Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Karamela22
    23. Listopad 2025. 17:55

Hvala Vam na svim savjetima ♥️ puno mi to znaci. Pogotovo sad kad sam još dodatno emotivna zbog svih hormona koji luduju. 
    Zaboravila sam napisati da i kako je krenuo je jedna teta nakon tjedan dana otišla na dugotrajno bolovanje i ujutro ga je dočekala skroz nepoznata teta koja je došla iz drugog vritca i mislim da je i to malo doprinjelo kaosu jer je on dosta oprezan s novim osobama i u novim prostorima. 
    No evo, kako sam se požalila tako je on odlučio da će njemu biti super u vrticu. Danas je i doručkovao, cijeli ručak pojeo. Došao doma sretan i zadovoljan. 
    Očekujem u ponedjeljak opet dramu ali to je valjda sve normalno. 

Želim velikoj seki K najsretniji rođendan 💞

Thinkpurple0
    23. Listopad 2025. 20:09

Cordisoo pa sretan rodendan velikoj seki! 
    Je, vrijeme leti... moja ce sad 6 godina uskoro... iducu godinu skola 😳 nisam spremna za taj korak 🥺
    Unname kak vam ide? Kak je prihvatila seku? Kak si ti? Jesi dosla k sebi od poroda? Ide dojenje? 
    Karamela ajde super! Mozda sad krene lijepo. Ima djece kojoj treba vise vremena. A ima djece koja do kraja negoduju ali im bude ok tamo. Meni x puta teta kaze nakon dramaticnog rastanka da cim sam ja dosla iza coska da je ona vec super bila i da se lijepo igrala ostatak dana. A i vidim kad dodem po nju da je vesela. Ni moja ne voli promjene ni nista novo. 
    Samo hrabro i bit ce to ok 💪🏻

• cordis00
    24. Listopad 2025. 11:42

Hvala na cestitkama. Bila je bas vesela jutros, nosili smo tortu balone itd u vrtic. Sama je birala haljinu, koju ce frizuru.
    Kao cestitku dobijem malo kasnije mail da su u grupi dosle usi. Place mi se. Ovo nam je prvo susretanje s usima, K ima dugu kosu i ne znam sto da radim osim sjediti i plakati🤣

👩33g👨33g 👧👧👶

Thinkpurple0
    24. Listopad 2025. 13:33

Cordisoo moja ima gustu i dugu kosu i donjela je usi iz vrtuca sa 4 godine 😏 a da ti ne kazem da i ja i muz imamo oboje duge kose do pola leda a i na nas je preslo😏 
    Znaci savjet, kupi onaj sampon i gusti cesljic, ali samo puno iscesljavanja s njime ce ti pomoci. Stavi na mokru kosu puuunoooo regeneratora da bude bijelo doslovno, i cesljaj pramen po pramen od tjemena prema vrhovima i obrisi svaki potez cesljic u ubrus i vidjec ces usi i jajasca. Kad ih nebude vise gotova si. Plisance i sve takvo u vrece na 7 dana i to ce pocrkavat. 
    Drzim fige da vas zaobide al evo ako ipak ne ovo je nas spasilo. 

• Unname13
    24. Listopad 2025. 17:06

Cordisoo sretan rođendan velikoj curi 🥰
    Za uši ti ne mogu pomoć, vjerojatno ćeš ti nama dijeliti savjete ubrzo 😂
    Thinkpurple dobro sam, šavovi mi se jesu razdvojili ali je oke. Nisam imala kad doć sebi, jer sam sama s njima, doduše muž je kući. Sreća je starija u vrtiću 😅
    Ali bar sam se odmah ocidila, mršavija sam nego prije trudnoće, pa eto gledam pozitivno 😂
    Dojenje ide super, mala se rodila sa siom, A da ne pričam da je iz rodilišta izašla, A prešišala porođajnu, samo već je proslinavila (čari starijeg djeteta i vrtića), pa je već aspiriram 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani