Cure probat ću objaviti tablicu kao sliku, ako ne ide, malo ću se poigravati pa zanemarite poruke koje ne uspiju :)
Zbog moje komplicirane situacije ipak idem ujutro kod svog socijalnog doktora pa ću vidjeti što dalje. Mislim da mi je ujutro krajni rok da se čuju otkucaji.
👩🦰35 god
🙎♂️38 god
https://www.tickerfactory.com/
Zbog moje komplicirane situacije ipak idem ujutro kod svog socijalnog doktora pa ću vidjeti što dalje. Mislim da mi je ujutro krajni rok da se čuju otkucaji.
Boky, onda sretno sutra pozitivne misli, mislim da mogu reći u ime svih cura ovdje da smo uz tebe <3 <3
Tjedna tablica na stranici 114 ❤
➕ 24.10.2022.
❤️ 31.10.2022.
Boky, onda sretno sutrapozitivne misli, mislim da mogu reći u ime svih cura ovdje da smo uz tebe <3 <3
Hvala svima 🤗 bit će što je suđeno, psihički sam se pripremila na sve
👩🦰35 god
🙎♂️38 god
https://www.tickerfactory.com/
Boky sretno 🤗
Pahuljka i kod nas većinom naručuju u 7tt, živce u džep.. i meni je to bio najduži period u životu. Inače čestitam i samo pozitivno...
I da doulita94 super je tablica, svaka čast sad se pratimo s lakoćom 👍
Boky, onda sretno sutrapozitivne misli, mislim da mogu reći u ime svih cura ovdje da smo uz tebe &lt;3 &lt;3
Hvala svima 🤗 bit će što je suđeno, psihički sam se pripremila na sve
Sretnoooo 💝
Cure probat ću objaviti tablicu kao sliku, ako ne ide, malo ću se poigravati pa zanemarite poruke koje ne uspiju :)
sretno sutra! 🥰
🤰27 ⚽️ 29
Sretno Boky! 💕
Doulita hvala ti za listu!
Sretno danas na pregledima! 🤞🍀
Thinkpurple i meni je tako bilo, imaj male mineralne doma pa po potrebi popij malo i bit ce lakse :)
Doulita hvala za listu :)
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Sortiraj odgovore
Najstariji