Jutro cure, nove dobrodosle 💐💐
Pahuljka jesi bolje?
Miracle2023 kakva je situacija kod tebe? Jel se vracao rozi iscjedak?
Evo i kod mene jucer prvi dan bez mucnina skroz, nadam se da su prosle, cak osjecam da mi se energija vraca….
Thinkpurple drzim dige da nalaz stvarno dodje za 7 dana i da sve bude ok🤞
Afrodita ima li traga od tvog nalaza?
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Pahuljka jesi bolje?
Miracle2023kakva je situacija kod tebe? Jel se vracao rozi iscjedak?
Evo i kod mene jucer prvi dan bez mucnina skroz, nadam se da su prosle, cak osjecam da mi se energija vraca….
Thinkpurpledrzim dige da nalaz stvarno dodje za 7 dana i da sve bude ok🤞
Afroditaima li traga od tvog nalaza?
Sayuri ni traga ni glasa. Čak sam jučer zvala da vidim zašto je tako pa mi je žena iz Panorame rekla da je već i moja dr pitala što to toliko traje. Kaže jednostavno nekad potraje duže i ne mora značiti da je loše. Ma ono, totalno mi ovi blagdani prolaze u nekoj magli jer me ovo sad stvarno brine.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Pahuljka jesi bolje?
Afroditaima li traga od tvog nalaza?Sayurini traga ni glasa. Čak sam jučer zvala da vidim zašto je tako pa mi je žena iz Panorame rekla da je već i moja dr pitala što to toliko traje. Kaže jednostavno nekad potraje duže i ne mora značiti da je loše. Ma ono, totalno mi ovi blagdani prolaze u nekoj magli jer me ovo sad stvarno brine.
Bas mi je zao sto se gnjavis ovako, pratim tvoju situaciju i bas dugo traje. A ne znaci stvarno da je nesto lose, neko ima vise neko manje te fetalne dnk, ja sam isto u drugoj trudnoci fulala prvi pokusaj pa opet davala krv. Nemoj se brinuti , bice to dobro jedino sto neizvjesnost slomi ali proci ce i to…🤗
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
jel neka od vas radila kombinirani u Splitu? bila sam prošlu srijedu, i rekli su mi da će za tjedan dana nalazi doći valjda na mail adresu koju smo im dali.. malo sam nestrpljiva, inače mi znaju i svi nalazi doći na e-građani, ali ni tamo nema ništa, samo nalazi od tada koji se donose na krv i ultrazvuk ( u okviru kombiniranog), ali ne i onaj konačni nalaz
28.09.'22 🤰🏽
termin 28.06.2023.
Pahuljka jesi bolje?
Afroditaima li traga od tvog nalaza?
Zeno jesil ziva 😎
Sreca pa tebi prolaze ili su vec prosle, a meni se cini da su kod mene dosegle vrhunac, povracam apsolutno sve sto dospije u zeludac, uspjeh je vitamine popit. Nadam se da ce popustit sa 11tom sedmicom. Svaka sedmica nova nada 😂
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Pozdrav svima, nova sam tu i u svemu🙃 evo danas obavila prvi uzv, 5+5, cula otkucaje upravo i sve mi je toliko nestvarno da ne znam sta bi rekla ni napisala🙊…. na nalazu pise pravilna GV sa EO 2.2mm, KČS poz.(+), ŽV 3.1 mm…. da li je to u redu obzirom na tjedan i da li je neka od vas imala slicno i da je sve na kraju bilo uspjesno? Hvala unaprijed i puno srece svima🍀🍀🍀
Book :))
Ja sam bila na UZV kad mi je po zm bilo 5+1 , nisu se culi otkucaji ali vidila se bebica i tada je bila 2 mm
Tako da mislim da je tvoje i vise nego super :)) Zelim ti sretnu i urednu trudnocu ❤️
Btw. Imas li mucnine? Mene ubijaju zadnjih dana (danas sam tocno 6tt) 🤢🤢🤢
Hvala ti puno, nadam se i ja sretnoj i urednoj🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 a i tebi zelim isto… i ja sam kak ti danas 6tt ako se gleda po ZM iako mi je transfer bio 05.12. tak da mi to racunanje nema previse logike🤦🏼♀️…. daaaa, culi su se bas lijepo otkucaji, snazni i glasni i moja je velicine danas bila 2.2mm🙈😂🥰 ja ti za sada nemam nista, kao da ni nisam trudna, nit mucnine, nit bolove, nista… osim kaj mi se puno spava, to da, ali ostalo za sada ne….kaj se mene tice, moze tako i ostati, ali tko zna😄…a kaj su tebi mucnine krenule tek sada i vec napadaju? Konstantno ili? Eee da, i glava me ubija vec 2 dana, ali to pripisujem južinu jer i inace patim a sad mi je jos gore kad nista ne smijem popit protiv glavobolje😞 dode mi da si otkinem glavu jer ne popustaaaa😡
Bas mi je drago zbog tebe 🥰🥰🥰
Ma vec 4-5 dana sigurno sam ajme sa tim mucninama… bas nisam ocekivala da ce se ovako rano pojavit i da ce odma tako intenzivno bit… ludim…🤢🤢
Je, glava i mene ali malo nesto jedva i primjetim… i to je ubiti to od simptoma sta imam..
Imam pregled 02.01 nadam se da ce se tada vec cut otkucaji 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
02.01 je blizu, bit ce to sve super, drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 …. a jesu ti mucnine konstantne ili u odredeno vrijeme na odredene mirise? Nadam se da ce me mucnine zaobici, ne bi imala nista protiv🤞🏻🙏🏻
Ma nisu bas povezane sa mirisima ni sa odredenim vremenom… ubiti jedino kad su 100% to je navecer iza 7 i uzasno mi smeta heets (duvan obicni cak i ne,vj jer sam heets pusila) , za ovo ostalo tokom dana kad se pojavljuju -neman pojma sta su “okidaci”
Uff drzin i ja fige da te zaobidju 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
🧔🏽♂️ 29 👩🏼 27
13.12. ➕
02.01. ❤️
Dolazi nam dečkić 💙
Ja sam danas 8+2, i jutros prvo rigoleto a cjelodnevne mučnine već od 5 tt 🙄 doslovno brojim dan po dan, samo da prođe i da mogu normalno funkcionirati.
Jutros klinci sjede za stolom, čekaju doručak a ja rigam i vičem evo sad će mama 🤣 sreća pa sam uzela godišnji ovaj tjedan, ako ovako nastavi morat ću ga produljiti jer nisam sposobna raditi.
Čitala sam da je vrhunac mučnina baš oko 9 tt, nadam se da je tako i da će ići k smirenju barem, ako ne prestanku...
Cure, kupite vitamin B6 i zdrmajte on se inace daje za mamurluk. Mucnine se smanje ko magijom 😎
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Dobila sam i treći nalaz Panorame - bez rezultata.
Ne znam što da kažem. Dr me uputila da tražim mišljenje dr Hafnera po pitanju amniocinteze pa ćemo vidjeti.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Cure, kad čitam vaše upise kao da sam uljez. Kod mene i dalje nula simptoma ni tegoba. Svakih par dana provjerim stanje baby watcherom jer inače ne bih znala da sam trudna.
.
Trbuščić pomalo raste, jedva čekam da se zaokruži.
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji