Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Thinkpurple0
    04. Lipanj 2025. 12:26

Da vas pitam, jel vi dovodite bolesno dijete u park? 
    Evo vec drugi puta u nazad mjesec dana dolazi mama s djetetom koje je bolesno da se igra u parku jer neide u vrtic i nezna sta bi s njim. 
    U pon dolazimo mi i ona odma vice - samo nemojte u kontakt s mojom ima bolest saka usta stopala, neide u vrtic al smo malo izasli. I kaj da ja radim, njena mala je na svim spravama, hoce i moja na sve sprave. 
    Prije mjesec dana druga mama, svi djele sve igracke ko sta donese, i ona daje od svoje curke, ja pogledam kalu, mala sva u plikovima, ima vodene kozice 🤦🏼‍♀️ doma joj je dosadno pa su dosli u park. Onak wtf?? Evo jel to samo mene smeta ili? Kak bi vi reagirali? 
    Jedno je kad nekome cure smrklji, kuzim, nema temp, neces drzat djete doma zbog smrkavog nosa, al obrisi mu ga onda da ne zasmrkavi cijeli park. Al ovo s kozicama i ovom bolesti mi je van svake pameti. 
    Danas smo dosle, one isto u parku. I pokusavam svoju drzat na drugom kraju al nemozes ti njoj objasnit. 

• cordis00
    04. Lipanj 2025. 15:09

Pa ja ne vodim svoje cure nigdje kad su pravo bolesne jer mislim da moraju doma odmarati, a imamo dvoriste (malo blesavo pod kosinom, al imamo ga) i mogu tako na zrak. Tako da je nama opet drugacija situacija. A kad im doslovno samo nos curi prozirno bez kaslja gustih bala fibre itd, ne ogranicavam ih jer sta cu, idu takve i u vrtic, ne balave okolo, a takve su vecinu vremena smrkave.
    Drugo mi je opet vodene kozice itd, kod starije ima neka curica sa jednom vrstom imunodeficijencije i valjda se ni ne moze cijepit i takve bolesti joj mogu ozbiljno nastetit, ne znam kakve djece ima u parku, za nju su roditelji rekli da mole kod tih tezih bolesti da se djeca ne vode u vrtic i da se obavijesti zdravstveni voditelj jer dijete moze ic onda primit protutijela. I meni je to ok.
    Isto tako mame mogu bit trudne i skupit neku “bezveznu” djecju bolest, koja moze plodu nastetit bas na pocetku trudnoce. Ja ne bi dijete sa zaraznom bolesti vodala okolo jer postoji razlog zasto ne ide u vrtic, zbog tog ne bi trebalo ni medu drugu djecu. Drugo kad mame dogovore druzenja kod kuce da se “odrade” te djecje bolesti.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Thinkpurple0
    05. Lipanj 2025. 11:46

Ali bas to, prvo zbog djeteta je bolje da je doma da dode k sebi, a drugo nemoj ga voditi u park medu djecu, odite u setnju okolnim ulicama ili negdje gdje nece doci u kontakt. 
    Bas ima neodgovornih ljudi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.