Miracle2023 preventivno sam od početka na utrogestanu. Al ide mi krajnje na živce, i miris nije ugodan nakon cijelog dana na poslu. I još taj osjećaj kad malo iscuri... nadam se da će mi ga ukinuti sljedeći put, nervira me cijele dane misliti kad bi ga trebala staviti. A na poslu mi isto nije zgodno...
Butterflyoo i thinkpurple hvala na odgovoru. Inače nemam problem s promjenom vremena pa mi nije niti palo na pamet da bi moglo biti do toga....
A što se tiče veličine trbuščića ne znam što bi rekla. Kuma na vjenčanju mi je u četvrtom mjesecu trudnoće (prva beba) bila velika kao jedna prijateljica u osmom s drugim djetetom...Doslovno imam slike sa svadbe na kojima se vidi kako su slično zaokružene, svi smo se čudili. Poznam i ženu koja je dvije trudnoće iznesla praktički ravna ko daska (mršava je i visoka) tako da meni nije čudno ako se nekom vidi ful rano ili ne vidi uopće, drugačije smo sve I to kad kažem "ravna ko daska" ne šalim se, mogla je pred porod sakriti da je trudna, nikad to prije ni poslije nisam vidjela
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Pozdrav trudnice, prije par dana sam uradila test koji je bio pozitivan isto tako betu koja je odgovarala dobi (budući da sam je vadila prije nego trebam dobiti) naravno na UZV nema ništa ipak sam 4+ 5. Imam jedno pitanje ova bol u stomaku kao za dobiti do kad to traje i da li je uopće normalno da boli već 3 dana? 😅😅
Pozdrav! Mene jos uvijek tu i tamo zaboli trbuh kao inace kad bi trebala dobiti menstruaciju tako da mislim da je to skroz normalno. Pogotovo tako rano kako si ti. Ja sam 6+4 danas.
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Pozdrav trudnice, prije par dana sam uradila test koji je bio pozitivan isto tako betu koja je odgovarala dobi (budući da sam je vadila prije nego trebam dobiti) naravno na UZV nema ništa ipak sam 4+ 5. Imam jedno pitanje ova bol u stomaku kao za dobiti do kad to traje i da li je uopće normalno da boli već 3 dana? 😅😅
Hei, mi smo onda blizu jedna druge ja sam danas 4+3. I ja imam isto osjecaj kao da cu dobito svaki tren. Dal imas kakve simptome?
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Hei, mi smo onda blizu jedna druge ja sam danas 4+3. I ja imam isto osjecaj kao da cu dobito svaki tren. Dal imas kakve simptome?
Jučer i prekjučer je bilo dosta gore danas je bolje neki položaji izazivaju grčeve pa sam samo na leđima 😅 simptomi su bolne grudi i ogroman apetit 😂 prvi UZV su mi rekli tek oko 8 tjedna. Pa sad čekanje... U srijedu ponovo beta. Imaš li ti kakve simptome?
Jelusicka normalno ti je to kroz cijelo prvo tomjesjecje. Bit ce sad svakakvih bolova i probadanja i istezanja… a ovi menga grcevi ko da ces dobiti produ do nekog 8,9 tjedna. Dok nema krvarenja i jakih bolova normalno je. Dobrodosla na temu 🤗
Vesca ja sam u prvoj trudnoci imala jako mali trbuh, kao neke zene na pola trudnoce, dobila sam ukupno 7 kg, bas malo. A sad me bas zanima koliko ce ova biti slicna ili drugacija. I ja imam jednu poznanicu koja je do samog kraja imala jako malu lopticu od trbuha, a imam i jednu koja je dobila 40 kg i bila ko brod 🙈
Ma ja samo cekam da se zategne taj trbuh da se spekec popegla malo 😅 taman na proljece da mogu malo uze haljine nositi 🙈
.
Cure poslala sam vam mailove koje ste me trazile knjige!
Aha znači to će potrajati. Hvala ❤️
Jelusicka normalno ti je to kroz cijelo prvo tomjesjecje. Bit ce sad svakakvih bolova i probadanja i istezanja… a ovi menga grcevi ko da ces dobiti produ do nekog 8,9 tjedna. Dok nema krvarenja i jakih bolova normalno je. Dobrodosla na temu 🤗
Vesca ja sam u prvoj trudnoci imala jako mali trbuh, kao neke zene na pola trudnoce, dobila sam ukupno 7 kg, bas malo. A sad me bas zanima koliko ce ova biti slicna ili drugacija. I ja imam jednu poznanicu koja je do samog kraja imala jako malu lopticu od trbuha, a imam i jednu koja je dobila 40 kg i bila ko brod 🙈
Ma ja samo cekam da se zategne taj trbuh da se spekec popegla malo 😅 taman na proljece da mogu malo uze haljine nositi 🙈
.
Daj pliz i meni šibni knjige na mail ako ti nije prob: all.hearts.desires@gmail.com
Curka 🎀🎂 19.08.23.
.
ajmeee pa koja si ti sretnica bila, preslatko i predivno
Moja mama i sestra su po 20 kila dobile. Aj mama je u drugoj trudnoći nosila mene i sestru pa za blizance niš čudno (bile smo baš velike bebe), al i u prvoj trudnoći se jako udebljala.... Sreća je da te kile nisu zadržale Vjerujem da će tako biti i kod mene, već sad sam dobila 4 kile, ne vide se jer su se lijepo rasporedile, al samo čekam da buknem
Hvala na knjigama <3
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Vesca moja mama nas ima troje djece i sa svakim dobila 30ak kg, tak da sam se bojala genetike al eto zaobislo me. Doduse nisam imala ni nikakvih posebnih zelja kao recimo u ovoj trudnoci 😅 al ne pomaze ni sto sam sada trudna u vrijeme blagdana i previse hrane 😋 sad kad potrosimo zalihe kolaca i slatkisa koje smo dobili vise ne kupujem i ne radim nis do uskrsa 🤭 al dobro je, na +1 kg sam za sad. 💪
Sta vi jedete za dorucak i veceru? Ja vrtim jedno te isto… dorucak pahuljice, griz/kasa na mlijeku, vecera neki sendvic, ugl isto ajvar i sir, majoneza i naresci, sir i vrhnje 😵💫 trebam neke nove ideje…
a jesam se ismijala, ajde možda onda i mene zaobiđe.
Ruku na srce isto sam se trpala zbog blagdanskih delicija, a nije da me traži nego "mi se može"... jedemo iste stvari očito, uz to sam počela tamanit i domaći pekmez, znam med namazat, a često pojedem i ostatke ručka. Nemam problem s podgrijavanjem hrane, u stanju sam istu stvar jest danima bez da mi krene biti odbojno. To je moja supermoć
nareske izbjegavam jer su me ustrašili s listerijom, ali ne odbijam domaću kobasicu i sušeno meso kad znam porijeklo.... Muž Slavonac - toga uvijek imamo kući.... Baš mi fali mašte kod prehrane. Evo danas ću kupit neku ribu, obećajem sama sebi
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Jao ja sam inače sklona debljanju, slatko obožavam 😆 pa sam uvijek nastojala pazit 😆 u trudnoći bila uvjerena da ću dobit kao i moja mama preko 25kila, ali Bogu hvala dobila 10. 😁 slatko nisam mogla očima vidit cijelu trudnoću i čim sam rodila odma me počelo tražiti 🤣
Sad sam u minusu 4kile, ne povraćam ali mi je do neki dan bilo sve užas ništa nisam mogla jest, i jos uz to me bas želudac jako boli, imam osjecaj kao da je u grlu i baš me nervira.
Za doručak kiflu i sirni namaz. Jednostavno sve ostalo mi preloše sjedne na želudac. To jedino prolazi, eventualno mesni narezak, znam da nije najsretnije rješenje al kad nista drugo mi ne paše.
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Ajme moja mama sa svakom trudnoćom dobila 3kg samo, jako je povraćala i zaprvo smršavila u trudnoći. Doktroi joj govorili.. zeno dajte jedite, a njoj nista nije islo. Meni za sad samo suho, stapici, kruh sa sirnim namazom, riža, paradajz sos i to mi ide. Meso i slatko ne mogu vidjet
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Sortiraj odgovore
Najstariji