Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Boky777
    27. Studeni 2022. 18:52

doulita94

Cure probat ću objaviti tablicu kao sliku, ako ne ide, malo ću se poigravati pa zanemarite poruke koje ne uspiju :)

Zbog moje komplicirane situacije ipak idem ujutro kod svog socijalnog doktora pa ću vidjeti što dalje. Mislim da mi je ujutro krajni rok da se čuju otkucaji. 

👩‍🦰35 god
    🙎‍♂️38 god
    https://www.tickerfactory.com/

doulita94
    27. Studeni 2022. 19:12

Boky777

Zbog moje komplicirane situacije ipak idem ujutro kod svog socijalnog doktora pa ću vidjeti što dalje. Mislim da mi je ujutro krajni rok da se čuju otkucaji.

Boky, onda sretno sutra  pozitivne misli, mislim da mogu reći u ime svih cura ovdje da smo uz tebe <3 <3 

Tjedna tablica na stranici 114 ❤
    ➕ 24.10.2022.
    ❤️ 31.10.2022.

• Boky777
    27. Studeni 2022. 19:21

doulita94

Boky777

Boky, onda sretno sutrapozitivne misli, mislim da mogu reći u ime svih cura ovdje da smo uz tebe &lt;3 &lt;3

Hvala svima 🤗 bit će što je suđeno, psihički sam se pripremila na sve 

👩‍🦰35 god
    🙎‍♂️38 god
    https://www.tickerfactory.com/

rosie0111
    27. Studeni 2022. 19:26

Boky sretno 🤗
    Pahuljka i kod nas većinom naručuju u 7tt, živce u džep.. i meni je to bio najduži period u životu. Inače čestitam i samo pozitivno...

rosie0111
    27. Studeni 2022. 19:45

I da doulita94 super je tablica, svaka čast sad se pratimo s lakoćom 👍

• Casperka
    27. Studeni 2022. 20:18

Boky777

doulita94

Boky777

Boky, onda sretno sutrapozitivne misli, mislim da mogu reći u ime svih cura ovdje da smo uz tebe &amp;lt;3 &amp;lt;3

Hvala svima 🤗 bit će što je suđeno, psihički sam se pripremila na sve

Sretnoooo 💝

• Memi
    27. Studeni 2022. 20:34

Boky sretno ❤️

Lorkaa
    27. Studeni 2022. 20:50

Boky777

doulita94

Cure probat ću objaviti tablicu kao sliku, ako ne ide, malo ću se poigravati pa zanemarite poruke koje ne uspiju :)

sretno sutra! 🥰

🤰27 ⚽️ 29

• Lola2307
    27. Studeni 2022. 23:19

Boky777

doulita94

Sretno Boky! 💕 

Doulita hvala ti za listu! 

Lady8
    28. Studeni 2022. 07:16

Sretno danas na pregledima! 🤞🍀
    Thinkpurple i meni je tako bilo, imaj male mineralne doma pa po potrebi popij malo i bit ce lakse :)
    Doulita hvala za listu :)

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.