Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    28. Studeni 2025. 13:35

Ja sam se cijepila u trudnoci protiv gripe i hripavca. Sve proslo ok bez nuspojava.
    Cula sam i ja da ce bit gadna ove godine. Ja sam cijepila cure. Kasno sam se sjetila kupit cjepivo za muza pa njega nisam. Sad me strah da ce malome donit.

👩33g👨33g 👧👧👶

Karamela22
    28. Studeni 2025. 16:27

Ja malog nisam cijepila, muž ne želi sebe a ja ne znam sta da radim. 
    Cordiso jesi i prije nego si bila trudna primila cjepivo za gripu ili ti je u trudnoći bilo prvi put? 
    A možda sam sad već i zakasnila 🥲

• cordis00
    28. Studeni 2025. 19:54

Cijepila sam se i prije, ali ne svaku sezonu, mozda koja 2,3 puta evo ne znam ni sama, bubam.
    Nisam nikad imala gripu, radim na onkologiji tako da vise radi toga. Sad sam cure primarno radi maloga, prosle god radi njih jer je pedijatrica zagovarala cijepljenje kako mi je starija atopicarka (pitanje oce razvit alergijsku astmu, a mala je stalno imala bronhitise pa zato).

👩33g👨33g 👧👧👶

Thinkpurple0
    15. Prosinac 2025. 13:26

Pozdrav zene moje! 
    Kako su djecica, mame, trudnice? 
    Vidim da vise nitko ne pise, al evo ja vas se sjetila pa navratila da vas pozdravim pred blagdane 🤗
    Nadam se da se drzite u ovoj predblagdanskoj ludnici i da odolijevate bolestinama koje haraju. 
    Mi smo proslavili 6.rockas nase starije curke, ko slavonski svatovi, unazad 2 tjedna na 5 puta 🥴 odradili skolu klizanja, sve dogadaje i eto nas zadnjih 10 dana bolesni, adenovirus nas uhvatio, temp 1 dan i onda proljev 5 dana... jedino mala nije imala simptome nikakve osim smrkavog nosica. 🙏
    Tako da sad starija mjesec dana nece ici u vrtic, odlucila sam ju povuc jer hara gripa plus usi se pojavile u grupi 🤦🏼‍♀️ (ocekivala sam nakon skole klizanja i djeljenja kaciga pa sam preventivno ju svaki dan spricala i prala kosu onim samponom pa se nadam da smo izbjegli),  a spajanja krecu iduci tjedan.
    Ako nas je ulovio samo ovaj virus ja sretna. Samo da uspijemo bozic s obitelji se okupiti. I meni je rodendan ovaj tjedan. 
    Ubija me ova magla i vrijeme... nemozes nigdje...
    Samo da ozdravimo do kraja pa da mozemo bar na klizanje negdje. 

Drzite se zene! Saljem pozdrave! 🤗

• Buhaca
    15. Prosinac 2025. 14:23

Štuc štuc
    Baš si mi Think pala na pamet u vezi rođendana. Bitno da je sve dobro prošlo bez obzira šta se oteglo. Mi smo na bolovanju. Procuria joj nosic onako pošteno, temperaturu nema, ali nam se i danas i prošlu virozu pojavila koprivnjača. Samo na nogama i povuce se brzo. Valjda se organizam bori.
    Pričaj mi o magli! Ja sam iz suncanog došla u ovo sivilo i maglu i baš mi fali sunce. Nemam energije. Iako nisam bila ljubitelj sunčanja i glumljenja guštera. 
    Osim toga borimo se sa dudama i baš me iscrpljuje to. 

Karamela22
    17. Prosinac 2025. 18:15

Jako sam se nasmijala na ovo slavonski svatovi 😂 Ali barem ste zdravi uspjeli sve odraditi
    A kod nas, kako sam se i bojala, gripa. Prvo muž, onda mali. Ja sam za sad ok. Bilo bi čudo da se izvučem. 
    I stiže nam još jedan dečkić. 💙
    Nadam se da ćete svi ostati zdravi kroz blagdane ♥️

• Petrica.
    20. Prosinac 2025. 13:38

Evo da se i ja javim sa sretnim vijestima - dolazi nama ljetna beba 2026 ☺️

Zelim vam svima ugodne blagdane, a trudnicama mirnu trudnocu ♥️

🤰🏽 33
    💁🏼‍♂️ 32
    🙋🏼 2023.
    30.11. ➕, panorama low risk 💙 8/2026

• Tonkica1509
    26. Prosinac 2025. 21:11

Petrica čestitam, nek je školska i mirna trudnoća 💙
    Karamela čestitam na dečkiću, bit će zabavno 💙🫣
    Svima bolesnima želim da čim prije ozdravite. Mi se zasad držimo, iako mi je L svako malo prehlađen, baš mi to na živce ide. Imam osjećaj da u krug samo čistim nosiće stalno. Preživjeli smo i blagdane, ali točno se vidjelo da mu je too much svega. I ljudi i podražaja i poklona. I onda samo provocira, baca tantrume, pije mi živce. Koma mi je što je u limbu da ne može bez dremke po danu inače je nemoguć do večera, ali ako odspava kroz dan, onda ga ne mogu navečer pospremiti do 10. Pa je opet ujutro preumoran i tak samo u začarani krug. Najrađe bih mu izbacila tu dremku, ali opet i meni je dragocjeno tih sat-dva mira. Iako najčešće nije mir jer se bebson tad probudi, al ono, mirnije je. Ma ne znam, prečesto u zadnje vrijeme imam osjećaj da sam grozna mama i da mi ništ ne ide.
    A bebson je super, jako živahan, spavalica, počeli smo papati polako jer nam sve uzima sa stola. I tenkić pravi, ima 9kg, sav mi je nekako veliki. 
    Ukratko to je to od nas, ugodne blagdane svima, nadam se da uživate ☺️

Thinkpurple0
    26. Prosinac 2025. 23:39

Sretan Bozic svima 🌲🌟
    Petrica cestitke!!! Nek bude skolska do kraja 🤗
    Karamela cestitke na deckicu, bit ce 3 musketira i mama kraljica 😉
    Tonkica isto i kod nas... treba joj jos spavanac al navecer je nemoguca za uspavat... al ona meni spava 30-45 min i opet je problem navecer. Al meni je starija isto oko 2 i pol krenula sama par nepar spavat a s 2 i 9 mj skroz izbacila popodnevno spavanje. I tad je bilo kriticno prvih mjesec dana oko 17-18h dok joj se organizam nije naviknuo, poslije pjesma.
    Ja sam rekla da bi voljela da do 3.god spava ali ako bude bas koma navecer izbacit cemo. Za sad ju do 22, 22.30 uspijemo slomit, a starija mi zaspe oko 21.30. 
    I nisi grozna mama, ni meni nis neide, i mrzim to, i usporedujem se s drugima i onda mi bude jos gore, pa me muz vrati nazad i tak u krug.
    Narast ce i bit ce i nama lakse (tijesim se) 😉

• Petrica.
    27. Prosinac 2025. 11:25

Hvala cure ☺️ Nadam se da su vama blagdani prosli bolje od nasih - L je pokupio vodene kozice 😅 a s obzirom da imamo sa svake strane obitelji po bar jednog clana koji nikad nije imao, bili smo u izolaciji sami nas troje doma 🥲

Srecom ga nije jako pokosilo, 2 dana temperature i 30ak kozica, nista ga ne svrbi tak da je ok 💪🏻 jedino smo skroz do 5.1. doma 🥲

🤰🏽 33
    💁🏼‍♂️ 32
    🙋🏼 2023.
    30.11. ➕, panorama low risk 💙 8/2026

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI