Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • texastree
    05. Siječanj 2026. 15:29

WhatsApp: +32 465 1481 78- Get the best deals on counterfeit fake money when you buy from the best online shop near me, shipping from Brussels to world wide - Buy Prop Money - 50s And 20s Euro Bills Available In Brussels, Belgium At Cheap Cost With A Secure Shipping At Door step - Buy grade AAA counterfeit banknotes in UK, Germany, France, Spain, Italy and Belgium USA, Canada, Australia, Buy Authentic and Undetectable counterfeit fake money, fake for money, fake fake money, fake money counterfeit, money fake money, Canadian fake money ,fake money printable, Canadian prop money, prop money, Canadian money prop, prop Canadian money, prop money Canada Canada prop money, fake Canadian money prop, prop money Canadian, realistic Canadian prop money, where can i buy fake money ,fake Canadian money props, free online poker games with fake money, money fake printable, counterfeit Canadian money , fake money counterfeit, counterfeit money, counterfeit money Canada, Canadian counterfeit money, buy counterfeit money, fake 100 dollar bill, fake 100 dollar bill Canada, fake $100 dollar bill, 100 fake dollar bill, fake $100 dollar bill Canadian, fake $100 dollar bill Canada, realistic fake money, buy realistic fake money ,most realistic fake money ,realistic looking fake money, realistic fake money for sale, counterfeit money dark web, dark web counterfeit money ,dark web money, where can i buy fake money, where can i buy fake Canadian money, where can i buy fake money near me, where can i buy fake money that looks real.  

WhatsApp: +32 465 1481 78 - Buy the most realistic counterfeit bank notes with different serial number-Shop ready to use counterfeit money from the leading online shop near me, buy realistic fake money, Buy Counterfeit of high-quality €100s notes- Buy 50s -20s and 10s Euro from Italy -Spain, Fake money produced by us is good enough to pass through ATMs and other machines undetected, Buy fake 20s and 50s in Spain, Our bank notes are distributed in several countries like Italy, Germany Portugal, Belgium, Greece and more pounds for sale online, fake 10 pound notes, fake 10 pound notes for sale online, fake 20 gbp bills, fake 20 gbp notes, fake 20 pound note, fake 20 pound notes for sale, fake pound sterling for sale online, fake pounds sterling, aud bills buy, aud bills buy online, buy aud bills, buy Australian dollars, buy Australian money, buy counterfeit Australian money, buy counterfeit money Australia, buy fake Australian dollars

Thinkpurple0
    09. Siječanj 2026. 14:08

Hej zene, kako je na snijegu? Jel uzivaju malci? Nakon prosle godine kad je mrzila snijeg iz dna duse, sad ga obozava i neda se doma, baca se u njega, valja se, roni😅 nis ju ne smeta. 

• cordis00
    09. Siječanj 2026. 15:23

Moja nije nesto odusevljena, ide na njega jer “mora”, jer ide seka i svi smo izisli van. Pa ne moze ona nesto propustit!
    Mislim da ju smeta cijela zimska oprema, a najvise rukavice😅.
    I sta se nisza ne moze onda igrati. Sanjkat jos nismo isli.
    Mozda za vikend.

👩33g👨33g 👧👧👶

• Buhaca
    09. Siječanj 2026. 16:01

Moja uživa ko prasica u snijegu. Ona bi čitav dan bila vani. Produljili smo ostanak kuci tako da cemo tek u pon u vrtic. Neka uživa u zimskim radostima. Mene živcira oblačnje i svlačenje. Dok nju i sebe sredim preznojim se i onda na zimu vani.

Thinkpurple0
    10. Siječanj 2026. 06:55

E to i mene zivcira, obuc i izac 😵 i onda doma skinut i posusit 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    ....
    Trebam savjet oko mlade... neznamo sta da vise radimo i koju metodu da primjenimo...
    Grize, tuce, stipa seku. Jako. Cim nesto malo nije po njenom. Ne stigne se ova ni izmaknut kolko je brza i jaka. Mi neznamo vise kako joj objasnit. Pricamo, objasnjavamo, kaznimo, odnesem ju odma u sobu, uzmem joj sta je imala, stipnula sam i ja nju i "ugrizla" da vidi kako to boli. Nista ne pali. Starija ima ozbiljne ugrize po rukama. Evo, dajte savjete jer smo ludi vise.  

• cordis00
    12. Siječanj 2026. 22:13

Uh think, bas grozan period, zao mi je.
    Zbog cega to radi? Koje su joj inace posljedice? Jel na kraju dobije sta zeli sa svojim ponasanjem?
    Ja cure ne kaznjavam, pokusavam ih ucit o posljedicama. Sta je nekad tesko i frustrirajuce.
    Al isto tako drzim granice, nekad sam fleksibilna, al ne oko tako nekih stvari.
    Mislim da mali nemaju jos razvijenu empatiju i ne mogu skuzit neke stvari, zato njima treba nekad fizickq granica. Zastitis starije dijete, uklonis manje iz situacije.
    Kad si uvjerena da je starija ok, onda utjesis mlade. Vidis zbog ceg je doslo do tog. Nekad se mali ne znaju ni izraziti i budu jako frustrirani. Ne znam koliko tvoja manja dobro razgovara? Ja bi ju poticala na razgovor, imenovala emocije, vjezbala igrokaz dogovaranje, pregovaranje. Radila predstavu sa lutkama.
    Isto tako da vide i prirodne posliedice- jedna beba je ugrizla drugu, drugu to boli, povrijedena je; ne zeli se vise igrati niti dijeliti igracke.
    Al kad se to dogodi, odnosno kad vidis da su u konfliktu, pokusat bit oko njih pa ako krene napad, da odmah maknes malu i sprijecis i pomognes joj da se smiri i da vidis u cemu je problem. Pokusate ga zajedno imenovat i rijesiti. Mislim da ce to ic na bolje iz situacije u situaciju. Nazalost ne ide nista preko noci, pogotovo kod tih jakih karaktera, sta se meni cini po prici da tvoje jesu.
    Inace jel ih kao tim prezentiras? Ja uvijek cure trpam u jedan kos, nikad jedna protiv druge. Tipa utrkujemo se do garaze ko ce price, one ili ja. Nikad jedna protiv druge. Itd.

👩33g👨33g 👧👧👶

• cordis00
    12. Siječanj 2026. 22:18

Inace bi i sa starijom vjezbala, ne znam di je ona u svemu tome i kako ona sudjeluje? Sigurno nije u jednom odnosu samo jedna koja napada. A ako se ne zna obranit jacat i njeno samopouzdanje. Iako je kod nas isto to, mala seka jaca od starije. Starija zakuha pa kad mala reagira, starija bjezi.
    Ja njima uvijek kazem da se pokusaju prvo dogovorit. Imaju jezik. Al ako netko lupi; smiju vratit da se obrane. Ne podrzavam nasilje i da se tuku, al ako jedna lupi, druga vrati, obicno malo placu i smire se. Nekako je lakse sad kad su vece i cesto se dogovore iako se nekad moramo ukljuciti.
    A to sta ti grize je zbog razlike u velicini jer je to njen super alat za borbu. Kad poraste bit ce sake noge; kad bude efikasnija.
    Sretno vam. Ma uvijek neko sranje i nova frka. To je tako.
    Nadam se da ce ti mala u vrtic upast ove god i da ce se i tamo naucit ponasat u kolektivu.

👩33g👨33g 👧👧👶

• cordis00
    13. Siječanj 2026. 09:23

Mi smo sad isto imali jedan tezak period, reakcija na maloga, povukla ih iz vrtica na duzi period van rutine, sou program. Starija se jako ljutila, al bas je grozna bila, najvise usmjerena prema meni iako nije ni druge stedila. Malome da je ruzan, zlocest…mene tukla i pocela je pljuvati. E kako mi je to bilo odvratno, skroz me trigeriralo. I mala udri u plac onda, ma joj, evo jedva izisli iz toga. Sa starijom sam vjezbala samoregulaciju, disanje, da puse kao prste (svjecice na torti) dok se ne ugase i sta ja znam. Sad se vec bolje nosi sa frustracijama i ljutnjom, nekad plane (nama) bezveze, al ne ide tako u ekstreme. Bas je bila teska, dani su nam mucni bili. Sa malom sam probala isto te vjezbice; al ne kuzi ona jos to. Al zato mi se cini da nesto u vrticu vjezbaju jer sam ju uvatila par puta da se sama smiruje tako da duboko udahne-izdahne. Tako da nije vrtic tj jaslice takvo nuzno zlo kako svi pricaju. Moja voli ic i sad kad su opet krenile su presretne; ne kolju se toliko jer su ograniceno skupa, bas se lijepo zajedno igraju i prema nama su isto normalne, a ne ka bijesni psi.
    Idu lec uredno bez vecih komplikacija, nekad zezqju kad su premorene, al sve u opisu posla.

👩33g👨33g 👧👧👶

Thinkpurple0
    16. Siječanj 2026. 07:20

Hvala cordisoo 😊
    Primjenjujemo, ali kako kod koje dopre. I starija je tvrdi orah. Nekad mi s njom bude teze nego s malom.
    Ona sad jako brzo plane. I pricamo i objasnjavamo al nekako kod obje ko da zidovima pricamo. 
    A ovo kako opisujes ti ponasanje oko malog smo isto imali, dobrih 3 mj je trajalo kad je na meni ispoljavala sve i htjela da seku vratimo u bolnicu 😅
    .
    Inace mi cijeli pon proveli u klaicevoj, starijoj se u noci javila jaka bol u nogi i nije mogla stat na nju ujutro. A kako je vecer prije sa manjom divljala po krevetu mislili smo da se nategla ili lupila pa ju sad boli kad se ohladilo. Isli provjerit jer nije mogla stat na nogu. Dijagnoza - sinovitis - posljedica preboljene viroze kad se virus ucahuri u ovojnici zgloba kuka i bedra i uzrokuje jaku i naglu bol i nepokretljivost zgloba. Evo pisem ako se ikad susretnete s time da znate, meni je ovo bio prvi glas. Tako da nam je veselo doma 😵
    Nije isla u vrtic od 1.12. Taman se trebala vratiti nakon praznika. I onda smo jos dobili obavijest jucer da su se pojavile gliste... tako da nakon gripe, usi, kozica sad i gliste. Mislim da nece do proljeca u vrtic...
    A ja u vrapce 🤣🤣🤣

• Unname13
    16. Siječanj 2026. 11:20

Hejjj žene čitam vas, ali nikako se javiti 😅
    Nisam još došla sebi od dvoje dice, vjerojatno i neću 🤣🤣
    Mi smo imali i gripu, beba doduše ne, pa rsv, pa završilo na bronhitisu, ja jaku upalu sinusa, ma show. Evo konačno smo svi zdravi, dva tjedna vrtića bez bolesti 😅
    Iako ne mogu reći do sad je skupila samo gripu i rsv šta kod nje je bio samo kašalj, ali naravno za bebu je opasno. 
    Mala po danu ništa ne spava, ali je vesela, pa je preživim, starija je sad u jako dobroj fazi (čekam kraj iste 🤣) i zaigra se sama i bude stvarno dobra, tako da s obzirom da sam većinu dana sama s njima, ne žalim se.
    Mislim imati dvoje male djece je jako teško i udovoljiti svima je nemoguće. Umorna sam i jedva čekam bar sat vremena bez djece, ali znam da je to tako sada, pa nisam psihički još potonula😅
    Nadam se da ste svi dobro i zdravi ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI