Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    23. Kolovoz 2025. 14:38

Uh moja nosi 104 kad je bumbasta, starija je tanja od nje. Koma. Radimo i dalje na tim kilama. Bake ju sopaju strasno i ljuta sam uzasno i ispadam nezahvalna sta smo tu na moru, u najgorem trenutku kad su uskocile pred porod kad sam bila koma i iza poroda kad je sve krenilo sa sepsom itd su pocele sopati kad ja nisam bila prisutna. I naravno da se dijete udebljalo. Daju sve sta pozeli, a ona nekad trazi bezveze kad vidi druge da jedu il kad je umorna. O sladoledima keksima da ne pricam. Sve sta sam protiv joj se davalo. I zbog tog jedva cekam nazad u Zg i vrtic jer je to sad ovdje borba s vjetrenjacama. Ne mogu dirigirat pa otic malog uspsvljivat.

Sad je po ljeti 104 bilo ok jer je kratko, ne znam sta cemo za jesen kad krene duza roba. Al vecina je usko pa nece smetat tj vuc se.
    Ja vecinom imam hm, lidl, next. Nesto malo zara i reserved. Pazim da ne uzmem preusku robu. Inace kad mi dijete dode tipa do 103 cm visine, odma kupujem 110 jer joj je 104 malo. Nez kako vi.
    Ako mi je dijete visoko 98, po meni je tak broj prerasla.
    Bar mojima bude knap.
    Cipele je cisti 25, planiram tako uzimat za jesen/zimu pa kad preraste preraste.
    —-
    Da za komplikacije pa GO se ne isplati, obrnuto treba jer prekidom komplikacija ulazi u R1. Sretno! Bit ce sve dobro :).
    I ja sam tako rodila u 8.mj, u 9.mj je starija krenila u jaslice (tad je imala 1g i 10mj pri kretanju), navikla se iako je vise bila kuci nego tamo zbog bolesti. Vise od tih promjena ja ne bi provodila, ja sam zato cekala za dudu na zimu. A skidanje pelene na ljeto.
    Ja svojoj maloj nisam ni pokusala skinut pelenu, svaka cast vama, malo je regredirala s dudom otkad se mali rodio i nisam htjela nista silit. Krenit cemo kad sama kaze, al vjerujem do 2ipo, mislim da ce uspjesnije skinit od seke jer piski i sad manje nocu od seke.

👩33g👨33g 👧👧👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.