Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sisy
    14. Prosinac 2022. 08:21

milica94

sisy

Hvala vam cure na savjetima, vidjet cu kako se budem osjecala i pratit cu plodne dane, do sada sam poznavala svoj ciklus i stvarno sam osjećala ovulaciju, a sada nakon ovoga ne znam sta me čeka niti kada će nastupiti. Nadam se skorom uspjehu, aBd.

Draga Sisy, da te malo obeshrabrim. I ja sam imala biohemisku trudnocu, i odmah nakon nje, suprug i ja smo radili ponovo na tome, i evo me sada, skoro 8tt, znaci,trudnoca odmah nakon te biohemiske. Tako da ne brini,desice se, samo imajte vjere. I srecno! ☺️

Hvala ti puno, sve vi sa sličnom situacijom i uspjehom u konačnici me toliko razveselite i ohrabrite. Nadam se čvrsto da ce i nama uskoro doći opet jedan plusić

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

MareiKate
    14. Prosinac 2022. 09:32

thinkpurple

Jutro!
    Meni je toliko lose vec par dana da jedva zivim 😵‍💫
    Bas mi je muka i bez povracanja, vrtoglavice, slabost, crno pred ocima… tlak mi je niski… a nemrem nis jest… jede mi se samo slatko a od tog me trbuh boli. Uzas… jedva cekam 2.tromjesjecje i nalet energije… jos uvijek mi je nevjerojatno kako nista od toga nisam imala u 1.trudnoci, ovo mi je sve novo, ko da sam prvi put trudna.
    Kako ste vi?

Ja sam danas 6+1, moram jesti po cijele dane inače mi je muka. Najgore mi je navečer i ujutro kad se ustanem pa dok nešto ne pojedem. Umor ne osjetim, umorna sam i inače od dvoje malaca 😅 osjetim velik manjak koncentracije, na poslu i doma. Zaboravljam, gubim, ispadaju mi stvari.... Pokušavam se sjetiti kada mi je u prošloj trudnoći prešlo iz ove cjelodnevne muke u povraćanje, iako znam da ne mora biti isti kao, ali pošto sam u obje trudnoće dosta povraćala nekako mislim da me ni sad neće obići 😬

• ružica
    14. Prosinac 2022. 09:40

Cure, stigao nalaz Panorame. Sve piše low risk to je valjda ok? 
    Stiže još jedan decko😃.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Lady8
    14. Prosinac 2022. 10:09

Thinkpurple isto mi je bilo :( ali evo stiglo je punooo energije 😍 i mucnine su skroz prosle
    Ružica Cestitam 😍 super nalaz
    Cestitam novim curama i zelim vam mirnu i školsku trudnocu!

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

June7
    14. Prosinac 2022. 10:33

Ružice Super! Čestitam! 
    Koliko si čekala nalaz Panorame?

1. IVF 06/22 - ovaleap,cetrotide,ovitrelle - 3 🐧
    FET 07/22 1 🐧 - bhcg 0
    FET 10/22 - stimulirani 1 🐧 1.B 11dpt 580 2.B 13dpt 1460 》 uzv 6+1 ❤

Karamela22
    14. Prosinac 2022. 10:59

Čestitam na dobrim nalazima Panorame 😍 u kojem tjednu si radila Ružice

Jedno pitanje za sve trudnice, kad ste rekle poslodavcima ako radite? I do kad mislite raditi?
    Ne radim fizički naporan posao ali je jako stresan. Uopće nisam pametna šta da radim. 

• ružica
    14. Prosinac 2022. 11:03

Radila sam 12+3, moja gin mi je rekla da je tad najbolje, ne ranije. Prosli ponedjeljak popodne sam vadila krv, znači danas je 7 radni dan, s vkendom 9 dan.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• ružica
    14. Prosinac 2022. 11:04

Što se tiče rada, ja ni sama ne tnam što bi. Prvu trudnoću sam jedva čekala na bolovanje, a sad ni sama ne znam. Mislim da cu ipak od nove godine na bolovanje. 

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

Luna1406
    14. Prosinac 2022. 11:17

ružica

Cure, stigao nalaz Panorame. Sve piše low risk to je valjda ok?
    Stiže još jedan decko😃.

Četitam, sve jako lijepe vijesti!
    Što se tiće poslodavca, ja sam najavila već da sredinom ožujka prestajem raditi.
    Mi smo danas bili na pregledu, lijepo napredujemo, jako se sve lijepo danas vidjelo, dečko se ritao, istezao, baš lijep ultrazvuk. Službeno smo ušli u 15. tjedan. Sljedeći pregled nam je za 3 tjedna 04.01. 🥰

jen_dva
    14. Prosinac 2022. 11:32

Ruzice cestitke na dobrim nalazima! 

Karmela22 Ja radim uredski posao i uglavnom od doma, nisam jos nista govorila, sutra mi je mini anomaly pregled i vadenje Panorame, pa sam mislila kad i ako to dobro prode sve obavijestit na poslu. Neki plan mi je ako sve bude ok prestat radit krajem 3.mjeseca

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.