Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petrica_92
    15. Listopad 2025. 20:18

Mi smo sa spavanjem na 21:00-06:30. U 20:15 legne u krevet ali do 21:00 nema sanse da zaspi. I neovisno o tom kad zaspe, 06:30 je budan. Svako dijete ima neke svoje potrebe i bioritam. Popodne zato spava koliko god mu dopustimo 😅

Kako je vama nakon odvikavanja od pelena s piskenjem po noci?
    On mene svaku noc budi, zove da treba piskiti. Ne znam dal to prestane u nekom trenu. Sad smo mjesec i pol bez pelena.

Jos jedno pitanje - i da znam da je jos rano haha, ali imate li neku preporuku za dobru igracku za njihovu dob, za Bozicne poklone? Nama je za sad Connetix super.

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

• Tonkica1509
    15. Listopad 2025. 21:01

Cordiso i meni se smiju za to spavanje, ali to što kažeš - mora biti red i rutina, inače je kaos. Pogotovo kad sam sama s njima. Tak da mi malac obično u 19 već spava, nekad i ranije, ujutro se budi oko 7.30. a stariji ide oko 20 spavati, obično do 20.30 spava, 21 najkasnije, buđenje u 7. Popodne spava nekad dva sata, nekad sat i pol, ovisi koliko ga izmorim u parkiću. 
    Pomicanje sata sam uvijek dosad po principu pravim se da ne postoji i da se ništ nije promijenilo 😆 vidjet ću kak bude sad to funkcioniralo.
    Petrica puzzle one jednostavne, imaš na Amazonu slične te kocke na magnete, nama su odlične. Balans bicikl ako voli, slikovnice. Ploča za crtanje... Ovisi kakvi su mu interesi 😊 
    Ja nisam skinula još noćnu pelenu. Ne mogu ga probudit za pišanje, ako se popiški to ga ne probudi nego tak spava, nekad ostane suh do jutra... A zapravo mi se samo ne da dizati zbog toga. Dižem se za dojenje svako malo, dajem si još vremena za tu noćnu pelenu 😅

• Petrica_92
    15. Listopad 2025. 22:03

Tonkica i ja pokušavam štediti sebe, i baš zato još uvijek on ima noćnu pelenu.. samo neće u nju piškiti 😅. Povratak na spavanje kao da je beba🙃

Balance bike je super ideja, hvala ti!

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani