Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    27. Prosinac 2022. 12:19

melani32

MareiKate koliko su ti stara dječica? I ja čekam treće, danas sam 14+4 i stiže nam curica, imam dva dečka, 3 godine i 5 mjeseci i maleni 10 mjeseci. Kaos je i kod nas stalno. Kako planiraš s nošenjem bebe? Mene dosta presjeca kad ga nosim i ne znam kako ću za dalje jako me to muči on još ne hoda a mene strah puno ga nositi.

Starija će vrlo brzo napuniti 4 godine, a mlađi je malo preko godinu i pol.
    Njega nosim često, stvarno je težak ali je non stop bolestan i nervozan i nemam druge. Nemam nikog blizu da mi pomogne. Može mi mama doći na par dana ali što mi to znači par dana...
    Ja sam u obje prethodne trudnoće imala hematom. Prvu trudnoću sam strogo mirovala, drugu nisam mogla jer sam imala nju, iako je isto bila preporuka mirovanje, ali ne strogo. Sad nisam ni zurila na pregled jer mirovati ne mogu pa bolje da ni ne znam ako trebam mirovati 🤣
    Mislim da je kod podizanja bitno paziti koje mišiće koristiš, to može dosta pomoći, da ne dižeš iz trbuha...

Lemon
    27. Prosinac 2022. 13:21

Afrodita06

Meni je ovaj prenatalni test Panorama napravio takav stres da je to strašno. Čisto da pojasnim. 15.12. sam treći put vadila krv za Panoramu jer je u prošla dva nalaza svaki put bilo bez rezultata zbog niske fetalne frakcije. Nakon toliko pokušaja nema toga što vam ne padne na pamet.
    Jedino pozitivno što sam uspjela je naći kako se registrirati na njihovu stranicu gdje su mi dostupni moji nalazi pa sam tako danas uspjela vidjeti da je moj uzorak još u obradi i da su ga ustvari dobili tek 20.12. malo me to kao smirilo ali samo malo. Sad će mi zanimacija osim refresha maila biti njihova stranica.

Možeš podijeliti link gdje si se uspjela registrirati? Ja isto čekam pa čisto da vidim kada će im uzorak stići. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

andjelina23
    27. Prosinac 2022. 13:48

Evo i ja se prijavljujem 🥰 termin 21.6.
    Treća beba 🙉
    Ima li neka da će roditi u Splitskom rodilištu? 🙉

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

INA 🧸
    27. Prosinac 2022. 14:00

Evo da se i ja javim s pregleda. Doktor je vidio dvije bebe, ali za sada samo jednoj kuća srce. Ja sam u šoku, jer imam već dva sina doma pa me strah kako ću sa još dvoje, ali vidjet ćemo kako će se sve ovo još odigrati :)
    Inače, cure koje imaju više djece i strah vas je radi dizanja; ja mislim da možeš sve dok osjećaš da možeš, pa tako i dizati njihovih 10,15kila. 
    Meni najteže padaju mučnine pa se zbog toga ne mogu igrati s njima i posvetit im se kao kad je sve ok, a znam da je sad zadnje vrijeme kad se možemo igrati prije nego dođe nova beba.

Znate li može li se panorama raditi i kada jedan od blizanaca "ode"? 

🧔31 👩30 🧒4 👶1

Afrodita06
    27. Prosinac 2022. 14:54

Lemon

Afrodita06

Meni je ovaj prenatalni test Panorama napravio takav stres da je to strašno. Čisto da pojasnim. 15.12. sam treći put vadila krv za Panoramu jer je u prošla dva nalaza svaki put bilo bez rezultata zbog niske fetalne frakcije. Nakon toliko pokušaja nema toga što vam ne padne na pamet.
    Jedino pozitivno što sam uspjela je naći kako se registrirati na njihovu stranicu gdje su mi dostupni moji nalazi pa sam tako danas uspjela vidjeti da je moj uzorak još u obradi i da su ga ustvari dobili tek 20.12. malo me to kao smirilo ali samo malo. Sad će mi zanimacija osim refresha maila biti njihova stranica.

Možeš podijeliti link gdje si se uspjela registrirati? Ja isto čekam pa čisto da vidim kada će im uzorak stići.

https://my.natera.com/
    Tu se registriraš i traži te broj kit-a, njega imaš u mailu kojeg si dobila od Seqventie kad si izvadila krv. Meni je to drugi prilog u mailu, gdje pišu svi oni tvoji podatci, koji paket si uzela i tako to. Meni piše s desne strane u velikoj kućici ispod Odgovorni liječnik.

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

Afrodita06
    27. Prosinac 2022. 15:07

INA 🧸

Evo da se i ja javim s pregleda. Doktor je vidio dvije bebe, ali za sada samo jednoj kuća srce. Ja sam u šoku, jer imam već dva sina doma pa me strah kako ću sa još dvoje, ali vidjet ćemo kako će se sve ovo još odigrati :)
    Inače, cure koje imaju više djece i strah vas je radi dizanja; ja mislim da možeš sve dok osjećaš da možeš, pa tako i dizati njihovih 10,15kila.
    Meni najteže padaju mučnine pa se zbog toga ne mogu igrati s njima i posvetit im se kao kad je sve ok, a znam da je sad zadnje vrijeme kad se možemo igrati prije nego dođe nova beba.

Znate li može li se panorama raditi i kada jedan od blizanaca "ode"?

Mislim da kod njih piše da test ne može prikazati rezultate u slučaju "nestajućeg blizanca". Koji tt ti je sada? Možda drugo srce još prokuca do slijedećeg uzv 

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓

afrodita060606@gmail.com

• limeta96
    27. Prosinac 2022. 15:10

andjelina23

Evo i ja se prijavljujem 🥰 termin 21.6.
    Treća beba 🙉
    Ima li neka da će roditi u Splitskom rodilištu? 🙉

Cestitam :) zelim ti mirnu i urednu trudnocu :)
    Ja cu, meni je 28.6 termin🥰

28.09.'22 🤰🏽
    termin 28.06.2023.

SAYuRI
    27. Prosinac 2022. 15:15

Vezano za dizanje djece meni je ginica rekla da mogu dizati za sada nemam bas nikakva ogranicenja, a za kasnije cemo se snalaziti, sreca prohodala pa je lakse, a tu je i stariji sin od 9 godina koji dosta pomogne 💪 A kuca je ko da je bomba pala, ali mene ni muza to ne tangira, znamo sta su nam prioriteti, igracke svuda, ves je cist ali samo onako bacen na krevet pa se mapravilo malo brdo od odjece pa nek svak sebi izvoli naci sta mu treba 😜😂 Meni uredna i blistava kuca sa dvoje djece nije normalna situacija , pogotovo sa troje, tu neko ima opasnih OKP problema 😂 
    Thinkpurple dokle si sa prenatalnim testom, nisam uhvatila jesi dala krv?

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Lemon
    27. Prosinac 2022. 15:20

Afrodita06

Lemon

Afrodita06

Tu se registriraš i traži te broj kit-a, njega imaš u mailu kojeg si dobila od Seqventie kad si izvadila krv. Meni je to drugi prilog u mailu, gdje pišu svi oni tvoji podatci, koji paket si uzela i tako to. Meni piše s desne strane u velikoj kućici ispod Odgovorni liječnik.

Ok hvala, registrirala sam se, sad ostaje čekanje, iako rekla mi je sestra da im je zakonski rok za dostavu nalaza 14 dana, ukupno i sa vikendima

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Afrodita06
    27. Prosinac 2022. 15:52

Lemon

Afrodita06

Lemon

Afrodita06

Ok hvala, registrirala sam se, sad ostaje čekanje, iako rekla mi je sestra da im je zakonski rok za dostavu nalaza 14 dana, ukupno i sa vikendima

A što ti piše kada je uzorak zaprimljen? Meni stoji 20.12.

02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1

afrodita060606@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.