Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Thinkpurple0
    27. Prosinac 2025. 15:31

Petrica pa kud kozice?! 🤦🏼‍♀️🙈 ajde bar je blago prosao 🙏
    Mi smo cijepili obje cure protiv kozica da bar to nemoramo prolaziti. 
    Moj muz i moja mama isto ih nisu imali, radili su sad pretrage kad su se cure rodile pa su se i oni cijepili. 

• Petrica.
    27. Prosinac 2025. 20:21

I ja se pitam odakle! Sta je najbolje, nitko drugi u vrticu ih nema.. Ali ok, odgulili smo sad pa ajde. Ja sam se dvoumila oko cjepiva jer sam citala kao da nije dozivotna zastita nego se treba docjepljivati, za razliku od imuniteta koji nastane kad se preboli.
    Al sad kad nam je usralo praznike mi je zao sto nisam 😂

🤰🏽 33
    💁🏼‍♂️ 32
    🙋🏼 2023.
    30.11. ➕

Thinkpurple0
    27. Prosinac 2025. 20:42

Nama su rekli da je dozivotno ako cijepis 2 doze. Ali isto kao kad i prebolis mozes ih dobiti ponovno ali u puno blazem obliku. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI