Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Karamela22
    23. Listopad 2025. 17:55

Hvala Vam na svim savjetima ♥️ puno mi to znaci. Pogotovo sad kad sam još dodatno emotivna zbog svih hormona koji luduju. 
    Zaboravila sam napisati da i kako je krenuo je jedna teta nakon tjedan dana otišla na dugotrajno bolovanje i ujutro ga je dočekala skroz nepoznata teta koja je došla iz drugog vritca i mislim da je i to malo doprinjelo kaosu jer je on dosta oprezan s novim osobama i u novim prostorima. 
    No evo, kako sam se požalila tako je on odlučio da će njemu biti super u vrticu. Danas je i doručkovao, cijeli ručak pojeo. Došao doma sretan i zadovoljan. 
    Očekujem u ponedjeljak opet dramu ali to je valjda sve normalno. 

Želim velikoj seki K najsretniji rođendan 💞

Thinkpurple0
    23. Listopad 2025. 20:09

Cordisoo pa sretan rodendan velikoj seki! 
    Je, vrijeme leti... moja ce sad 6 godina uskoro... iducu godinu skola 😳 nisam spremna za taj korak 🥺
    Unname kak vam ide? Kak je prihvatila seku? Kak si ti? Jesi dosla k sebi od poroda? Ide dojenje? 
    Karamela ajde super! Mozda sad krene lijepo. Ima djece kojoj treba vise vremena. A ima djece koja do kraja negoduju ali im bude ok tamo. Meni x puta teta kaze nakon dramaticnog rastanka da cim sam ja dosla iza coska da je ona vec super bila i da se lijepo igrala ostatak dana. A i vidim kad dodem po nju da je vesela. Ni moja ne voli promjene ni nista novo. 
    Samo hrabro i bit ce to ok 💪🏻

• cordis00
    24. Listopad 2025. 11:42

Hvala na cestitkama. Bila je bas vesela jutros, nosili smo tortu balone itd u vrtic. Sama je birala haljinu, koju ce frizuru.
    Kao cestitku dobijem malo kasnije mail da su u grupi dosle usi. Place mi se. Ovo nam je prvo susretanje s usima, K ima dugu kosu i ne znam sto da radim osim sjediti i plakati🤣

👩33g👨33g 👧👧👶

Thinkpurple0
    24. Listopad 2025. 13:33

Cordisoo moja ima gustu i dugu kosu i donjela je usi iz vrtuca sa 4 godine 😏 a da ti ne kazem da i ja i muz imamo oboje duge kose do pola leda a i na nas je preslo😏 
    Znaci savjet, kupi onaj sampon i gusti cesljic, ali samo puno iscesljavanja s njime ce ti pomoci. Stavi na mokru kosu puuunoooo regeneratora da bude bijelo doslovno, i cesljaj pramen po pramen od tjemena prema vrhovima i obrisi svaki potez cesljic u ubrus i vidjec ces usi i jajasca. Kad ih nebude vise gotova si. Plisance i sve takvo u vrece na 7 dana i to ce pocrkavat. 
    Drzim fige da vas zaobide al evo ako ipak ne ovo je nas spasilo. 

• Unname13
    24. Listopad 2025. 17:06

Cordisoo sretan rođendan velikoj curi 🥰
    Za uši ti ne mogu pomoć, vjerojatno ćeš ti nama dijeliti savjete ubrzo 😂
    Thinkpurple dobro sam, šavovi mi se jesu razdvojili ali je oke. Nisam imala kad doć sebi, jer sam sama s njima, doduše muž je kući. Sreća je starija u vrtiću 😅
    Ali bar sam se odmah ocidila, mršavija sam nego prije trudnoće, pa eto gledam pozitivno 😂
    Dojenje ide super, mala se rodila sa siom, A da ne pričam da je iz rodilišta izašla, A prešišala porođajnu, samo već je proslinavila (čari starijeg djeteta i vrtića), pa je već aspiriram 😏

• cordis00
    25. Listopad 2025. 16:07

Uh nadam se da necu. Oprala sam svima jucer kosu i iscesljala, zasad nema nista, ponavljat cu sve 1x tjedno svima i prskat taj preventivni sprej curama pa se nadam da nece ni dobiti. Kako bude. Sta da radim sad.
    Prosla prosla dobro, sad svi spavaju osim mene naravno, mali na meni. Nek se ona izigrala i nadam se da je bila zadovoljna, jos cekam cut dojmove😁.
    Unname sve znam. Moj mali je zastopan vec 3tj u komadu, po noci ga moram ispirat. Nek samo ostane na tome👍

👩33g👨33g 👧👧👶

• Unname13
    26. Listopad 2025. 09:23

Coridsoo koliko često ispireš, odnosno koliko smijem aspirirati. 
    Počela je i kašljucati, ali nakon hranjenja, pa bi rekla da nije kašalj od prehlade, ne smeta joj ni za jesti, ni spavati, ali sve se mislim da je ipak odvedem pedijatru, da je posluša. 

• cordis00
    26. Listopad 2025. 13:38

Pa ispirem cim cujem da je zastopan i smeta ga, kad krene kasljucati i slijeva mu se pa ga muci. U uspravnom je jos ok, al cim ga polegnem, brzo mu se nos napuni. Al znam cca svaka 2h po noci tj kad se probudi za hranjenje jer ga i smeta za sisanje. 
    A izgleda da i regresija lagano krece jer bas lose spava, cesto se budi, teze zaspe i tako.
    Rodendan smo proslavili u vrticu, kuci malo obiljezili i sutradan u igraonici, to jutro mi 5 djece otkazalo, vec me stres poceo hvatati da nitko nece doci, al na kraju je bilo bas lijepo, curka bila vesela i zadovoljna😊.

👩33g👨33g 👧👧👶

• Unname13
    26. Listopad 2025. 13:52

Jel ispireš na boku ili? 
    Nekako mi je premala da joj ispirem kao starijoj, pa špricnem malo fiziološke i na aspirator izvučem
    A da, moguće da je kurcesija 😅

• cordis00
    [UREĐENO] 26. Listopad 2025. 14:42

Ja njega po danu nad kadu kao potrbuske, a po noci ga stavim na previjaliste nad rucnik kao tummy time i spricnem malo pa cekam da izbaci i onda jos malo pa opet izbaci i obrisem. Na pocetku sam na boku al se poceo snazno otimati i nisam mogla sama hendlat, a nema smisla da budim muza svaka 2 sata radi toga. Ne razbudi ga previse; odmah ga vratim lec i utrpat dudu i gasim bljeskalicu tako da zaspe.
    Da jos usisajem, mislim da bi se extra rasplakao🙈

👩33g👨33g 👧👧👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI