Ja sam zasad u plusu 2 kile, trbuh se poceo vidit, al na nacin da je tesko reci jel od trudnoce ili od obilnih blagdanskih rucaka, jedva cekam da se jos malo zaokruzi pa da bude jasno da se nisam samo uprasila, ova faza mi je grozna
Pocela sam lagano raditi popis za kupnju, imam dvojbe oko krevetica: za doma sam mislila uzimat klasicni krevetic, medutim planiramo cesto putovati i dosta vremena provoditi kod baka, pa ne znam sto za tu putnu opciju. Gnijezdo? Prijenosni krevetic? Kosara za kolica? Sto mislite sto bi bilo najbolja opcija?
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Kad vec pricamo o kilama, ja izgubila 4kg u zadnjih mjesec dana, od hrane mi se nista ne jede, meso ocima vidjet ne mogu, na jaje se zgrozim, eventualno krompirici, moozda riza ali i to nekad sjedne nekad ne. Trenutno najveca briga je dorucak, jer su tad mucnine najvece pa mi bas nista ne sjeda. Isto tako kifla i to sama, jer mi ni sirni namazi ne sjedaju, ako sam srece kroasan bude nekad rjesenje. Prekosutra ulazim u 11 sedmicu pa se nadam da ce bar neeeeeeesto popustit 😖🙏🏽 E da interesantno do sad mi je 2x naumpao McDonalds onaj njihov McChicken, em sto je to piletina, em majoneza ne znam kako mi je sjelo al sam ga u slast oba puta pojela. Jedva cekam malo kod porodice da se maknem iz kuhinje, imam osjecaj da dok sve skuham usput mi se ogadi 😂 Kad bi neko drugi kuhao mozda bi bilo drugacije 😂😂😂
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Vesca, ja jedem sve što se nudi. Sad sam u plusu 5 kg
I inače dobijem kila u ovo vrijeme. Jednostavno je sve fino oko mene.
Nemam neku želju za određenom hranom, ali kad krenem jesti ne stajem. Ne osjećam sitost.
.
Moram malo usporiti jer ako nastavim ovako do sljedećeg pregleda ću imati najmanje 68, a to će značiti +4 između dva pregleda.
.
Kako sam ušla u 18. tjedan trbuh mi je iskočio! Dakle, sad tek kužim da sam trudna. Baš se vidi velika razlika u odnosu na prije tjedan i pol.
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Meni je muka popustila, tj.sad mi je muka samo kad sam duže gladna, od bete pa do 10tt muka non stop. Za sad sam 1,5kg u plusu i imam ravno 50 kg.
Pisanje mi se nije smanijilo, jedino mi se glavobolja pojačala. Srećom pa kad odmorim brzo prođe.
Netko je pitao za Utrogestan, može se tako koristiti bitno da je ukupna doza ista, jer vani postoje od 400mg i meni su bili prepisani ti pa sam kod nas uzimala duplo ove od 200mg.
Tko već ima iskustva sa ljetnim babama jel nam treba gnijezdo? Lijepo mi je to ali nije li vruće u tome?
Meni je neka kvrge dolje lijevo na trbuhu i baš mi je to čudno..
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Pozdraav zenee,vidim da nas je puno koje ocekujemo ljetnee bebice 🥰🥰 meni je termin 2.6.2023. sad sam trenutno 18tt😁 mucnine sam jedva prezivjela,2mjeseca konstantnog povracanja dan-noc i u 13tt su doslovno preko noci nestale 🫣🫣
Imam sada jedan problem za koji citam da je normalno pa da i vas pitam desava li se i vama to 🙄 od prije 2 dana mi je toliko natekla lijeva stidna usna da me boli i cese uzasno,drzim do higijene jer se svaki dan tusiram,iscjedak imam normalan bijeli kao i prije, cak me zna bolit toliko da sjedit ne mogu 😌😌 ginekologica mi je na GO a njezina zamjena nije bas razgovorljiva i ne mogu je pitati tako kao moju 🫣
Ja sam u plusu 2,5 kg uz to da sam bila smršavila 2 kg kada su me crijeva i želudac mučili a sada nadoknadila.
Ja jedem sve ali pazim. Sada sam dva dana jela sendviče pa neću neko vrijeme. Salate više puta isperem i jedem normalno. Najviše mliječno jedem - namaz, sireve, mlijeko, voćne jogurte, bioaktiv i kefir. Ne paše mi mljeveno meso i piletina po mirisu tu i tamo što me rastužuje jer obožavam piletinu 🤣
Kavu kao Ness nisam pila neko vrijeme a sada sam i to vratila što me veseli 😁🤣
Ta jedna šalica dnevno je meni sve 🤭🤣
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Thinkpurple može I meni na mail: barbara.krcelic@gmail.com
HVALA 💪
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Thinkpurple Hvala na knjigama 🤗
Meni je napuhnutost se bila smanjila prije tjedan dana i jučer se vratilo ponovo, osjećam se kao loptica. I kad stavim nešto šire se trbuh nazire, a nismo još nikome rekli pa moram paziti 😆 Valjda ce se ponovo ispuhati uskoro haha
A mučnine imam i dalje, pogotovo nakon što pojedem nesto slatko, a vuče me stalno 🤦
Joooj za snove, do prije par dana sam se svako jutro sjećala snova i to po najmanje 2 nepovezana i totalno besmislena.
Ono što sam primjetila i totalno mi je neobično je da od kad sam trudna najmanje 2-3 puta dnevno kihnem, a nisam prehladjena.
Ja imam sutra pregled nakon 3 tjedna i baš sam nervozna. A za kile ne želim ni znati nakon ovih blagdana i mamine i bakine hrane danima 😂
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Cure kad smo kod hrane i kilograma...
Moja inace kolaža je 58,59kg a od stimilacije sam malo dobila a i manje se pazilo da budem iskrena.
U 5 nedelji sam bila 64kg a zadnji pregled na 61kg.
Mucnine imam al me to ne sprijecava da jedem.
Ako i ne jedem ni to mi nije problem..ovih dana kako sam bila isprepadana od sukrvice nisam uopšte jela samo eto jer me muz natjera.
Sad smo opet na smedjkastom hematom je nisko ne ugrožava bebicu kako su mi rekli to ti je onaj samo sto kida živce hematom. Mirovanje i dalje..
Mia srećno sutra na pregledu
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Kod mene je bas jako mali trbuscic..dobila sve skupa kilu u odnosu na period prije trudnoce a to mislim da je većina u sise otišla 🤣..iako sam sad u 20tom tjednu još nisam osjetila bebkana pa se nadam da ce to bit uskoro
Sortiraj odgovore
Najstariji