🌲 Sretan Bozic curee, da ga provedete u zdravlju i sreci sa svojim bebicama i najmilijim 🎁🌲🥰🎊
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Drage žene Sretan i blagoslovljen Božić vama i vašim porodicama ❤️🎄🎄🎊
Bok svima! Nova sam, upeavo se registrirala. 5+2 sam trenutno, saznali smo ovaj tjedan. U cetvrtak imam prvi pregled. Sretan Bozic svima i nadam se da ga provodite lijepo i mirno a ne kao ja u krevetu s temperaturom. Jako sam zabrinuta, nadam se da je samo prehlada ali popila sam lupocet 2 puta kad mi je temp bila 38°. Jako smo se rzveselili bozicnom poklonu, sad sva strepim da sve bude ok! 🙈🎄🎄🎄
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Sretan Božić, želim nam svima uredne trudnoće, zdrave smotuljke i što manje briga 🌠✨️
.
Pahuljka mene je isto prekjučer uhvatilo smeđarenje, nakon intenzivnog dugotrajnog povraćanja, pa pretpostavljam od napora...smirilo se kasnije, jucer sam jos smedjarila, danas je ok..nije ugodno, svakako..
Nadam se da si ti bolje 🍀
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Sretan Božić, želim nam svima uredne trudnoće, zdrave smotuljke i što manje briga 🌠✨️
.
Pahuljka mene je isto prekjučer uhvatilo smeđarenje, nakon intenzivnog dugotrajnog povraćanja, pa pretpostavljam od napora…smirilo se kasnije, jucer sam jos smedjarila, danas je ok..nije ugodno, svakako..
Nadam se da si ti bolje 🍀
Drago mi je da se kod tebe smirilo 🤞🏼
Kod mene na intervale, par sati nema nista na vesu, a onda odjednom neka fleka, i na toalet papiru primijetim neke skroz male zilice, od po par milimetara. Ubija me psihicki ali fizicki nemam nikakvih bolova, pa me to drzi za sad…
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Sretan i blagoslovljen Božić svima 🎄
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Srecan Bozic curama koje slave, sreću zdravlje i mir da donese današnji dan u vase kuće.
Vidim da nisam jedina sto se tice smedjarenja.
Nakon 4 divna dana bez ičega jutros i danas popodne po jedna dve zilice, smedjkasto .
Hematom znam da imam mirujem intenzivno cak i jedem u krevetu a ne za stolom.
Nadam se da ce vec jednom prestati.
Od simptoma blago zatezanje u donjem dijelu stomaka kratkotrajno i povremeno mučnina. Sve ostalo ok. E da grudi su mi wau😇
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Žene drage,
Sretan i blagoslovljen Božić želimo od ❤️ Vama i Vašim obiteljima te da ovi naši smotuljci budu zdravi i lijepo rastu u maminim bušama!
Nadam se još samo da će i moja Panorama biti uredna na kraju jer me to čekanje sada već psihički polako ubija. Velike nade polažem u uredan mini anomaly scan i uredne veličine i protoke beba.
Sretno svima a trenutno najviše vama s mučninama u ovo vrijeme obilato mirisima hrane.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Sretan i blagoslovljen Božić i od mene
Nove cure dobrodošle ❤
Ja sam tu nisam u wapp grupi ali nikako se javiti...čitam vas i pratim, imam 27.pregled i malo me strah jer još uvijek nemam nekih simptoma...za baby watcher mi je još rano jer još ne uspijevam naći otkucaje, nadam se da će sve biti ok prekosutra...🙂
Srecan Bozic curama koje slave, sreću zdravlje i mir da donese današnji dan u vase kuće.
Vidim da nisam jedina sto se tice smedjarenja.
Nakon 4 divna dana bez ičega jutros i danas popodne po jedna dve zilice, smedjkasto .
Hematom znam da imam mirujem intenzivno cak i jedem u krevetu a ne za stolom.
Nadam se da ce vec jednom prestati.
Od simptoma blago zatezanje u donjem dijelu stomaka kratkotrajno i povremeno mučnina. Sve ostalo ok. E da grudi su mi wau😇
Nisi jedina Takice, ima nas jos s mukom zvanom smedjarenje. 😬 Moja doktorica iz klinike misli da je chorialni hematom izmedju dvije vrecice kako sam skontala i odvajanjem ploda od te jedne nastaje to curenje, njeno misljenje. Dok moj ginekolog ne vidi to i on smatra da je to normalno usljed pucanja zilica. Pa sad… Jel ti imas neku terapiju obzirom da ti je potvrdjen hematom ?
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji