Buhaca moj savjet, osim sampona, namoci kosu, stavi puno regeneratora i cesljaj pramen po pramen s onim cesljicem za usi. Tako najvise onih gnjida izvuces jer se zaljepe za regenerator. Ponovi svakih 3 dana dok ti nebude skroz cisti cesljic.
Imali smo ih svi doma prije koju godinu, to je proces 🥴 nadam se da ih nemate puno.
Kod moje starije u vrticu haraju usi i gliste vec 4 mjeseca. Spricam joj kosu svaki dan sa tim sprejevima i vezem u pletenice i za sad jos nismo skupili. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Uh Buhaca. Crtice i na posao! Druge nema. Jos i to, nema gorega.
Mi isto nismo skupili, al ja sam 5 tjedana preventivno 1x tj prala kosu sa onim samponom i iscesljavala sa regeneratorom. Plus taj sprej. Muka mi je kad cujem rijec usi. Sretno!

👩33g👨33g 👧👧👶
Mukotrpan posao. Srica da sam ih rano otkrila. 2uši ostalo gnjide. A dlaka tanka, svilena, prozirna. Čekala sam vrijeme kad mi sunce tuce tocno na kutnu. Crtici i ajmo. Da kucnem evo vec 2dana nema niceg.

Pozdrav, šaljem vaučer za 100€ popusta u Valamar hotelima. Velika preporuka za Sunny hotele koji imaju puni pansion, bazene, igraonice za djecu te plažu ispred hotela. 😊
Šaljem ti poklon vaučer u vrijednosti od 100 € koji možeš iskoristiti na web-stranici: https://www.valamar.com/hr/ambasador-forma-za-novog-korisnika?loyaltycardnumber=MTAwMTEzMjU3NjY4 za svoj prvi odmor u Valamaru. Unesi svoje osobne podatke i na e-mail ćeš dobiti svoj vaučer. Nadam se da ćeš se lijepo provesti!

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Cure kako ste? Kako djeca?
Evo i proljece nam doslo barem datumski, nek malo zatopli i super.
Cure su dobro, ovu godinu odlicno guraju sta se tice viroza. Malu moram odvikavat od pelene, njoj jos ne smeta kad kaka u nju iako tocno zna i kad ide piskit i kakat. U vrticu ih vode na wc. Al kako ona nista ne trazi, ipak cu se strpit do toplog vremena pa da ide glatko. S dudom se borimo, nema ju po danu, al noc ne moze bez nje, a jako je tvrdoglava i svojevoljna, ma nikako i nikako.
A bas postaje curica, kako se ponasa, razgovara, pregovara, vise nije bebasta. Jos je i narasla, ima blizu 100, ma di to vrime ide😩.
Mali je isto ok, puze ka lud, jedino ga zubi muce, nikako da izbiju gornji i ne spava vec tjednima, budenje svakih pola sata sat i spavanja na nama.
Preumorni smo. I tu i tako bronhitisi, al evo valjda ce se smirit s vremenom kao i kod srednje.
Idemo u Amarin iduci ti, nez jesmo li ambiciozni bit u istoj sobi s malim nespavacem, vidit cemo🫣.

👩33g👨33g 👧👧👶
Cordisoo kak je bilo u Amarinu?
Mi iduci tjedan idemo u Dubrovnik, prvi let avionom, jako smo uzbudeni svi skupa 😂

🤰🏽 33
💁🏼♂️ 32
🙋🏼 2023.
30.11. ➕, panorama low risk 💙 8/2026
Helou žene! Nadam se da ste dobro. I da su bolestine iza vas. Mi i dalje redovito slinimo. Obavile smo crijevnu virozu u duetu.
Obavili smo i procjenu psihologa. Sve je u redu, mali poremecaj pažnje i ne zna povuc liniju. Sve ostalo je u skladu sa njenom dobi. U nekim stvarima i naprednija. Tako da mi je stijena pala sa srca, glave!
Uživajte u proljecu.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji