Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ena1
    28. Prosinac 2022. 04:16

Helooou
    Sretni blagdani svima koji slave :)
    Po kalendaru sam sad 6+0 i mucnina me satare (bez povracanja-nekad imam osjecaj da bi se spasila da povratim), bas uzasno. Ima li koja od vas kakvo rjesenje? I do kad otprilike su mucnine vama trajale?

🧔🏽‍♂️ 29 👩🏼 27
    13.12. ➕
    02.01. ❤️
    Dolazi nam dečkić 💙

INA 🧸
    28. Prosinac 2022. 06:35

E super, ti si već daleko dogurala.
    Znam ovo za socijalne gin, kod mene je baš užasno situacija pa cijelu trudnoću vodim privatno jer je socijalni prelos i bezobrazan, a nemam drugih opcija

🧔31 👩30 🧒4 👶1

INA 🧸
    28. Prosinac 2022. 06:52

Pahuljka, meni su ti prestale oko 14tog tjedna, Al to ti ništa ne znači, možda ti prestanu i ranije, sigurno će ti bit lakše pred kraj. 
    Ja sam u prvoj trudnoći rekla da zbog mučnina više neću imat djece, to je kao to, a evo me sad treći put trudna 😅
    A to sam rekla i na prvom porodu 😅

🧔31 👩30 🧒4 👶1

MareiKate
    28. Prosinac 2022. 09:06

Obavila ja svoj prvi pregled, sve odgovara tjednima, sve ok, osim klasičnog hematoma koji me prati u svakoj trudnoći 🙄 mislim da se doktorica nećkala da li da me stavi na mirovanje ili ne zbog toga pa mi je prepisala utrogestane i da ponovimo uzv za 2 tjedna da vidi kako se razvija taj hematom...  Danas sam 8+1

Pahuljka
    28. Prosinac 2022. 09:43

INA 🧸

Pahuljka, meni su ti prestale oko 14tog tjedna, Al to ti ništa ne znači, možda ti prestanu i ranije, sigurno će ti bit lakše pred kraj.
    Ja sam u prvoj trudnoći rekla da zbog mučnina više neću imat djece, to je kao to, a evo me sad treći put trudna 😅
    A to sam rekla i na prvom porodu 😅

Hahahaha haj sto si i drugi put, nego do treceg kraljica dogurala 💪🏼💪🏼💪🏼😂 Svaka cast 💪🏼

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

INA 🧸
    28. Prosinac 2022. 11:59

Pahuljka

Hahahaha haj sto si i drugi put, nego do treceg kraljica dogurala 💪🏼💪🏼💪🏼😂 Svaka cast 💪🏼

Ma luđakinja 

🧔31 👩30 🧒4 👶1

SAYuRI
    28. Prosinac 2022. 12:17

Miracle2023

Kod mene danas panika, ujutro nakon velike nuzde, rozi iscjedak 😔 poslije se vise nije ponavljalo, ja vjerujem da je od naprezanja jer me bas ta probava muci.
    Nisam jurila na hitnu, a gin mi sutra radi tek. Bila sam na pregledu prije tj dana i sve je bilo u redu, a za tj dana imam termin za kombinirani. Znam da mi nemaju sto dati jer sam ionako na terapiji duphastonom. Cini mi se imam neku upalu pa stavljam plimycol. Popila sam mg. Muz mi je donio roidakal pa pijem i to. Eto, ne znam sto bi drugo mogla, osim mirovati i nadati se da nije nista strasno. Ali da mi je svejedno, nije. Bas sam zabrinuta 😞

Jesi li sigurna da nije mali hemeroid pukao od naprezanja od nuzde?

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

MareiKate
    28. Prosinac 2022. 12:22

Miracle2023

Kod mene danas panika, ujutro nakon velike nuzde, rozi iscjedak 😔 poslije se vise nije ponavljalo, ja vjerujem da je od naprezanja jer me bas ta probava muci.
    Nisam jurila na hitnu, a gin mi sutra radi tek. Bila sam na pregledu prije tj dana i sve je bilo u redu, a za tj dana imam termin za kombinirani. Znam da mi nemaju sto dati jer sam ionako na terapiji duphastonom. Cini mi se imam neku upalu pa stavljam plimycol. Popila sam mg. Muz mi je donio roidakal pa pijem i to. Eto, ne znam sto bi drugo mogla, osim mirovati i nadati se da nije nista strasno. Ali da mi je svejedno, nije. Bas sam zabrinuta 😞

Budi smirena, vjerojatno je od naprezanja. Meni se to jednom desilo u prvoj trudnoći. Imala sam hematom i smeđi iscjedak i mirovala sam i sve se smirilo i onda jedan dan nakon naprezanja na WC-u roza krv. Nikad se nije ponovilo i sve je bilo ok. Bitno da je bilo samo tada i da se ne ponavlja.

Pahuljka
    28. Prosinac 2022. 13:01

Miracle2023

Da desilo se i meni, u danima kad sam smedjarila jedno jutro isto svijetlo roze iscjedak, i moram priznat da je to zadnje od smedjarenja sto je bilo. Poslije toga je onako blago blago zuckasto/bež al ni blizu smedjeg. Vjerujem da je to ili zadnja zilica pukla ili hematom do iscurio usljed naprezanja. U svakom slucaju miruj, evo kod mene bez ikakve terapije nakon 5 dana intenzivnog curenja, bukv kad sjednem na solju vidjela sam kako kapa smedje, do toga da nema vise nista osim tog bežkastog. Samo mirovanje i pozitivan stav, sve dok nema bolova oke je, bar moj doktor tako misli 💪🏼

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Vanilla Diva
    28. Prosinac 2022. 13:35

Meni krenule mučnine baš jako. Ujutro kad ustanem mi baš bude slabo i vrtiglavica i neki loš osjećaj kao da ću se skljokati (imala sam temperaturu prije 2 dana pa sam možda i iscepljena).. kako se vi nosite s tim? S mučninama i jel možete normalno funkcionirati? Meni je nezamislivo ići na posao trenutno...

Curka 🎀🎂 19.08.23.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.