Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1509
    07. Studeni 2025. 21:10

Cordisoo joj nadam se da će brzo proći. Mi smo se danas cijepili al evo zasad nikakve reakcije, nadam se da će ostati na tome. Nadobudno sam se ponadala da će više spavati kroz dan, ali ne 😆 inače je isto bilo sad par noći s više dojenja i buđenja, kroz dan ga teško uspavati, ali sad se smirio malo. I pratim sad strogo ww inače ga nemrem pospremit na spavanje bez drame ak ne ubodem vrijeme. Inače pedijatrica jako zadovoljna, ima 7400g, i dalje dojimo, okreće se na trbuh, hvata nogice, šakice su otvorene, baš je lijepo napredovao. I imamo prvi zubić 😁 a naučio je i vriskati pa se sad natječu njih dvoje po stanu, evo nemrem, ko da zoo doma imam.
    Terrible two znači evo ne mogu. Takvo milo drago dijete, sad hodamo ko po jajima oko njega 😆 baš me zna iscrpiti preko dana, pola toga mu ne paše, sve sam ja kriva, a filozof je na entu, zna pregovarati da je to strašno. Dosad mu nisam nikad dala ekrane, evo sad kad mlađeg uspavljujem mu dam, samo za malo mira da on zaspi i baš se usrano osjećam zbog toga. Ali govorim si da je to za moje mentalno zdravlje 😅 gleda vlakove kak se voze po prugi hahaha to mu je top. 
    Ne znam, na dane sam mrtva, iscrpljena, baš me iscjede, na dane su super. A vole se jako, stalno su skupa, sve moraju zajedno raditi. Danas mlađi na pikice išao, on ga vani čekao i čim je izašao mu kaže "gle, imam autiće! Odi, idemo se mi sad doma skupa igrati" totalno sam se rastopila, tak se zabrinuo za njega 
    Ah
    Bit će lakše kad porastu. Valjda 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani