Rekli su mi da ova d1 uputnica što imam pokriva i taj ogtt, da samo dođem nakon poroda 🤷🏻♂️
Žene, nadam se da ste sve dobro, da je s trudnicama sve ok I da po mogućnosti svi uživate na nekim godišnjim odmorima!
Mi sutra letimo za Barcelonu, drzite fige da svi budemo zdravi i pravi, vrijeme dobro, a da let prodje mirno (sto se mališe tiče).
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Ally sretan put! :) Javi kako ste se proveli
Mi smo za vikend bili u Eko-Park Kraš, super je za klince - preporuka!
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Sretan put i uzivajte, javi dojmove!
Eko-park kras sam i ja cula da je dobro.
Mi cemo zasad jedino na more tj kod obitelji idemo. Samo da rodim i sve prode dobro, cim mali navrsi mj dana. I to nam je domet pa iduce proljece opet Amarin :).
👩33g👨33g 👧👧👶
Sretan put ally! Nek sve super prode, javi se s dojmovima 😊
Eko kras smo bili sa starijom dok je jos bilo zivotinja i bas je bilo lijepo. Cujem da sada nema zoo vise.
Mi se nadamo krajem 6.mj na more na tjedan dana negdje al budemo jos vidjeli da se sve zvijezde poklope.
.
Danas su mi rekli da 23.6.krece dezurstvo u vrticu tak da zapravo ide do 18.6.i onda je doma do 9.mj.
Bit ce veselo 🙈
Jel se vasi svadaju? Moje su ko pas i macka, cijelo vrijeme otimanje, vristanje, svadanje, ozljede 🥴🥴🥴
Ima i rijetkih trenutaka kad se zaigraju ali to ne traje dugo. Starija nema zivaca za malu, mala sve trga, rusi i kvari igru.
Jeste poceli s planiranjem rodendana?
Mene svi pitaju sta da joj kupe a ja pojma nemam... ima sve od starije, stvarno joj nista netreba niti imam mjesta vise za ista doma. 🤦🏼♀️
Mislim da cu reci svima nek daju novce koliko hoce/mogu pa cemo po potrebi kupovati kad joj bude sta trebalo.
Neki dan sam isla u ducan joj probati sandale, 23 joj je ful knap, 24 su joj velike ima mjesta jos bar 2 prsta naprijed. Od seke ima froddo 24 pa bude ko klaun u njima. Stariju pak sve zulja, nis nece, poludila sam, rekla sam da budu doslovno bose. Neda mi se. 😩
Jeste poceli s planiranjem rodendana?
Mene svi pitaju sta da joj kupe a ja pojma nemam… ima sve od starije, stvarno joj nista netreba niti imam mjesta vise za ista doma. 🤦🏼♀️
Mislim da cu reci svima nek daju novce koliko hoce/mogu pa cemo po potrebi kupovati kad joj bude sta trebalo.
Neki dan sam isla u ducan joj probati sandale, 23 joj je ful knap, 24 su joj velike ima mjesta jos bar 2 prsta naprijed. Od seke ima froddo 24 pa bude ko klaun u njima. Stariju pak sve zulja, nis nece, poludila sam, rekla sam da budu doslovno bose. Neda mi se. 😩
Rođendan samo znam da ce torta i ukrasi biti na zebru. Jer joj je Tina (ententinici) zakon. Pokloni samo igraca stazica sa minie preko amazona.
Sandale sam gledala geox trebamo ih ici probati. I ipanemice zatvorene samo ne znam koliko ce joj se noga znojiti.
Thinkpurple jel u svim gradskim tako? Ja sam mislila da dezurstvo krece 30.6. pa da cure idu do tad, svakako sam ih mislila povuc od 30.6. radi poroda.
—
Moje se isto kolju, znaju se skupa igrati, al se svadaju oko igracaka dosta i potuku, mala je bas dosta borbena, tuce, cupa, cipelari, starija se ne zna obranit kad mala krene u napad😪.
Al se i lijepo zaigraju, u vrticu vani se uvijek nadu i budu skupa dok mi ne dodemo po njih, dijeli ograda velike i male pa stoje kraj ograde obje svaka sa svoje strane pa starija bere cvijece i govori maloj da joj cuva i tako😂. Vesele se jedna drugoj, znaju se i lijepo zagrlit i ljubit, paze ako jedna dobije nesto da se odmah nosi i drugoj da ne bude zakinuta.
—
Od rodendana nece biti nista nazalost jer je rodena mjesec iza termina pa mali tad nece biti niti cijepljen, harat ce svakakve ljetne virozice/probavne viroze, ne mogu organizirat nikakva okupljanja niti zelim ja takva u postpartumu, morat ce bit nazalost torta baloni i obitelj, a organizirat cu u 9.mj kad se vratimo s mora u Zg, najvj na igralistu kraj kuce pa tko dode dode, sta cu.
Poklon- braco donosi biciklice tako da ce bit nesto prikladno za vrtic dogodine, najvj nova boca za vodu, moram vidit sta mi fali ovako, komplet za kisu ako budu tad na akciji, knjiga koja (pip i popi/kuku).
👩33g👨33g 👧👧👶
Znaci i tvoje se kolju. Mala je isto jako ratoborna i bas pocupa, udari, ugrize stariju, a ona se ne brani i bas je uff 😩 Ma mi ni ne slavimo nego samo s obitelji najuzom, premala je za neke velike feste.
Al opet treba i to izorganizirati.
A za ljetna dezurstva sam i ja mislila da tek iza 1.7.krecu a evo danas mi uvalili papir da pisem po tjednima od 23.6.na dalje jel ide u dezurstvo. A skola zavrsava 13.6.pa je i logicno. Al ja nisam tako razmisljala. Isto sam mislila da ce ic jos dok joj se ide pa bar do 15.7.pa onda kad je bas sezona sezona da neide. Al dobro, sta je tu je. Kukat cu vam tu na forumu kak se svadaju i kak ja pucam po savovima 🙈
Ally sretan put i uzivajte!
Rockas malo sam krenula razmisljati i za sad su ideje
Lego Duplo
Magnetne kocke one/plocice
Bilo sto za crtanje
Pino
Balance bike
Mjesalic i dizalica za gradiliste doma, bager, kiper, rovokopac, sleper i ostale pizdarije imamo 🤣
(Mi nista nemamo od prije i nemamo niti od koga naslijediti)
S za proslavu gdje bi nisam niti sama pametna obzirom na termin rockasa i moje stanje tada 😅
Vrtic e majke mi ja fkt ne kuzim gdje ljudi rade da od 15.6.krecu dezurstva jer nema djece. Evo ja sam u skoli i imam tri mjeseca praznika pa nema sanse da prije 11.7.ga uzmem iz vrtica jer imam svako prijepodne nesto - em mature em sjednice em udzbenike em seminare - oke, nije 9-5 job, ali sam svako prijepodne sigurbo zauzeta i necu olacati nekog da je s njime, ici ve u vrtic i doma odmah poslije spavanja oko 2/pola 3, jbg
Jos mi je naglo skocio trbuh i ful sam umorna i bas mi je sve nekako tesko 🙈
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Sortiraj odgovore
Najstariji