Ja se tebi divim thinkpurple, volim svoju djecu i stvarno su jedna velika radost, al ako me ista izbaci iz takta to su one. Najgore mi je kad me tuku, starija pogotovo, sad joj sazrijevaju emocije i (ne)hendlanje istih. Al 6 god bit doma s djecom, stvarno svaka cast. Ja sam bila doma 3 porodiljni-njega-porodiljni pa isla radit pola godine i opet porodiljni, bas me to spasilo medu odrasle ljude otic i veselim se opet poslu. Mislim da cu bit godinu ipo s malim, da pregrmimo zimu i dat ga u vrtic.
👩33g👨33g 👧👧👶
Cordisoo nismo imali izbora... ni starija nije dobila vrtic do prosle godine a evo sad ni mala. A nebudem placala 700njak eura za vrtic a ja ne radim. Problem je sto ih nema tko pricuvati ni na 2 sata povremeno da predahnemo, nego se nas dvoje izmjenjujemo.
To nam najvise fali. Malo vremena za nas, svakog za sebe i zajedno.
Al da izlude, o da, dakako... sad mi je vec pun kufer jer starija je od 15.6.doma do 1.9. A non stop se svadaju, tuku, cupaju, natezu... non stop moram visit iznad njih i glumit policajca. Kad sam sama s malom onda me ona orati u stopu al bar nema svada. Dam joj nesto interesantno pa dobijem par minuta mira.
A sto se tice savladanja emocija kod starije, jos nismo izasli iz te faze... ajme koji je to vrtuljak... gore od pms-a 🤦🏼♀️🙈 sve me strah puberteta jednog dana 😥
I kod moje dvije je koljacina, jutros u zoru vec. Muz ih digao u 7, ja ostala spavat s malim jer je bila losija noc.
Odjednom cujem urlikanje kao da se netko polomio, ja mislila starija pala niz stepenice. Kad ono svada oko glupe fotelje🙈.
I sad, ja sa curama, malog stavila u babybjorn, one ga natezu jadnoga, klima radi, odlucile su ga pokriti s krpom da mu nije zima i natezu se koja ce ga pokriti pa su se oko glupe krpe posvadale i potezu tu krpu iznad njega, ja samo cekam da jedna padne na njega. Onda su se nagurivale, obje cvrsto drze tu krpu pa mala ugrizla stariju i uzme krpu pa starija nju pocne udarat sakama i nogama. Veselo😅. Bar nam nikad nije dosadno.
👩33g👨33g 👧👧👶
Cordisoo e tocno tak je i nama doma... samo nemamo jos i bebu 🫣
I tak cijele dane... rijetki momenti kad se lijepo zaigraju, al i to kratko traje.
Evo da se i mi javimo.
Trenutno smo na moru, konacno. Vec mu je bilo dosta i dezurstva i vrtica i svega, pobjegli smo taman na vrijeme.
Ja se stvarno ne mogu pozaliti, predivno nam je ovo ljetovanje. On je dobar, poslusan, naravno uleti tu i tamo neki tantrum ali iskuliram ga u zenu.. Cak smo bili i u restoranu na veceri. Jeo je sladoled za predjelo i krumpirice za glavno jelo, ali bas me briga - to nam je bila mala pobjeda.
Sad se sve plasim odluke da idemo na drugo, jer imam osjecaj da ce se samo sve pogorsati 😅 ali okej, znamo da zelimo dvoje djece, kad tad moramo 😂 Nadamo se na jesen 🤞🏻
Zelim vam svima uspjesan pocetak nove “vrticke” godine koja je iza ugla!
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Cure molim pomoc oko robice...
Ovih dana sam preslagivala ljetno-jesensko, spremala sta je prerasla, izvadila novo...
Ona mi nosi od 92 do 104...
92 h&m joj je knap, a kduci broj im je 98/104 sto joj je ogromno... sinsay 98 joj je dobra duzina ali preusko...
U nesto stane i 1p4, pepco isto tako... lidl 86/92 premalo, iduci je opet dvobroj 98/104 veliko... ovo imamo od seke doma i ne pase joj jos...
Sta da kupim i gdje?? Ne zelim bzvz trosit novce a da opet nebude dobro a imam pun ormar od seke al ne pase nista.
Think imam identican problem. Mojoj je uglavnom dobra sva roba od zime, proljeca i ljeta sad. Kao da cijelu godinu nije promijenila broj. Isto nosi od 92 do 104. E sad isto sam u sto muka sta da joj za jesen uzmem, nekak mi glupo 98 jer imam osjecaj da ce brzo prerasti, a 104 joj je bas ogromno. Isto je s cipelama, nosi 23. Uzela sam joj nove tene 24 i ogromne su a trebaju joj nove. Nez jel da sad uzimam jos jedne 23? Bas je nekak ono.. sporije raste pa mi je cudno i ne znam koliko ce se jos zadrzati na 98 i 23. Mozda jos pola godine. Od prijateljice mala ima 2,5 god i nosi 92. Tak da ne znam... moja je veca curka, bas je visoka i ima 13 kg al opet nije za 104..
.
Jedno pitanje ako cete mozda znati.. moze li se otvoriti komplikacije u trudnoći pa ih "prekinuti" i koristiti godišnji prije porodiljnog?
🩷👧19.08.23.
🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷
Kako ću imate velike bebe 😍. Ja sam tek sad počela kupovati 92 i to mu sve pliva u struku.
Noga 23. Nekad kad vidim njegove vršnjake se malo zabrinem
Think imam identican problem. Mojoj je uglavnom dobra sva roba od zime, proljeca i ljeta sad. Kao da cijelu godinu nije promijenila broj. Isto nosi od 92 do 104. E sad isto sam u sto muka sta da joj za jesen uzmem, nekak mi glupo 98 jer imam osjecaj da ce brzo prerasti, a 104 joj je bas ogromno. Isto je s cipelama, nosi 23. Uzela sam joj nove tene 24 i ogromne su a trebaju joj nove. Nez jel da sad uzimam jos jedne 23? Bas je nekak ono.. sporije raste pa mi je cudno i ne znam koliko ce se jos zadrzati na 98 i 23. Mozda jos pola godine. Od prijateljice mala ima 2,5 god i nosi 92. Tak da ne znam… moja je veca curka, bas je visoka i ima 13 kg al opet nije za 104..
.
Jedno pitanje ako cete mozda znati.. moze li se otvoriti komplikacije u trudnoći pa ih "prekinuti" i koristiti godišnji prije porodiljnog?
Možeš ali ce ti to rušiti prosjek za porodiljni, pa ti se bas ni ne isplati.
Nisam odavno pisala, ali vas čitam, nadam se da ste sve dobro😊
Ja brojim jos malo I iskreno jedva čekam rodit.
A čekam me i vrtic i prilagodba, u procesu sam skidanja pelena koje ne ide bas najbolje, pa vise ne znam trebam li nastavit ili odustati 😅
Kakva je kod vas situacija s tim?
Sta se tiče visine, moja je visoka 98 cm, pa mi je drago pročitati da nije samo moja tako visoka 🤣
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji