Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    27. Prosinac 2022. 17:42

Ne piše mi još ništa, samo današnji dan registracije, ja sam vadila krv u četvrtak, moguće da još nisu zaprimili 😏

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

INA 🧸
    27. Prosinac 2022. 17:59

Afrodita06

Mislim da kod njih piše da test ne može prikazati rezultate u slučaju "nestajućeg blizanca". Koji tt ti je sada? Možda drugo srce još prokuca do slijedećeg uzv

E da, to sam i ja čula. Jel zna netko zašto je to tako?
    Bilo mi je 6+3 na pregledu prošli tjedan, sutra idem ponovo pa ćemo vidjet. Do kad srce "mora" prokucati?

🧔31 👩30 🧒4 👶1

Pahuljka
    27. Prosinac 2022. 18:33

Kapa dole svima vama koji uspijevate sve izgurat s jos jedno ili dvoje djece, na to sve posao, mucnine, posao po kuci a na kraju i odgoj te iste djece, jer ne staje sve do poroda 👍 
    Ja imam osjecaj da sam vec uzgubila tlo pod nogama zbog mucnina, bukvalno zivot mi je promijenilo, da imam strah izac do supermarketa da slucajno ne bi gdje rigala sa strane 😂 Da ne pricam da se s prijateljima ne vidjamo vec mjesec (izuzetak neki dan kad smo ih neocekivano primili kad sam se molila da niko ne skonta), da izlazak do grada isto toliko nije moguc. Znam da ce proc kad tad, tjesim se, ali da mi fale stare navike, moja energija, i da ne stajem po cijeli dan, ooo daaaa itekako 😂 
    Zato svaka cast jos jednom 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Afrodita06
    27. Prosinac 2022. 18:39

INA 🧸

Afrodita06

Mislim da kod njih piše da test ne može prikazati rezultate u slučaju "nestajućeg blizanca". Koji tt ti je sada? Možda drugo srce još prokuca do slijedećeg uzv

Bilo mi je 6+3 na pregledu prošli tjedan, sutra idem ponovo pa ćemo vidjet. Do kad srce "mora" prokucati?

Mislim da to procjeni doktor. Za neki čekaju do 8.tjedna, neki do 9. (mislim na ono 8+x). Kod nas su na 6+3 bila već oba. Držim fige da sve bude ok 🤞

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

Afrodita06
    27. Prosinac 2022. 18:41

INA 🧸

Afrodita06

Koliko sam čitala (ako se dobro sjećam) mislim da ima nekakve veze da u majčinoj krvi ima i nekih stanica tog "nestajućeg blizanca" pa da ne mogu razaznati što je od bebe koja je prisutna a što od bebe koja je "nestala"

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓

afrodita060606@gmail.com

INA 🧸
    27. Prosinac 2022. 19:35

Pahuljka

Kapa dole svima vama koji uspijevate sve izgurat s jos jedno ili dvoje djece, na to sve posao, mucnine, posao po kuci a na kraju i odgoj te iste djece, jer ne staje sve do poroda 👍
    Ja imam osjecaj da sam vec uzgubila tlo pod nogama zbog mucnina, bukvalno zivot mi je promijenilo, da imam strah izac do supermarketa da slucajno ne bi gdje rigala sa strane 😂 Da ne pricam da se s prijateljima ne vidjamo vec mjesec (izuzetak neki dan kad smo ih neocekivano primili kad sam se molila da niko ne skonta), da izlazak do grada isto toliko nije moguc. Znam da ce proc kad tad, tjesim se, ali da mi fale stare navike, moja energija, i da ne stajem po cijeli dan, ooo daaaa itekako 😂

Znam kako ti je, Al sa svakom trudnoćom je sve lakše jer jasnije percipiras radi koga trpiš😅 
    Ja sam umirala od mučnina u svim trudnoćama prva tri mjeseca, ali u prvoj mi je bilo najgore jer svi glorificiraju trudnocu, a meni je bilo prelose i nisam to tako zamišljala.  Nadam se da će ti uskoro proci

🧔31 👩30 🧒4 👶1

INA 🧸
    27. Prosinac 2022. 19:37

Afrodita06

Mislim da to procjeni doktor. Za neki čekaju do 8.tjedna, neki do 9. (mislim na ono 8+x). Kod nas su na 6+3 bila već oba. Držim fige da sve bude ok 🤞

Kolko si ti sad trudna? Jel ideš češće na preglede?

🧔31 👩30 🧒4 👶1

Afrodita06
    27. Prosinac 2022. 19:44

INA 🧸

Afrodita06

Kolko si ti sad trudna? Jel ideš češće na preglede?

Sada sam 14+3. Moj soc.gin. me naručuje na preglede kao i druge trudnice s jednim djetetom. Čitala sam da bi u pravilu trebala ići češće ali eto kod nje ne idem. Doduše išla sam privatno zbog mini anomaly scan i krvi za Panoramu pa mi svaki put napravi kratki uzv prije vađenja krvi (i daj kratki traje duže od onog što imam kod soc gin) tako da što se pregleda tiče mislim da sam tu sada pokrivena. A kod nas u Slavoniji je u današnje vrijeme dosta teško naći slobodnog soc.gin pa sad baš nemam neke opcije za mijenjanje.

02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1

afrodita060606@gmail.com

Pahuljka
    27. Prosinac 2022. 20:18

INA 🧸

Pahuljka

Znam kako ti je, Al sa svakom trudnoćom je sve lakše jer jasnije percipiras radi koga trpiš😅
    Ja sam umirala od mučnina u svim trudnoćama prva tri mjeseca, ali u prvoj mi je bilo najgore jer svi glorificiraju trudnocu, a meni je bilo prelose i nisam to tako zamišljala. Nadam se da će ti uskoro proci

Zamisljala jesam, al bas ovako, ni u snu 😂😂😂 
    Sto kaze moj muz da sam ja znao da ce ti tako tesko past…pa usuti, ne usudi se dalje 😂 Kada su kod tebe popustile ? Krajem prvog trimestra ili nakon ulaska u drugi. Mi planiramo u januaru u Bosnu da saopstimo porodici, a tad cu tek biti 12ta sedmica otprilike… Karte kupljene, pa sad, valjda nece propast i valjda uspijem doletjeti 😂

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Pearlbeauty32
    27. Prosinac 2022. 23:35

Pozdrav svima,

Citam vas vec neko vrijeme pa napokon da se i aktivno pridruzim..14+5 :)
    Kome se obratiti za wapp grupu?
    Unaprijed hvala :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.