Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Thinkpurple0
    27. Prosinac 2025. 15:31

Petrica pa kud kozice?! 🤦🏼‍♀️🙈 ajde bar je blago prosao 🙏
    Mi smo cijepili obje cure protiv kozica da bar to nemoramo prolaziti. 
    Moj muz i moja mama isto ih nisu imali, radili su sad pretrage kad su se cure rodile pa su se i oni cijepili. 

• Petrica.
    27. Prosinac 2025. 20:21

I ja se pitam odakle! Sta je najbolje, nitko drugi u vrticu ih nema.. Ali ok, odgulili smo sad pa ajde. Ja sam se dvoumila oko cjepiva jer sam citala kao da nije dozivotna zastita nego se treba docjepljivati, za razliku od imuniteta koji nastane kad se preboli.
    Al sad kad nam je usralo praznike mi je zao sto nisam 😂

🤰🏽 33
    💁🏼‍♂️ 32
    🙋🏼 2023.
    30.11. ➕, panorama low risk 💙 8/2026

Thinkpurple0
    27. Prosinac 2025. 20:42

Nama su rekli da je dozivotno ako cijepis 2 doze. Ali isto kao kad i prebolis mozes ih dobiti ponovno ali u puno blazem obliku. 

• Petrica.
    28. Prosinac 2025. 18:46

Hm, zanimljivo. Nama su rekli cjepivo svakih 15 godina, a ako preboliš ne možeš dobiti ponovno - čak niti u blažem obliku. Sto ljudi, 300 informacija 😂 Ja sam još posebno pitala s obzirom na to da je opasno za trudnice.
    Srećom eto kod nas mi preboljeli nismo dobili od njega, a njemu je prošlo dosta blago, tako da mi je zapravo drago da smo riješili prije bebe. 💪🏻

🤰🏽 33
    💁🏼‍♂️ 32
    🙋🏼 2023.

• cordis00
    02. Siječanj 2026. 09:45

Cure sreta Bozic i sretna Nova! Puno zdravlja mira i spavanja vam zelim!
    I cestitam petrica! Bas lijepe vijesti❤️
    Ja sam cure povukla pocetkom 12.mj jer je gripa poharala cijeli vrtic skoro, bili smo u dalmaciji i sad smo se vratili, sad sam solo s njih troje jedno 10 dana pa ce u vrtic. I nove bolesti 😁.
    Uh za kozice ja isto nisam cijepila, htjela bi da prebole, lomim se oko starije atopicarke, kao atopijski im se zna poboljsat nakon kozica, al nekima napravi jako teski klinicku sliku za hospitalizaciju, sa velikim ranama. Isto bi htjela da prebole. Al ne za blagdane😂.
    Mali za koji dan 6mj, bas mi je proletilo! Pocinje papati jos malo, htjela sam mu uvesti i ranije, ali je imao bronhitis nakon bronhiolitisa i imao dosza sekreta u stolici pa crvenu guzu i nisam htjela tad u infektu ista uvoditi.
    Jos spava nikako. Po danu pola sata. Noc 1-2h kako kad. Sta je zahtjevno jer sam solo s curama, njega onda ne mogu uvijek drzat u rukama da produzi pa bude on umoran, ja, cure su nekad jako dobre, suradljive. Nekad je teska koljacina, nered, svadanje, starija se tuce, bas bude krizno.
    Mala je iszo glasna. I moram joj dudu izbacit, a otkad je mali dosa se jos vise vezala za nju i bas je tesko evo nez kako cemo. Inace mala spava i dalje 2h i treba joj. Noc 11h.
    Starija spava 1h il ne spava, al onda bude luda i jedva izgura do 19. Tako da nam je svakako. Al najgori dani su kad obje ne spavaju jer jedna drugu razbude i bude veselo.
    Mi jos nemamo zubice.

👩33g👨33g 👧👧👶

• cordis00
    02. Siječanj 2026. 09:49

Joj za nocne pelene tko je odvikao il mame sa starijom djecom. Do kad idu na wc po noci? Moja starija ima 4g i ide na wc po noci, ide sama srecom, ne znam koliko joj to remeti kvalitetu sna? Ide jednom. I otkad je u gacicama se budi u 6, ja pretp da joj se piski. Inace su se u 7 dizale obje. Sad ne znam koliko dugo mogu to ocekivati?? Najradije bi da izgura cijelu noc bez budenja il da piski pa da do 7 spava. Ovako mislim da ce premorena ic u vrtic.
    Inace zaspe tek u 20h.

👩33g👨33g 👧👧👶

Thinkpurple0
    02. Siječanj 2026. 12:32

Sretna nova godina! 🤗
    Evo i mi dobili obavijest da uz gripu i usi u vrticu haraju i kozice 😅 
    Moja starija neide od 1.12.u vrtic i nebude ni cijeli 1.mj isla sigurno. Prezivjet cu 😂 bolje da imam sama doma 2 zdrave nego 2 bolesne... 
    Iduce godine kad krene u skolu necu noc izbjec to vise pa koristim sad. 
    Cordisoo moja starija nikad po noci neide na wc, od kad smo skinuli nocnu pelenu oko 3.rodendana ja neznam jel 2xgodinsje ode po noci na wc. Tako da neznam sta da ti kazem.. 
    Mala mi ima jos nocnu pelenu al mislim da se ona pred jutro popiski u nju, al ona me jos trazi vode po noci. Necu se s tim zamarat do ljeta kad cu moc brze osusit madrac ako joj pobjegne. 
    Al zasto mislis da premalo spava? Meni se cini super i dovoljno za tu dob ako spava od 20-7.

• cordis00
    02. Siječanj 2026. 12:53

Ma prije je spavala tako s pelenom. Sad si prelomi san jer se jednom dize i onda ju u 6 valjda opet probudi wc pa se digne skroz. Tako da nez. Vidit cu koliko dugo ce tako.

👩33g👨33g 👧👧👶

• Petrica.
    03. Siječanj 2026. 09:37

Meni se maleni prvih cca 4 mjeseca budio svaku noc 1-2 puta ici piskiti, a evo zadnjih mjesec dana se mozda jednom u 10 dana probudi da treba piskiti. Nekako mi se cini da nema nikakvih pravila; od prijateljice kcer (ista dob, isti tjedan su se odvikli od pelena) niti jednom nije po noci isla piskiti od tada, ja sam ostala u soku 😂

🤰🏽 33
    💁🏼‍♂️ 32
    🙋🏼 2023.

• cordis00
    04. Siječanj 2026. 16:25

Evo danas je spavala od 20-07:30, a budenje u 5 za piskenje. I digla je muza. Al srecom zaspala je.
    A nista, nadam se da ce skuzit. Mislim svakako draze mi da se probudi i zove i taj jedan put nego da me zove da je krevet ispisan😅

👩33g👨33g 👧👧👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI