Boleštine oni poberu i ako su 15min u vrticu. Moja je bila bolesna prije praznika. Vratila sam ju u vrtic prošli pon u pet nakon vrtica nos zaštopan i evo je na bolovanju. Sline nema di nema. 2 dana je bila žvakasta jer je imala temperaturu. Sad slini i kašlje i ne sluša. Ja se na dane osjecam klaustrofobično. Bez obzira šta je ona u vrticu i šta kao imam vriieme za sebe u biti nemam. I frustrirana sam zbog nerada, sivila svega

Žene kako ste?
Kako djeca?
Nadam se da nijedna nije isplanirala ljetovanje na Rabu 🤣🤣🤣

Zasto ne rab? 🙈
ja sam frik i od kad imamo djecu neidemo na otoke jer ja imam ono - sto ako im se nesto dogodi a mi smo na otoku. 🤷♀️
Ja evo nemogu docekat da ova zima zavrsi. Pa to je toliko depresivno vrijeme da je to strasno. Ne pamtim kad mi je zadnji put zima tako tesko pala.
Zeljna sam sunca i ljudi i da nemoram oblacit sve u zimske jakne i preznojit se 6 puta dok izademo van.
A i one su nemoguce vise doma.
.
Kako prezivljavate vi s malim bebama i todlerima?
Ova moja je tvrdoglava ko mazga.
Mislila sam na Rab, na liječenje🤣
Mi smo dobro, svaki dan isti, pomalo sam više i depresivna od kuće i rutine.
Veselim se proljeću i tješim da će biti bolje

Pozdrav, šaljem vaučer za 100€ popusta u Valamar hotelima.
Velika preporuka za Sunny hotele koji imaju puni pansion, bazene, igraonice za djecu te plažu ispred hotela. 😊
Šaljem ti poklon vaučer u vrijednosti od 100 € koji možeš iskoristiti na web-stranici: https://www.valamar.com/hr/ambasador-forma-za-novog-korisnika?loyaltycardnumber=MTAwMTEzMjU3NjY4 za svoj prvi odmor u Valamaru.
Unesi svoje osobne podatke i na e-mail ćeš dobiti svoj vaučer.
Nadam se da ćeš se lijepo provesti!
.
Ja rezervirala Rab za 6mj, Padova hotel, predivno mi se čini. Nikad još nismo bili na Rabu. 😊
Imam bebu i todlericu, sretno nam. 😊😄😄

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Žene drage, baš nam je nešto grupa zamrla. Valjda su svi kao i ovo vrijeme. Ja isto ne znam kad mi je gore zima pala. Još sam i trudna i s malom doma, već ne znamo što bi. Ne da jedva čekam proljeće nego umirem za suncem i lijepim vremenom i time da sam netrudna. Baš mi je postalo teško ali evo, još koji tjedan. Navodno je ovo zadnji neki zimski val i snijeg i onda dolazi proljeće pa se veselim eto šetnjama s bebom i maleckom. Inače je sve oke. Moja je trenutno u dobroj fazi, ali imali smo neka druženja s prijateljima i događanja malko više u zadnjih tjedan-dva. Cijeli siječanj smo nas dvije krepavale doma od dosade pa je i ona bila nemoguća. Sad je neka sva super, igra se sama, sluša. Izbacili smo dnevni spavanac. Ja sam odlučila da je tako najbolje za sve jer bi je morala nagovarat da ide spavat po danu pa se otelit da je uspavam po sat vremena pa ona spavala po sat i pol, već bi bilo prošlo 15h i onda navečer prepuna energije, nikak u krevet, nikak zaspat. Isto uspavljivanje od sat i nešto i zaspala bi u 22h. Ja nisam to mogla više a i htjela sam da imamo neku normalniju rutinu kad nam dođe seka pa sam odlučila da nema spavanac i zapravo ide odlično. Ima dana kad je baš umorna, nekad malo i odspava ali je probudim nakon 30min. Većinom ne spava
Ujutro se probudi oko 7:30h i navečer smo već u 18:30 u krevetu ili tu negdje i zaspe do 19h. Meni lakše jer sve ide brže i lakše, a i ona se ne blri protiv spavanja jer bude već umorna. Jedino je ključno da bude u krevetu prije 19 jer inače uđe u premor. Ima nekih 2-3 tjedna kak smo izbacili spavanac i mogu reci da smo se svi sad navikli. Meni bi pasalo da imam pauzu u danu da ona spava zbog mene da mogu i ja odmoriti jer sam koma umorna ali radije biram mirne večeri i bez tih stosatih uspavljivanja. A i svako popodne idemo odmoriti pa poslušamo dvije-tri audio priče u polumraku. Tu se i ona malo schilla i onda većinom ustane i ode se igrati a ja još ostanem ležat. Bude baš dobra i pusti me u mom krevetu dok je u svojoj sobi i nešto čita ili crta. Tak da nam dobro zasad funkcionira to nespavanje po danu

🩷👧19.08.23.
🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷
Vanilla moja u vrtiću spava, kući rijetko.
Jer kad je vrtić ne ide u krevet prije 22 h.
Ako te tješi lakše je podnijeti umor s malom bebom i todllerom nego trudna, tako da izdrži još malo.
Ja sam cijelo ljeto s njom šetala, po parkićima, spuštala se niz tobogane, penjala se s njom, gledala kako ću roditi u parku 😅 🤣
Ali vjerojatno zato sam brzo i rodila, a bome i oporavila, pa eto gledaj neke pozitivne strane 😅

Znaci ima vas jos koji ne spavate po danu. Moja sad ne ide u vrtić (izbjegavam bolestine) pa ne znam kak bi bilo ali nije htjela spavati vise ni u vrticu onda u 11. i 12.mj (prije toga je) pa je doma oke spavala ali bi tak uzasno kasno navecer zaspala i ta uspavljivanja od 100 god da mi je sad preporod kak ne spava. Samo sam malo nekak i zabrinuta jer kao mislim da je jos rano da izbaci spavanac ali ovako bez problema odspava 12-13h u komadu i preko dana je zna uhvatiti umor ali vecinom to prođe bez problema. Nije da je premorena u 6 ili nesto nego onak.. normalno.
Ma jedva cekam roditi, ne mogu ni setati puno a i ova zima uzasna predosadna... umorna sam od kad se probudim dok ne idem spavati navecer. Imam osjecaj da funkcioniram na 10% svoje standardne energije. Al ajde, barem u ovoj trudnoci nemam komplikacija kao u prvoj.

🩷👧19.08.23.
Moja starija je izbacila spavanje s 2 i pol god, do 3.bi joj se zalomilo jos koji puta al do 30min i poslije vise nikad, ni kad je bolesna. Imali smo kriznih mjesec dana prijelaz kad bi se popodne borili, al tad je bilo taman pred ljeto pa bi kad ju ulovi kriza izasli van da ju razvucemo i to nam je bas pomoglo. Inace ona je isto onda uvijek isla spavati do 19.30. Sjecam se da su nas svi ismijavali sta nam dijete tako rano ide spavat. A nego sta bi trebala, pustit ju popodne pa ic u ponoc spavat. Mislim ima i toga, od bratica mali od 4 godina spava po 3-4 sata popodne i onda ide spavat u ponoc, 1 ujutro. Ne pada mi na pamet.
Mi cemo isto malu odviknut oko ljeta kad ce se moc biti vani popodne duze. Zivot je ljepsi kad nema planiranja spavanja i dugog uspavljivanja.
Naravno da bi pola sata -sat mira popodne al isto tako mi se i place kad uspavljivanje i popodne i navecer traje vjecnost. Tak da cure, podrzavam 💪🏻
.
Jel netko nedavno micao dudu? Imate kakav savjet? Moja ima samo za spavanje i pricamo da cemo ju dat dudic vili (imamo neku knjigu) i sve joj je jasno al tak se iskreno rasplace svaki dan da jos nebi dala svoju dudu vili da mi je bas zao.
.
Vanilla bas sam pomislila na tebe neki dan da se nadam da nemas komplikacija u ovoj trudnoci kao u prvoj... izdrzi jos malo, bebica samo sto nije 🫠
Zvuci mi da je J bas super. Moja nije tak dobrica i ne igra se sama.

Ajme baš me razveselilo da se tu nešto tipka 😊
Dnevni spavanci - isto je sve bilo kod nas. Teško uspavati, navečer se ne da, ja već živčana ko pas. Pa smo dnevne spavance izbacili. Par dana mu je bilo baš teško, ali sad imamo baš lijepu rutinu. Do 18.30 su obojica u krevetu, do 19h spavaju 😊
Inače ne znam što bih rekla, uspjeli smo tek s kojom prehladom preživjeti zimu, nadam se da će na tome i ostati. Na dane je nemoguć, neposlušan, tvrdoglav, na dane je najbolje dijete na svijetu. Bitno mi je da je dobar prema braci, a to stvarno je. Mogu ih ostaviti malo u sobici da se igraju sami, daje mu igračke (koje njemu nisu zanimljive 😆), kad se voze skupa nekud drže se za ruke, kad muž radi navečer onda i spavaju skupa. Stvarno su nerazdvojni.
Pridružujem se klubu jedva čekam proljeće. Kaj je ovo za zimu, pa sunca je bilo ravno tri dana. Svima sam poduplala dozu d vitamina.
Beba O je lud ko puška 😆 počeo je puzati, razruši mi cijeli stan u sekundi. Ima 7 zubića. I praaavi mali tenkić, on bi 0/24 samo jeo, a jede sve. Nismo još našli obrok koji bi odbio.
Koliko mi je stariji nježan, ozbiljan, sramežljiviji, toliko je ovaj harambaša koji se neprestano smije i sve demolira. Preslatki su mi, treba mi još takvih da definitivno završim na psihijatriji 😁
Mi idući tjedan putujemo na Malagu, pomolite se za nas. Totalna ludost

Super cure, drago mi vidjeti da i vi izbacujete spavanac. Vec sam mislila da sam pretjerala i da je prerano ali stvarno puno bolje svi funkcioniramo kad ne spava i navecer ide rano. Je da je uzasno rano jer u 18:30 vec mora u krevet, ali ionako nismo nesto po vani sad i stvarno zelim mirnu vecer, pogotovo sad uskoro s bebom. Ako bude opet malo ubacila neki spavanac preko ljeta - oke, ali za sad mi ovo stvarno super pase a i ona je oke. Brzo se navikla, nije nesto preumorna predvecer.
Toncica predrago mi je procitati kako ti se djeca tako vole i bliski su. Preslatko. Nadam se da ce i moje cure tako. 💗 zato mi je drago da je relativno mala razlika i isti su spol

🩷👧19.08.23.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji