Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    28. Studeni 2025. 13:35

Ja sam se cijepila u trudnoci protiv gripe i hripavca. Sve proslo ok bez nuspojava.
    Cula sam i ja da ce bit gadna ove godine. Ja sam cijepila cure. Kasno sam se sjetila kupit cjepivo za muza pa njega nisam. Sad me strah da ce malome donit.

👩33g👨33g 👧👧👶

Karamela22
    28. Studeni 2025. 16:27

Ja malog nisam cijepila, muž ne želi sebe a ja ne znam sta da radim. 
    Cordiso jesi i prije nego si bila trudna primila cjepivo za gripu ili ti je u trudnoći bilo prvi put? 
    A možda sam sad već i zakasnila 🥲

• cordis00
    28. Studeni 2025. 19:54

Cijepila sam se i prije, ali ne svaku sezonu, mozda koja 2,3 puta evo ne znam ni sama, bubam.
    Nisam nikad imala gripu, radim na onkologiji tako da vise radi toga. Sad sam cure primarno radi maloga, prosle god radi njih jer je pedijatrica zagovarala cijepljenje kako mi je starija atopicarka (pitanje oce razvit alergijsku astmu, a mala je stalno imala bronhitise pa zato).

👩33g👨33g 👧👧👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI