Dobila sam i treći nalaz Panorame - bez rezultata.
Ne znam što da kažem. Dr me uputila da tražim mišljenje dr Hafnera po pitanju amniocinteze pa ćemo vidjeti.
Definitivno trazi povrat novca i probaj napraviti neki drugi, meni je Qualified stigao za tj dana, preporucam. Moj savjet da to prvo probas
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Ev da javim da kod mene ni B156 ne bi pomogao 😂 Popila cak 2 u nekom razmaku od 4h i logy povratila i njih 😎 Ali nemojte se obeshrabrivati jer ja i imam dijagnozu, meni bez igle u veni nema spasa. Danas rekord 8 🤮
Hahahahahah 🥴💪
Joj tebe niko nece uskoro nagovoriti na jos jednu trudnocu 😜
Hahahaha poslije poroda/dojenja ide kontracepcija do daljnjeg, za svaki slucaj 😂
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Cure, sto ste pisale za smeđkarenje? Meni se danas malo pojavilo.. jučer sam bila na pregledu i sve je bilo ok. Danas sam 6+1.
Strah me bilo čega, imam mučnine a danas sam i na poslu i jedva preživljavam. Jel mislite da se trebam javiti ginekologici?
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Cure, sto ste pisale za smeđkarenje? Meni se danas malo pojavilo.. jučer sam bila na pregledu i sve je bilo ok. Danas sam 6+1.
Strah me bilo čega, imam mučnine a danas sam i na poslu i jedva preživljavam. Jel mislite da se trebam javiti ginekologici?
Može bit da ti je i od pregleda ako je pritom pukla neka kapilarica. Sad je sve prokrvljeno. Jel jako? Miruj danas, uspori malo.🤗
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Može bit da ti je i od pregleda ako je pritom pukla neka kapilarica. Sad je sve prokrvljeno. Jel jako? Miruj danas, uspori malo.🤗
Nadam se da je nešto bezveze i zbog pregleda jučer. Svejedno sam se javila odmah gin, sutra je nova godina itd. Napisala mi je tablete Utrogestan. Nije jako, ali onako.. ostavlja trag na papiru i vešu. Ma poslije posla idem na kauč i ne dižem se do sutra haha
Curka 🎀🎂 19.08.23.
I j sam od 6 nedelje imala povremeno smedjaksto. Po koja zilica. Na početku nije bio ni vidljiv hematom a poslije jeste. Evo sad sa 8nedelja i hematom se povukao.
Ako se ponovi ja bih se javila ginekologu i pogotovo ako nemaš utrogestan ili duphastone u terapiji.
Cure bila juce na kontroli nema hematoma 🥰
I dalje mirovanje al pomalo se smijem i kretati .
Juce sam šetala oko 1h i sinoc grčevi u nogama bas bas. Bice da sam se ulezala poprilicno.
Afrodita posebno tebi da pošaljem podršku jer je ovo stvarno previše sto su ti napravili sa prenatalima.
Nadam se da ces brzo riješiti situaciju ima li šanse tj da li je prekasno za biopsiju horionskih cupica?
Za njih se ne ceka 18 ili 19 nedelja? Znam da se mogu raditi od 10 nedelje samo ne znam do koje je krajnja granica.
Uzimati gojaznost kao opravdanje mi je nepojmljivo sa danasnjom tehnologijom sa kojom nam mozak ispiraju kod svakog prenatalnog testa.🤔
Ja sam na Clexane sta ce tek kod mene biti🤗
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Cure, meni stigli nalazi krvi, hormona i urina. Sve uredno hvala Bogu, zeljezo na 12, krenulo je malo dole ali popraviti cemo. TSH - 0,82 a TPO 4.85. Ja prezadovoljna, urin sterilan. Jos da mini anomaly prodje uredno u utorak i onda se skroz opustam 😎
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Bravo! Super :)
Nadam se da ce ti i ostalo biti tako dobro pa da mozes bezbrizno uzivati!
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Cure, meni stigli nalazi krvi, hormona i urina. Sve uredno hvala Bogu, zeljezo na 12, krenulo je malo dole ali popraviti cemo. TSH - 0,82 a TPO 4.85. Ja prezadovoljna, urin sterilan. Jos da mini anomaly prodje uredno u utorak i onda se skroz opustam 😎
Top 😎
Nek neko i uziva u ovoj trudnoci 🤷♀️
Koja si sedmica ?
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Top 😎
Nek neko i uziva u ovoj trudnoci 🤷♀️
Koja si sedmica ?
Sutra u 12-tu ulazim 🎊🎊🥳
Kako si ti danas?
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶