Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pahuljka
    28. Prosinac 2022. 13:39

Sto nisam nigdje procitala da jogobela sjeda na mucninu samo tako 😂 Bas me nekako neocekivano razgalila, ma dusu mi je rashladila 😂 Vjerovatno cu se pokajat i trcat na wc uskoro, ali evo nek ostane zabiljezeno kao najuskusnija “hrana” zadnje dvije sedmice. Sva cula su mi uzivala 😂 
    Thinkpurple i moj narucuje na svakih 4-5, zavisi od slobodnog termina, i ukoliko je sve bilo ok na prethodnom terminu. A poslije cak i ne radi uzv, samo ne znam tacno od koje sedmice (valjda kad se sve moze vidjet i utvrditi da je ok) nego samo otkucaji, nalaz krvi eventualno, pritisak i tako to. 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Mia2023
    28. Prosinac 2022. 13:45

I meni bilo prije par dana roskasto, baš nakon velike nužde. Nije se kasnije ponovilo srećom. Ja imam i hematom pa ne znam jel i to nešto pridonijelo. 
    A mučnine imam konstantno, s time da su mi najizraženije ujutro i navečer. Ne povraćam, ali tu je 😅 Pogotovo ako pojedem nešto slatko ili popijem sok, odmah požalim. Najviše mi slana hrana paše i duže me drži sitom jer sam staaaalno gladna. Mislim da ću natući 100 kila ako ovako nastavim 😂

Meni pregled idući tjedan, u utorak. Ne mogu dočekati. 🤗 Nadam se da će mi reći da hematoma više nema 🤞Ovo mirovanje me ubilo od dosade. Sve božićne filmove sam ispregledala 🤦

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Mia2023
    28. Prosinac 2022. 14:45

E da, danas i jučer sam puuuno manje napuhnuta nego prije. Trbuh mi je bas bio kao da sam trudna već mjesecima, jedva sam ga sakrivala i to od samog početka. Nadam se da je to ok i da se tijelo prilagodilo na silne hormone 🤷

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️

Mia2023
    28. Prosinac 2022. 16:22

thinkpurple

Mia ja sam bila najnapuhnutija ikad izmedu 8 i 10 tt. Onda se ispuhalo i sad krajem 11tt iskocilo opet 🙈 ugl presla sam na trudnicke tajice, obicne hlace i trenirke.vise ne dolaze u obzir.
    Evo slika od jucer na 12+0.
    https://ibb.co/F5fX6sT

Znaci mogu ocekivati da ce se opet vratiti 😂
    Meni je najgore bilo zadnja dva tjedna, bas ogroooman. Sad je kao da sam se bolje najela 😅 A valjda je sve to normalno. Stalno neko razmisljanje i preispitivanje, zasto mi je tako a onda kad prestane, zasto mi vise nije hahha.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️

• Nikky0407
    28. Prosinac 2022. 17:43

Pozdrav svima, nova sam tu i u svemu🙃 evo danas obavila prvi uzv, 5+5, cula otkucaje upravo i sve mi je toliko nestvarno da ne znam sta bi rekla ni napisala🙊.... na nalazu pise pravilna GV sa EO 2.2mm, KČS poz.(+), ŽV 3.1 mm.... da li je to u redu obzirom na tjedan i da li je neka od vas imala slicno i da je sve na kraju bilo uspjesno? Hvala unaprijed i puno srece svima🍀🍀🍀

• ena1
    28. Prosinac 2022. 20:05

Nikky0407

Pozdrav svima, nova sam tu i u svemu🙃 evo danas obavila prvi uzv, 5+5, cula otkucaje upravo i sve mi je toliko nestvarno da ne znam sta bi rekla ni napisala🙊…. na nalazu pise pravilna GV sa EO 2.2mm, KČS poz.(+), ŽV 3.1 mm…. da li je to u redu obzirom na tjedan i da li je neka od vas imala slicno i da je sve na kraju bilo uspjesno? Hvala unaprijed i puno srece svima🍀🍀🍀

Book :)) 
    Ja sam bila na UZV kad mi je po zm bilo 5+1 , nisu se culi otkucaji ali vidila se bebica i tada je bila 2 mm 
    Tako da mislim da je tvoje i vise nego super :)) Zelim ti sretnu i urednu trudnocu ❤️
    Btw. Imas li mucnine? Mene ubijaju zadnjih dana (danas sam tocno 6tt) 🤢🤢🤢

🧔🏽‍♂️ 29 👩🏼 27
    13.12. ➕
    02.01. ❤️
    Dolazi nam dečkić 💙

• gluglu
    28. Prosinac 2022. 20:48

Ja imam i mucnine i evo bolove u donjem  stomaku ,svaki dan mi je drugacije jedan dan sam samo pospana, drugi dan mucnine 🤢 .8+3 tt

Preporuceno mi je mirovanje zbog hematoma veličine 3mm i na terapiji duphastona sam . Malo sam zabrinuta jer cim imam bilo kakvu aktivnost dužu od pola sata počinje bol u stomaku.
    Prvu trudnocu mi je bila savrsena, nikakve mucnine, bolovi, zato sad sve osluškujem.. 
    Da li je neko primetio da kad se popije duphaston pojave se grčevi u stomaku i gasovi 🙈 Pozz cure

• Nikky0407
    28. Prosinac 2022. 23:28

ena1

Nikky0407

Pozdrav svima, nova sam tu i u svemu🙃 evo danas obavila prvi uzv, 5+5, cula otkucaje upravo i sve mi je toliko nestvarno da ne znam sta bi rekla ni napisala🙊…. na nalazu pise pravilna GV sa EO 2.2mm, KČS poz.(+), ŽV 3.1 mm…. da li je to u redu obzirom na tjedan i da li je neka od vas imala slicno i da je sve na kraju bilo uspjesno? Hvala unaprijed i puno srece svima🍀🍀🍀

Ja sam bila na UZV kad mi je po zm bilo 5+1 , nisu se culi otkucaji ali vidila se bebica i tada je bila 2 mm
    Tako da mislim da je tvoje i vise nego super :)) Zelim ti sretnu i urednu trudnocu ❤️

Hvala ti puno, nadam se i ja sretnoj i urednoj🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 a i tebi zelim isto... i ja sam kak ti danas 6tt ako se gleda po ZM iako mi je transfer bio 05.12. tak da mi to  racunanje nema previse logike🤦🏼‍♀️.... daaaa, culi su se bas lijepo otkucaji, snazni i glasni i moja je velicine danas bila 2.2mm🙈😂🥰 ja ti za sada nemam nista, kao da ni nisam trudna, nit mucnine, nit bolove, nista... osim kaj mi se puno spava, to da, ali ostalo za sada ne....kaj se mene tice, moze tako i ostati, ali tko zna😄...a kaj su tebi mucnine krenule tek sada i vec napadaju? Konstantno ili? Eee da, i glava me ubija vec 2 dana, ali to pripisujem južinu jer i inace patim a sad mi je jos gore kad nista ne smijem popit protiv glavobolje😞 dode mi da si otkinem glavu jer ne popustaaaa😡

• ena1
    29. Prosinac 2022. 01:18

Nikky0407

ena1

Nikky0407

Hvala ti puno, nadam se i ja sretnoj i urednoj🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 a i tebi zelim isto… i ja sam kak ti danas 6tt ako se gleda po ZM iako mi je transfer bio 05.12. tak da mi to racunanje nema previse logike🤦🏼‍♀️…. daaaa, culi su se bas lijepo otkucaji, snazni i glasni i moja je velicine danas bila 2.2mm🙈😂🥰 ja ti za sada nemam nista, kao da ni nisam trudna, nit mucnine, nit bolove, nista… osim kaj mi se puno spava, to da, ali ostalo za sada ne….kaj se mene tice, moze tako i ostati, ali tko zna😄…a kaj su tebi mucnine krenule tek sada i vec napadaju? Konstantno ili? Eee da, i glava me ubija vec 2 dana, ali to pripisujem južinu jer i inace patim a sad mi je jos gore kad nista ne smijem popit protiv glavobolje😞 dode mi da si otkinem glavu jer ne popustaaaa😡

Bas mi je drago zbog tebe 🥰🥰🥰
    Ma vec 4-5 dana sigurno sam ajme sa tim mucninama… bas nisam ocekivala da ce se ovako rano pojavit i da ce odma tako intenzivno bit… ludim…🤢🤢
    Je, glava i mene ali malo nesto jedva i primjetim… i to je ubiti to od simptoma sta imam..
    Imam pregled 02.01 nadam se da ce se tada vec cut otkucaji 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

🧔🏽‍♂️ 29 👩🏼 27
    13.12. ➕
    02.01. ❤️
    Dolazi nam dečkić 💙

• Nikky0407
    29. Prosinac 2022. 09:53

ena1

Nikky0407

ena1

Nikky0407

Hvala ti puno, nadam se i ja sretnoj i urednoj🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 a i tebi zelim isto… i ja sam kak ti danas 6tt ako se gleda po ZM iako mi je transfer bio 05.12. tak da mi to racunanje nema previse logike🤦🏼‍♀️…. daaaa, culi su se bas lijepo otkucaji, snazni i glasni i moja je velicine danas bila 2.2mm🙈😂🥰 ja ti za sada nemam nista, kao da ni nisam trudna, nit mucnine, nit bolove, nista… osim kaj mi se puno spava, to da, ali ostalo za sada ne….kaj se mene tice, moze tako i ostati, ali tko zna😄…a kaj su tebi mucnine krenule tek sada i vec napadaju? Konstantno ili? Eee da, i glava me ubija vec 2 dana, ali to pripisujem južinu jer i inace patim a sad mi je jos gore kad nista ne smijem popit protiv glavobolje😞 dode mi da si otkinem glavu jer ne popustaaaa😡

Bas mi je drago zbog tebe 🥰🥰🥰
    Ma vec 4-5 dana sigurno sam ajme sa tim mucninama… bas nisam ocekivala da ce se ovako rano pojavit i da ce odma tako intenzivno bit… ludim…🤢🤢
    Je, glava i mene ali malo nesto jedva i primjetim… i to je ubiti to od simptoma sta imam..
    Imam pregled 02.01 nadam se da ce se tada vec cut otkucaji 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

02.01 je blizu, bit ce to sve super, drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 .... a jesu ti mucnine konstantne ili u odredeno vrijeme na odredene mirise? Nadam se da ce me mucnine zaobici, ne bi imala nista protiv🤞🏻🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.