Cordisoo nismo imali izbora... ni starija nije dobila vrtic do prosle godine a evo sad ni mala. A nebudem placala 700njak eura za vrtic a ja ne radim. Problem je sto ih nema tko pricuvati ni na 2 sata povremeno da predahnemo, nego se nas dvoje izmjenjujemo.
To nam najvise fali. Malo vremena za nas, svakog za sebe i zajedno.
Al da izlude, o da, dakako... sad mi je vec pun kufer jer starija je od 15.6.doma do 1.9. A non stop se svadaju, tuku, cupaju, natezu... non stop moram visit iznad njih i glumit policajca. Kad sam sama s malom onda me ona orati u stopu al bar nema svada. Dam joj nesto interesantno pa dobijem par minuta mira.
A sto se tice savladanja emocija kod starije, jos nismo izasli iz te faze... ajme koji je to vrtuljak... gore od pms-a 🤦🏼♀️🙈 sve me strah puberteta jednog dana 😥
I kod moje dvije je koljacina, jutros u zoru vec. Muz ih digao u 7, ja ostala spavat s malim jer je bila losija noc.
Odjednom cujem urlikanje kao da se netko polomio, ja mislila starija pala niz stepenice. Kad ono svada oko glupe fotelje🙈.
I sad, ja sa curama, malog stavila u babybjorn, one ga natezu jadnoga, klima radi, odlucile su ga pokriti s krpom da mu nije zima i natezu se koja ce ga pokriti pa su se oko glupe krpe posvadale i potezu tu krpu iznad njega, ja samo cekam da jedna padne na njega. Onda su se nagurivale, obje cvrsto drze tu krpu pa mala ugrizla stariju i uzme krpu pa starija nju pocne udarat sakama i nogama. Veselo😅. Bar nam nikad nije dosadno.
👩33g👨33g 👧👧👶
Cordisoo e tocno tak je i nama doma... samo nemamo jos i bebu 🫣
I tak cijele dane... rijetki momenti kad se lijepo zaigraju, al i to kratko traje.
Evo da se i mi javimo.
Trenutno smo na moru, konacno. Vec mu je bilo dosta i dezurstva i vrtica i svega, pobjegli smo taman na vrijeme.
Ja se stvarno ne mogu pozaliti, predivno nam je ovo ljetovanje. On je dobar, poslusan, naravno uleti tu i tamo neki tantrum ali iskuliram ga u zenu.. Cak smo bili i u restoranu na veceri. Jeo je sladoled za predjelo i krumpirice za glavno jelo, ali bas me briga - to nam je bila mala pobjeda.
Sad se sve plasim odluke da idemo na drugo, jer imam osjecaj da ce se samo sve pogorsati 😅 ali okej, znamo da zelimo dvoje djece, kad tad moramo 😂 Nadamo se na jesen 🤞🏻
Zelim vam svima uspjesan pocetak nove “vrticke” godine koja je iza ugla!
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Cure molim pomoc oko robice...
Ovih dana sam preslagivala ljetno-jesensko, spremala sta je prerasla, izvadila novo...
Ona mi nosi od 92 do 104...
92 h&m joj je knap, a kduci broj im je 98/104 sto joj je ogromno... sinsay 98 joj je dobra duzina ali preusko...
U nesto stane i 1p4, pepco isto tako... lidl 86/92 premalo, iduci je opet dvobroj 98/104 veliko... ovo imamo od seke doma i ne pase joj jos...
Sta da kupim i gdje?? Ne zelim bzvz trosit novce a da opet nebude dobro a imam pun ormar od seke al ne pase nista.
Think imam identican problem. Mojoj je uglavnom dobra sva roba od zime, proljeca i ljeta sad. Kao da cijelu godinu nije promijenila broj. Isto nosi od 92 do 104. E sad isto sam u sto muka sta da joj za jesen uzmem, nekak mi glupo 98 jer imam osjecaj da ce brzo prerasti, a 104 joj je bas ogromno. Isto je s cipelama, nosi 23. Uzela sam joj nove tene 24 i ogromne su a trebaju joj nove. Nez jel da sad uzimam jos jedne 23? Bas je nekak ono.. sporije raste pa mi je cudno i ne znam koliko ce se jos zadrzati na 98 i 23. Mozda jos pola godine. Od prijateljice mala ima 2,5 god i nosi 92. Tak da ne znam... moja je veca curka, bas je visoka i ima 13 kg al opet nije za 104..
.
Jedno pitanje ako cete mozda znati.. moze li se otvoriti komplikacije u trudnoći pa ih "prekinuti" i koristiti godišnji prije porodiljnog?
🩷19.08.23.
🤰17.07.25 ➕️
Due date 26.3.2026.
Kako ću imate velike bebe 😍. Ja sam tek sad počela kupovati 92 i to mu sve pliva u struku.
Noga 23. Nekad kad vidim njegove vršnjake se malo zabrinem
Sortiraj odgovore
Najstariji