Curke, bas mi je lijepo čitati kako će vam ići porodi, sjećam se kako sam ja u to vrijeme (već u bolnici, doduse) brojala svaki dan I svaki gram bebe i nadala se samo da još malo izdržim prije nego se porodim, da malo naraste. Vjerujem da svaki porod nosi svoj izazov, ali nek su samo oni živi i zdravi pa ćete izdržati i indukcije I sve. Uostalom, mozda bolje da dodje mrvicu ranije nego po onim velikim vrućinama.
Cordisoo - da, na Rebru sam, al nisam tamo u vrtić htjela jer vanjskog prostora tipa parkića mislim da uopce nemaju, pogotovo ne u hladu (nego ono pored ulaza u garažu). Imamo tu u kvartu 2 min autom od nas. Nis, ja cu se buditi oko 6 I spremati, malog oko 6:30 I što prije jurimo van kuće da stignem doc do rebra, nac parking ispod I popest se na brdo/presvući/pogledati pacijente. Zao mi je kaj ću ga tak rano morat ostavljati u vrtiću, ali ne mogu stići inače. Valjda će se sve posložiti.
Hemoroidi - nisam imala, ali pitam se ima li pomoći uz željezo i hormone trudnoće. Ja kad sam uzimala željezo mi je Heferol radio očajan zatvor pa su mi preporučili tekući oblik (pitaj u apoteci, meni je dobro bilo - ali tad nisam bila trudna pa ne znam smije li se u trudnoći). A od ostalog puno tekućine, kretanje, dugo sjedenje na wc-u us masiranje sakralnog dijela ledja, polako disanje da se opustiš itd. Nisam imala hemoroide al sam se uzasno bojala da ću opet krenut krvariti i pobaciti ako jace stisnem dok imam stolicu pa mi je to (donekle) funkcioniralo. Cula sam da za hemoroide pomažu neke masti tipa svinjska, maslinovo ulje ali srećom nisam nikad morala probat.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Ally a da to je bezveze ako nemaju vanjski dio. Koliko to djeci znaci. Sad kad je lijepo moji idu dvaput. Ma uhodat cete se naravno, kao i svi!
—-
Meni su javili sad iz vrtica da se u grupi od male pojavila peta bolest. Znaci ocajna sam vise. Stalno nesto. Sutra cu vadit krv, al mislim da nisam preboljela, nisam isla u vrtic kao mala, moja mama misli da nisam imala. Sad jos i ta drama oko toga😪. Povuc cu malu sad iz vrtica ako kojim slucajem nije u inkubaciji, da ne skupi, dok ne postane jasnije..
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Hvala cure 🙂 Planirano, ali neocekivano, jos se uvijek privikavam i lagano ginem jer je zadnji mjesec nastave i sad mi je stresnije nego kad su meni zakljucivali ocjene, organiziram Otvoreni dan skole i jos spremam jedno pozvano predavanje na konferenciji u srpnju - a samo bih lezala i spavala 🙈🙈🙈
I trbuh mi je vec iskocio 😳
*
Hvala za sobu i prebacivanje ideje i savjete, to cemo kroz ljeto, tako da ne asocira to s bebom 😅
Tko se rijesio dude kak je islo? Znam da je tip da kad on odluci samo ce je pustiti, ali sam misla da ce to vec biti nekako do sada 🙈
Uveo si je sam pisanje na wc prije kupanja, nadam se da to vodi skidanju pelena prek ljeta 💪🏼
Ostalo same old same old osim sto sam umorno umorna 😅
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Sortiraj odgovore
Najstariji