Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Iva2
    12. Prosinac 2022. 18:12

Drage moje, ja sam danas imala smedje krvarenje. Isla sam kod ginekologa, vidi gestacijsku i zumanjcanu vrecicu, ali ne i plod. Kaze da je zo normalno za ove tjedne, al ja sam izvan sebe zbog tog krvarenja i uzasno se bojim. 

MareiKate
    12. Prosinac 2022. 18:44

Iva2

Drage moje, ja sam danas imala smedje krvarenje. Isla sam kod ginekologa, vidi gestacijsku i zumanjcanu vrecicu, ali ne i plod. Kaze da je zo normalno za ove tjedne, al ja sam izvan sebe zbog tog krvarenja i uzasno se bojim

Bitno je da si bila kod dr, i ako imaš povjerenja u njega umiri se. Već sam pisala da sam u svakoj trudnoći do sad smeđarila, ovo mi je 4ta trudnoća. Prva je završila spontanim u 6tt. Nakon toga dvoje djece iako kažem, smeđarila dosta dugo i nisam očekivala dobre ishode. Danas sam 5+6 i nisam bila još kod dr, upravo zato jer je prerano i znam da je sve li la. Ići ću dr kad budem 8tt. Ovog puta sam smedarila u 4 tt i nekim čudom je stalo. 
    Imam kćer od 4 godine i sina 1,5 god i ne govorim im ništa. Ona bi se radovala ja mislim ali ne želim da se izbrblja. Ima vremena. Ne želim još nikome govoriti. Treće mi je i iskreno neda mi se slušati: opet, pa kako, pa jeste planirali... 😂

• ružica
    12. Prosinac 2022. 18:55

MareiKate, evo mene zanima pa ako mi mozes reci. Je li ti bilo lakse kada si dobila drugo dijete, u smislu ave vec poznato itd.
    Meni je bas bilo stresno s prvim, sve novo, mali stalno plače.. evo bas me zanima iskustvo nekog tko ih ima dvoje...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• limeta96
    12. Prosinac 2022. 18:59

Ja sam sutra na pregledu kod svog ginekologa, a 21.og sam na kombiniranom pregledu :)
    Jos uvijek nikakve mucnine, povracanja i slicno.. energija kao da mi se malo vraca, nisam vise cak ni toliko napuhana, ni ti imam vise onaj ludacki nagon da jedem sve ispred sebe kao na pocetku.
    Nadam se i vjerujem da ce i dalje biti sve u redu 🙏🏼☺️

28.09.'22 🤰🏽
    termin 28.06.2023.

MareiKate
    12. Prosinac 2022. 19:31

ružica

MareiKate, evo mene zanima pa ako mi mozes reci. Je li ti bilo lakse kada si dobila drugo dijete, u smislu ave vec poznato itd.
    Meni je bas bilo stresno s prvim, sve novo, mali stalno plače.. evo bas me zanima iskustvo nekog tko ih ima dvoje…

Apsolutno lakše. Mali je bio, i još je, mirnijeg karaktera. Nisam se toliko opterećivala nekim rasporedom kao sa njom, prvom, i zaista je odmah sve drugačije. Izazovnije mi je bilo zadovoljiti njene potrebe, njega sam hendlala kao od šale. Jasno mi je da je dio razloga i to što je on mirnijeg karaktera ali dijelom je i moj stav.bila sam više cool i bilo mi je lakše. K tome, vrijeme punoo brže prolazi kad ih je dvoje, ne stigneš se ni stresirat 🤣

Lady8
    12. Prosinac 2022. 19:57

Mij ima 3 i pol, rekli smo mu nakon prvog pregleda. Jako je nježan, pita stalno, mazi se i naravno svi znani i neznani sad znaju da ce dobiti seku :)
    Kad ima neki los dan malo bude joj, al u globalu muz i ja sve skupa super hendlamo :) Imam vremena i za malo odmora.
    I ja sam smedarila obje trudnoce zbog hematoma, proslo bi do 7 tjedna, ali zaista malo malo

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Hannica0 👧
    12. Prosinac 2022. 21:17

Jel bila koja na pregledu s 5+2 5+3 i da se vidjela samo gestacijska?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• ružica
    12. Prosinac 2022. 22:21

Thinkpurple, godinu i 9 mjeseci🥴

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

sisy
    13. Prosinac 2022. 06:50

Ipak je biokemijska 😔
    Beta je sa 73 spala na 66.
    Prestala uzimati Duphastone i sada čekam krvarenje.
    Mišljenja su podjeljenja za dalje, netko kaze odmah nastaviti raditi na bebi, netko da treba pričekati koji ciklus..  pa ne znam sada šta da radim 

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

• Iva2
    13. Prosinac 2022. 07:25

MareiKate

Iva2

Drage moje, ja sam danas imala smedje krvarenje. Isla sam kod ginekologa, vidi gestacijsku i zumanjcanu vrecicu, ali ne i plod. Kaze da je zo normalno za ove tjedne, al ja sam izvan sebe zbog tog krvarenja i uzasno se bojim

Bitno je da si bila kod dr, i ako imaš povjerenja u njega umiri se. Već sam pisala da sam u svakoj trudnoći do sad smeđarila, ovo mi je 4ta trudnoća. Prva je završila spontanim u 6tt. Nakon toga dvoje djece iako kažem, smeđarila dosta dugo i nisam očekivala dobre ishode. Danas sam 5+6 i nisam bila još kod dr, upravo zato jer je prerano i znam da je sve li la. Ići ću dr kad budem 8tt. Ovog puta sam smedarila u 4 tt i nekim čudom je stalo.
    Imam kćer od 4 godine i sina 1,5 god i ne govorim im ništa. Ona bi se radovala ja mislim ali ne želim da se izbrblja. Ima vremena. Ne želim još nikome govoriti. Treće mi je i iskreno neda mi se slušati: opet, pa kako, pa jeste planirali… 😂

Hvala na odgovoru! A je li vas uz to bolio i trbuh i donji dio ledja? Ja samo cekam da prokrvarim totalno. Opet je jutros bilo smedjeg krvarenja, sinoc malo primjesa crvene krvi. Rekao mi je da mirujem, al imam maloga od godinu dana. Ne mogu mirovati i da hocu, jer ga nemam kome ostaviti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.