučiti i raditi li uopće? Za koji mislite da je najbolji?
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Ev da javim da kod mene ni B156 ne bi pomogao 😂 Popila cak 2 u nekom razmaku od 4h i logy povratila i njih 😎 Ali nemojte se obeshrabrivati jer ja i imam dijagnozu, meni bez igle u veni nema spasa. Danas rekord 8 🤮
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Cure, koristim Utrogestan zbog malih hematoma. Danas sam 14 tjedana. I slučajno sad nešto gledam uputu i piše da se koristi samo u prvom tromjesečju, nakon toga ne jer može uzrokovati nuspojave od strane jetre. Pregled mi je tek 11.01, a gin mi je rekao koristiti do pregleda. Pa da pitam ako neka od vas koristi i dalje nakon prvog tromjesečja?
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Vanilla Diva, baš smo dosta spominjale prenatalne pa možda najbolje da pročitaš malo temu. Cure su pisale koji su izabrale i zašto.
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
SAYuRI hvala a brzom odg 😉
Nisam, iz Splita sam, dobila sam letak za Qualified piše na njemu BioSave 🙂.
Isto bih radila 360, ima i Qualified Focus Plus cijena je ista kao i 360, samo se rade veci opseg ispitivanja, pa cu vidjeti sa Dr.
Ovo mi je bilo bitno da znam da je najpouzdaniji i najsveobuhvatniji,tnx🙂🌹
Cure, koristim Utrogestan zbog malih hematoma. Danas sam 14 tjedana. I slučajno sad nešto gledam uputu i piše da se koristi samo u prvom tromjesečju, nakon toga ne jer može uzrokovati nuspojave od strane jetre. Pregled mi je tek 11.01, a gin mi je rekao koristiti do pregleda. Pa da pitam ako neka od vas koristi i dalje nakon prvog tromjesečja?
Ja sam 17+1 i koristim Utrogestan vag i Duphaston oralno..kontrolu imam sljedeći tj. Utrogestan se koristi čak i do 33-34 tj trudnoće uz redovne kontrole. Ja sam prošli tjedan izvadila jetrene enzime i svi su ok. Ako gin procjenjuje da se i dalje koristi onda se koristi samo traži kontrolu enzima 💪
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Radila nifty, 2puta nisu uspjeli izvuci dovoljno fetalne frakcije i test nije uspio. Vratili novac. Otisla na amnio jer je to kao bila indikacija i amnio dosao uredan.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ev da javim da kod mene ni B156 ne bi pomogao 😂 Popila cak 2 u nekom razmaku od 4h i logy povratila i njih 😎 Ali nemojte se obeshrabrivati jer ja i imam dijagnozu, meni bez igle u veni nema spasa. Danas rekord 8 🤮
Hahahahahah 🥴💪
Joj tebe niko nece uskoro nagovoriti na jos jednu trudnocu 😜
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
SAYuRIhvala a brzom odg 😉
Nisam, iz Splita sam, dobila sam letak za Qualified piše na njemu BioSave 🙂.
Isto bih radila 360, ima i Qualified Focus Plus cijena je ista kao i 360, samo se rade veci opseg ispitivanja, pa cu vidjeti sa Dr.
Ovo mi je bilo bitno da znam da je najpouzdaniji i najsveobuhvatniji,tnx🙂🌹
Mozes slobodno, Bio Save je prije Qualified testa radio Harmony koji je isto tako bio jako pouzdan, medjutim medicina i dalje napreduje pa je ovo sada jos napredniji test i pouzdaniji, ovaj otvara cijeli genom. Cak se radi i kad u slucaj “ nestajuceg blizanca”. Uglavnom da te ne peglam, dobar si test odabrala…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Sortiraj odgovore
Najstariji